KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Dyktige spådamer

Dyktige spådamer og spåmenn er gode hjelpere for å forstå sitt eget liv. Men hvordan vet man om de er dyktige spådamer?

Dyktige spådamer
Dyktige spådamer

Opp gjennom historien har vi alltid hatt dyktige spådamer, flere har blitt godt kjent i sin samtid. Dette gjelder både her til lands og i utlandet. Går en litt lengre tilbake i tiden ble slike mennesker sett på med stor skepsis, i flere tilfeller fryktet, særlig kvinner med evner som vanskelig kunne forklares. Senere har dette heldigvis endret seg. I dag ser vi mennesker med evner ikke alle har profilert i mange sammenhenger.

Dyktige spådamer og spåmenn finnes altså i dag også. Som i alle bransjer finnes det de som er dyktige og de som er mindre dyktige. Hva gjør man da for å finne de som er dyktige? Akkurat som når du skal finne en dyktig snekker: du sjekker referanser. Det finnes de som er dyktige og de som gjerne vil være dyktige.

Den største utfordringen er kanskje å finne referansene, de fleste prøver naturlig nok jo å fjerne de dårlige tilbakemeldingene, da må en bare lete etter de positive, og se litt på datoer for når kommentarene er skrevet. Ofte kan man finne mer ærlige og uredigerte tilbakemeldinger i forum der folk etterspør dyktige spådamer. Slike forum finnes det mange av, så i dette tilfellet er faktisk internett et godt hjelpemiddel.

I de fleste tilfellene er de dårlige som døgnfluer å regne, de forsvinner fra nettet ganske raskt. Spesielt hvis det blir mange dårlige tilbakemeldinger liggende på slike forum. På denne måten fungerer nettet også som en sorteringsmaskin. Mange av de dyktige, men ikke så kjente, jobber ofte via forskjellige teletorg. På denne måte sparer de utgifter til markedsføring og egne betalingsløsninger, noe som kan være dyrt i lengden. Slike teletorg finnes det en del av, både på norsk og engelskspråklige.

Hva som kjennetegner dyktige spådamer kan være så mange ting, men først og fremst må hun kunne gjenkjenne deg og hva som preger deg. Litt avhengig av hva du kontakter henne for, selvsagt, men dyktige spådamer bør kunne fange essensen av deg raskt og kunne si noe om hvilke utfordringer du har. Dessuten må du kunne føle at dere er på bølgelengde slik at du føler den fortroligheten som trengs for å kunne åpne deg. Hun må også kunne gi deg råd som fører i riktig retning. Som i all annen form for samhandling, kan det være greit med «small steps» i begynnelsen, slik at en får en følelse av at vedkommende kan sine saker.

Litt avhengig av hva samtalene dreier seg om, kan en gradvis gå lenger i å drøfte ting. Dette er kanskje spesielt viktig når det dreier seg om helsespørsmål og healing. Særlig dersom det er alvorlig sykdom i bildet. Dyktige spådamer vil i slike tilfeller nok anbefale besøk hos fastleger i tillegg til den hjelpen de kan gi. Mange bruker også astrologi og horoskop når de spår.

Selvsagt yter spådamer og -menn andre tjenester også, ikke bare spådommer. I slike spørsmål er kanskje ikke diskresjon så viktig, noe avhengig av tema selvsagt. Spådamer og -menn er åpen for mange slags spørsmål. Spørsmål knyttet til fortid, framtid og nåtid.

Mange ganger henger ting tett sammen, gjerne gjennom flere liv. Like viktig som i andre sammenhenger er det viktig å forstå sin egen historie for å kunne forstå hvorfor ting er som de er i dag, og for å forstå hvordan ting kan utvikle seg framover. Her er de som har disse evnene en god hjelper.

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

AnkiLedig Anki (klarseende)

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

EilaLedigNy! Eila (synsk)

Eila har arvet evner fra bestefaren og også fra morens side. Hennes gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Hun spår også i vanlige kort....

AnnieRing senere Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

 

Artikkelforslag til deg

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer