Åndelig tegn fra himmelen

Døden er bare en prosess hvor en persons ånd forlater kroppen. Men våre kjære kan gi oss åndelig tegn fra himmelen

Åndelig tegn fra himmelen
Åndelig tegn fra himmelen

De vil at vi skal vite at de fortsatt er hos oss, kan se oss og veilede oss når vi trenger det, og føre oss i riktig retning. De prøver å kommunisere gjennom ulike tegn. Åndelig tegn fra himmelen. Disse tegnene kan komme i form av bilder, sanger, tall, datoer eller bare en tanke i våre sinn.

Vi må fokusere og forstå disse forvirrende tegnene for å etablere kommunikasjon med våre kjære. På denne måten kan vi føle den ledende tilstedeværelsen og få velsignelsene fra våre kjære. Så her er noen åndelig tegn fra himmelen som våre kjære kan sende oss. Husk bare at disse kan komme i forskjellige former.

Fotografisk tilstedeværelse

Våre kjære som har gått bort, viser maksimal interesse for oss når familie og venner samles for å feire spesielle anledninger. Deres tilstedeværelse kan lett følges på disse tidspunktene. Flytende sfærer kan sees i bildene som det ble tatt ved spesielle anledninger. Disse sfærene oppstår på grunn av energien åndene til våre kjære har. Det er deres måte å fortelle oss at de fortsatt er hos oss.

Møte i drømmer

Den andre siden består av energi. Vi går også inn i et energi-”rom” mens vi sover, noe som gjør at våre kjære lettere kommer i kontakt med oss mens vi sover. De kan bruke dette rommet til å snakke med oss eller formidle en melding. Det er derfor at drømmer om en elsket virker så virkelig, kjennes så ekte som om det faktisk hadde skjedd.

Meldinger skrevet på mynter

Åndene kommuniserer ofte gjennom tall. Noen ganger kan tall bli skrevet på mynter som så brukes til å kommunisere med våre kjære. Når du møter en vanskelig situasjon i livet, tenk bare på en elsket som ikke lenger er i denne fysiske verden og be om hjelp fra dem. Deretter velger du en tilfeldig mynt fra lommen og prøver å finne ut om det er noen melding i det som er skrevet på mynten.

Elektriske tegn fra ånder

Etter at vår kjære døde, kan vi i løpet av en uke se at uvanlige ting skjer med utstyr som går på strøm. Flimmer av lys og fjernsyn som blir slått på automatisk er noen av eksemplene på dette. Det er fordi ånden til vår elskede er en slags energi som fremdeles prøver å komme over til den andre siden. Dette er en veldig vanlig prosess etter døden, og som gjør at vi kan føle tilstedeværelsen til våre kjære.

Ofte vil våre kjære prøve å vise at de er med oss ved å bruke skapninger eller skjønnheten i naturen. Å se en fargerik sommerfugl, blinkende ildfluer, regnbuer osv. er noen av tegnene på deres tilstedeværelse.

Lukt

Noen ganger sender våre kjære tegn i form av dufter for å få oss til å føle deres tilstedeværelse. Disse luktene kan være av forskjellige slag. Det kan være duften av parfymen som våre kjære pleide å ha på, vi kan oppleve lukten av røyk hvis den kjære var en røyker, eller det kan være duften av kosmetikken som de brukte.

Minner er spesielle

Våre kjære vil ikke at vi skal glemme dem. De ønsker å bli husket av oss, og derfor sender de oss tilfeldige minner fra ting vi har gjort sammen med dem i fortiden. Denne plutselige ankomsten av et tilfeldig minne er et "hallo" fra din kjære som vil gjøre deg i stand til å innse hvor god den tiden var.

Himmelsk musikk

Det vanligste tegnet som vi kan få fra våre kjære, er i form av sanger. Du må legge merke til hvis du plutselig kommer til å tenke på en sang eller at en sang ofte høres uten noen særlig grunn, det kan være en sang som din elskede elsket å høre og som sendes til deg fra himmelen for at du skal nyte den. Det kan også være en mulighet for at det er en skjult melding i sangen.

At du våkner til samme tid

Våre kjære kan vekke oss opp på samme tid om natten for å etablere sin åndelige tilstedeværelse. Våre kjære bruker denne typen tegn når vi ikke klarer å finne ut av eller forstå de andre tegnene som sendes fra dem. Det kan være et minne forbundet med denne gjentatte tiden for å våkne opp, eller det kan være tiden da din kjære døde.

Beskjeder i nummer

Å se de samme tallene på klokken som 10.10 eller 09.09 kan være et tegn fra våre kjære. Disse tegnene kan oppleves når vi står overfor problemer i livet eller når livet vårt plutselig skifter retning. Dette er deres måte å fortelle deg at du gjør det rette i livet ditt.

Tegnene

Det kan ta tid å få tegnene fra våre kjære, men vi bør ikke miste håpet. Vi må være følelsesmessig i stand til å forstå tegnene deres når våre kjære sender dem. Det vil definitivt være en fantastisk opplevelse å få og forstå disse tegnene, åndelig tegn fra himmelen.

 

 
KatherineLEDIG Katherine

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer du henne vil du bli mottatt med den største empati og respekt. Hun er...

AnnaLEDIG Anna

Presentasjon kommer snart

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

IngridLEDIG Ingrid

Ingrid er et sertifisert medium. Hun formidler meldinger fra dine kjære fra den andre siden. Hun er flink til å finne tapte ting. Uansett hvilket spørsmål...

Spennende artikler

Klarsynt Oslo

Klarsynt Oslo

Mangfold av klarsynt Oslo gir spennende muligheter til å utforske ny teknologi for økt forståelse av...
 
Døgnåpne spåtjenester

Døgnåpne spåtjenester

Personlige råd fra en erfaren klarsynt som arbeider med døgnåpne spåtjenester. Kanskje du også har...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Seriøse klarsynte

Seriøse klarsynte

Som i alle bransjer finnes det både seriøse klarsynte og dessverre finnes det også ikke så seriøse...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_