Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 

Auraen og fargene

Ofte ser vi auraen i sammenheng med chakraene, og de forskjellige fargene i auraen representerer ulike ting. Her skal du få en liten oversikt:


Auraen og fargene

Rød aura representerer styrke, mot, livskraft og seksuell energi. Mennesker med rød aura har mye pågangsmot, de er gode ledere og har evnen til å få gjort mye. Fargen knyttes også til begjær, lidenskap og eventyrlyst.

Orange aura knyttes til optimisme, generøsitet og en positiv innstilling. Har du orange aura, tyder det på at du er kreativ og har god selvtillit, og at du er flink til å omgås andre. Fargen knyttes også til åpenhet og intuisjon.

Gul aura står for intelligens og livsglede, og mennesker med gul aura er ofte engasjerte og har mye godhet og tillit. De kommer lett i kontakt med andre, og er selvsikre nok til å våge å være seg selv, samtidig som de har mye empati.

Grønn aura betyr jordnærhet, stabilitet og utholdenhet, og det finnes mange psykologer, rådgivere og sosialarbeidere med grønn aura – det viser at de ønsker å skape en positiv forskjell i verden. Ofte viser det en glede over naturen, og det er fargen for vekst på alle områder.

Blå aura er knyttet til hengivenhet, følelser, tillit og drømmer. Mange musikere, kunstnere og kreative personer har blå aura. Det er vanlig å være introvert og sensitiv, og sette stor pris på fred og ro. Blått i auraen knyttes også til balanse og harmoni.

Fiolett aura representerer stor visdom og høy intelligens, og mennesker med fiolett aura har ofte en sterk utstråling og god intuisjon. De er sjarmerende, og liker å glede andre. Fargen knyttes også til høy åndelig bevissthet, sensitivitet og medfølelse.

Hvit aura forbindes med rettferdighet og renhet. Dette er en person som ikke gjør forskjell, og som er opptatt av å bekjempe urettferdighet, både i sine nærmeste omgivelser og i verden. Vi knytter også hvit aura til åpenhet og åndelig motivasjon.

Vil du snakke om Auraen og fargene ring til:

RonaldLedigRonald (medium)
Ronald er klarsynt og kan gi deg eksperthjelpen du trenger. Han bruker sin intuisjon og spirituelle evner for å se inn i din fremtid.
KarolinaLedigKarolina (kanalisering)
Karolina er en spådame som gir deg sin eksperthjelp. Hun jobber som et bindeledd mellom åndeverdenen og deg. Hun gjør alt i sin makt for å gi deg svar...
JohanLedigJohan (Intuisjon)
Johan ser det som sin livsoppgave å bruke sine evner for det gode, og gjennom samtale hjelper han deg med å få klarhet i vanskelige spørsmål.
EliseOpptattElise (medium)
Ring Elsie, hun er en ærlig sannsigerske og spåkvinne som hjelper deg i fremtiden. Hun bruker sine hjelpemidler til å få svar på dine spørsmål.
 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer