KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 

Åndelig tegn fra himmelen

Ja, det er sant at det er et liv etter døden. Døden er bare en prosess hvor en persons ånd forlater kroppen sin. Våre kjære starter sitt nye liv i himmelen etter å ha gått bort. Etter å ha gått bort, ønsker de å kommunisere med oss og vil at vi skal vite at de har det bra, og at vi ikke burde bekymre oss om dem.


Åndelig tegn fra himmelen
Åndelig tegn fra himmelen

De vil at vi skal vite at de fortsatt er hos oss, kan se oss og veilede oss når vi trenger det, og føre oss i riktig retning. De prøver å kommunisere gjennom flere tegn. Disse tegnene kan komme i form av bilder, sanger, tall, datoer eller bare en tanke i våre sinn. Vi må fokusere og forstå disse forvirrende tegnene for å etablere en kommunikasjon med våre kjære. På denne måten kan vi føle den ledende tilstedeværelsen og få velsignelsene fra våre kjære. Så her er noen av tegnene som våre kjære kan sende oss. Husk bare at disse kan komme i forskjellige former.

FOTOGRAFISK TILSTEDEVÆRELSE

Våre kjære som har gått bort, viser maksimal interesse for oss når familie og venner samles for å feire spesielle anledninger. Deres tilstedeværelse kan lett følges på disse tidspunktene. Flytende sfærer kan sees i bildene som det ble tatt ved spesielle anledninger. Disse sfærene oppstår på grunn av energien åndene til våre kjære har. Det er deres måte å fortelle oss at de fortsatt er hos oss.

MØTE I DRØMMER

Den andre siden består av energi. Vi går også inn i et energi-”rom” mens vi sover, noe som gjør at våre kjære lettere kommer i kontakt med oss mens vi sover. De kan bruke dette rommet til å snakke med oss eller formidle en melding. Det er derfor at drømmer om en elsket virker så virkelig, kjennes så ekte som om det faktisk hadde skjedd.

MELDINGER SKREVET PÅ MYNTER

Åndene kommuniserer ofte gjennom tall. Noen ganger kan tall bli skrevet på mynter som så brukes til å kommunisere med våre kjære. Når du møter en vanskelig situasjon i livet, tenk bare på en elsket som ikke lenger er i denne fysiske verden og be om hjelp fra dem. Deretter velger du en tilfeldig mynt fra lommen og prøver å finne ut om det er noen melding i det som er skrevet på mynten.

ELEKTRISKE TEGN FRA ÅNDER

Etter at vår kjære døde, kan vi i løpet av en uke se at uvanlige ting skjer med utstyr som går på strøm. Flimmer av lys og fjernsyn som blir slått på automatisk er noen av eksemplene på dette. Det er fordi ånden til vår elskede er en slags energi som fremdeles prøver å komme over til den andre siden. Dette er en veldig vanlig prosess etter døden, og som gjør at vi kan føle tilstedeværelsen til våre kjære.

Ofte vil våre kjære prøve å vise at de er med oss ved å bruke skapninger eller skjønnheten i naturen. Å se en fargerik sommerfugl, blinkende ildfluer, regnbuer osv. er noen av tegnene på deres tilstedeværelse.

LUKT

Noen ganger sender våre kjære tegn i form av dufter for å få oss til å føle deres tilstedeværelse. Disse luktene kan være av forskjellige slag. Det kan være duften av parfymen som våre kjære pleide å ha på, vi kan oppleve lukten av røyk hvis den kjære var en røyker, eller det kan være duften av kosmetikken som de brukte.

MINNER ER SPESIELLE

Våre kjære vil ikke at vi skal glemme dem. De ønsker å bli husket av oss, og derfor sender de oss tilfeldige minner fra ting vi har gjort sammen med dem i fortiden. Denne plutselige ankomsten av et tilfeldig minne er et hallo fra din kjære som vil gjøre deg i stand til å innse hvor god den tiden var.

HIMMELSK MUSIKK

Det vanligste tegnet som vi kan få fra våre kjære, er i form av sanger. Du må legge merke til hvis du plutselig kommer til å tenke på en sang eller at en sang ofte høres uten noen særlig grunn, det kan være en sang som din elskede elsket å høre og som sendes til deg fra himmelen for at du skal nyte den. Det kan også være en mulighet for at det er en skjult melding i sangen.

AT DU VÅKNER PÅ SAMME TID

Våre kjære kan vekke oss opp på samme tid om natten for å etablere sin åndelige tilstedeværelse. Våre kjære bruker denne typen tegn når vi ikke klarer å finne ut av eller forstå de andre tegnene som sendes fra dem. Det kan være et minne forbundet med denne gjentatte tiden for å våkne opp, eller det kan være tiden da din kjære døde.

Å se de samme tallene på klokken som 10.10 eller 09.09 kan være et tegn fra våre kjære. Disse tegnene kan oppleves når vi står overfor problemer i livet eller når livet vårt plutselig skifter retning. Dette er deres måte å fortelle deg at du gjør det rette i livet ditt.

Det kan ta tid å få tegnene fra våre kjære, men vi bør ikke miste håpet. Vi må være følelsesmessig i stand til å forstå tegne deres når våre kjære sender dem. Det vil definitivt være en fantastisk opplevelse å få og forstå disse tegnene.

 

Vil du snakke om Åndelig tegn fra himmelen ring til:

AlmaLedigAlma (synsk)
Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.
AnkiLedigAnki (Klarseende)
Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver
Bloggere
AnnieLedigAnnie (tarot)
Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.
 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer