VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  26 kr/min  

 

Informasjon

På Spålive er det rådgivere på plass hele døgnet. Alle samtaler med våre rådgivere er konfidensielle. Alle rådgivere er testet og godkjent. Vi kan garantere at du får best mulig service og konkrete tolkninger i vår telefontjeneste. Våre rådgivere arbeider empatisk og har respekt for deg. Du kan trygt henvende deg til våre rådgivere som alle arbeider etisk korrekt og har dine interesser for øyet.

Når du ringer våre rådgivere koster samtalen 26 kr/min. Du debiteres fra samtalen kobles opp til du legger på etter endt samtale. Samtalen brytes automatisk av telefonselskapet etter ca. 3 timer. Da kan du om du ønsker ringe tilbake og fortsette samtalen med den rådgiveren du snakket med, eller om du ønsker det snakke med en av de andre rådgiverne som er tilstede.

Husk at du når som helst under samtalen med rådgiveren kan taste "9" for å gå tilbake til hovedmenyen og snakke med en annen rådgiver. Du må være over 18 år for å bruke våre tjenester og telefonabonnementet må være i ditt navn, alternativt må du ha tillatelse fra den som eier telefonabonnementet til å ringe. Vi følger alle gjeldende lover og regler for teletorgtjenester. 

Ønsker du faktura?


Ring 21492000. Du betaler da via en anonym faktura som sendes deg, enten som brev eller via e-post. Tiden regnes fra du begynner å snakke med veilederen, til samtalen avsluttes. 

Om du ikke blir koblet opp, kan grunnen være at du har nådd den kredittgrensen du har, eller at du ikke er registrert som kunde hos oss. Så fort du har betalt din faktura eller blitt registrert, kan du igjen benytte tjenesten. I begge tilfeller må du kontakte vår kundeservice.

Samtalen koster 39.90 kr per minutt, minstebetaling 15 minutter. Det eneste som kommer i tillegg, er en faktureringsavgift på kroner 95. Fakturaen skal betales i løpet av 20 dager fra fakturadato. 

Kundeservice


Du kan alltid ta kontakt med vår kundeservice på mail help@spalive.no. Telefon hverdager 21492090. Skulle det være stor pågang legg igjen ditt nummer og vi tar kontakt med deg så snart en av våre medarbeidere er ledig. Om du vil motta en SMS når vi har gratiskampanjer, klikk HER. Om du allerede får SMS, men ikke lenger vil motta SMS fra oss, klikker du HER.

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer