Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Lytt til åndene

Lytt til åndene

33 visninger
De fleste av oss ønsker ekstern hjelp til å løse problemene våre. Tror du at det faktisk skjer?
 
FInn den skjulte meldingen

FInn den skjulte meldingen

26 visninger
Hvis du hører en setning flere ganger om dagen, merk deg det, kanskje det ikke er forståelig på det tidspunktet du hører det, men hvis du gjentar det i tankene dine igjen og igjen, forstår du meldingen til slutt.
 
Finn kraften i krystall healing

Finn kraften i krystall healing

76 visninger
I krystall healing bruker man krystaller som behandling for psykisk og psykisk velvære. Alle krystaller har sin egen vibrasjon eller frekvens som påvirke våre energier. Vibrasjonene fra steinene og krystallene er med å gjenopprette balansen i energifeltene i kroppen.
 
Krystaller som verktøy for å balansere sinn og følelser.

Krystaller som verktøy for å balansere sinn og følelser.

65 visninger
I dagens stressende samfunn som stadig er i forandring, er det lett for å miste balansen og en føler at tanker og følelser er et eneste kaos. Hvordan kan vi skape balanse og struktur i sinnet? Hvordan kan vi løse opp i vanskelig tanker og emosjoner som helt tar overhånd?
 
Kort om aura

Kort om aura

292 visninger
Alt og alle har et elektronisk felt rundt seg, det vi kaller aura. De fleste av oss kjenner til personlig utstråling og energi. Vi kan si at noen har god eller dårlig utstråling, det er altså auraen vi føler på.
 
Auraen og fargene

Auraen og fargene

72 visninger
Ofte ser vi auraen i sammenheng med chakraene, og de forskjellige fargene i auraen representerer ulike ting. Her skal du få en liten oversikt:
 
 Hva er psykometri?

Hva er psykometri?

63 visninger
Psykometri vil si å kunne lese energier ut fra en gjenstand. Det vil si at man intuitivt vet tilhørigheten til gjenstanden og dens historie. Man kan for eksempel få tildelt en gjenstand som en giftering. Ved å kjenne på energiene til ringen vil man kunne motta informasjon som kan si mye om ringens eier, følelser rundt den og lignende.
 
Hva er det å være klarsynt?

Hva er det å være klarsynt?

60 visninger
Det er fem sanser alle mennesker har, og det å ha klarsynte eller synske evner er å se noe mer enn de fem sansene alle mennesker har, derfor blir det ofte kalt for den “sjette sansen".
 
Se inn i fremtiden

Se inn i fremtiden

45 visninger
Mange klarsynte ser inn i fremtiden og når noen ønsker en spådom så vil de gjerne vite hva som skjer fremover i livet. Det er spørsmål om kjærlighet, flytting, økonomi og hva kommer senere.
 
Psykisk Healer

Psykisk Healer

71 visninger
Psykiske Healere er enkeltpersoner som er svært følsomme overfor andres emosjoner. De kan føle smerte og emosjonelle forstyrrelser av individer ved å dypt forbinde seg med dem.
 
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer