Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de først

Synske i Norge
Synske i Norge

Noen synske i Norge har hjemmesider eller blogger, og noen jobber sammen slik som her og man har en oversikt og ser hvem som jobber av de synske i Norge som er her. Det finnes så klart enkelte som kaller seg synske i Norge også, som ikke er så bra, og da er det godt at en kan lese kundeomtaler om de medium og spådamer som er gode og også de som kanskje ikke er så gode. 

Jeg har lest endel inne på ulike forum også om synske i Norge og hva andre som har brukt deres tjenester syns og hvilke tilbakemeldinger de har fått. Det er et godt hjelpemiddel. Jeg fant ut at når en leser på spålive.no sine sider er det enkelt for det står om hver enkelt spådame, healer eller medium og hva de kan tilby av tjenester. Noen synske i Norge har blogger og noen har kundeomtaler. På den måten er det letter å ringe inn.

Hva kan da en synsk person hjelpe en med? De kan finne personer og gjenstander, se på nåtiden, fortiden og fremtiden. Det er også noen som kaller synske for klarsynte. Det kan kanskje være et bedre ord på det og dekker mer. 

Det er mange som tror at en synsk person kan se alt, dato, klokkeslett og har som en fasit på fremtiden. Det er viktig å huske at tid kan være veldig vanskelig å spå i. Det er fordi det kan være andre ting som påvirker. Alle mennesker har en fri vilje og det kan dukke opp ting som skyver på tidsspørsmålet. Det er hovedtrekkene og linjene som er viktig og kanskje du får vite omtrentlig måned eller årstid for at noe skal hende. 

Noen spådamer og synske har lett for å se langt frem i tid og noen er dyktige på det som er innen 2-3 måneder, så du skal finne din spåkone som kan hjelpe deg og er innenfor det området du ønsker svar på. Det kan være økonomi, jobb, studier, flytt eller kjærlighet og andre relasjoner. Det fine er at alle kan de svare på noe, og noen av de virkelig drevne kan svare på alle spørsmål innenfor de ulike områdene. 

Når du skal ringe en synsk i Norge, så ta deg tid til å lese om de du finner, og kontakt så den du føler deg dratt til. Det er alltid godt å få hjelp av noen som kan se ting på en litt annen måte og få noen råd og tips, samt svar.

 

 
LizaLEDIG Liza

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp

AnkiLEDIG Anki

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
Seriøse klarsynte

Seriøse klarsynte

Som i alle bransjer finnes det både seriøse klarsynte og dessverre finnes det også ikke så seriøse...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_