Auraen og fargene

Auraen og fargene er et svært tema. Mange ser auraen og fargene i sammenheng med chakraene. De representerer ulike ting

Auraen og fargene
Auraen og fargene

Auraen og fargene har det vært skrevet mye om. Hva representerer de ulike fargene?

Rød aura representerer styrke, mot, livskraft og seksuell energi. Mennesker med rød aura har mye pågangsmot, de er gode ledere og har evnen til å få gjort mye. Fargen knyttes også til begjær, lidenskap og eventyrlyst.

Orange aura knyttes til optimisme, generøsitet og en positiv innstilling. Har du orange aura, tyder det på at du er kreativ og har god selvtillit, og at du er flink til å omgås andre. Fargen knyttes også til åpenhet og intuisjon.

Gul aura står for intelligens og livsglede, og mennesker med gul aura er ofte engasjerte og har mye godhet og tillit. De kommer lett i kontakt med andre, og er selvsikre nok til å våge å være seg selv, samtidig som de har mye empati.

Grønn aura betyr jordnærhet, stabilitet og utholdenhet, og det finnes mange psykologer, rådgivere og sosialarbeidere med grønn aura – det viser at de ønsker å skape en positiv forskjell i verden. Ofte viser det en glede over naturen, og det er fargen for vekst på alle områder.

Blå aura er knyttet til hengivenhet, følelser, tillit og drømmer. Mange musikere, kunstnere og kreative personer har blå aura. Det er vanlig å være introvert og sensitiv, og sette stor pris på fred og ro. Blått i auraen knyttes også til balanse og harmoni.

Fiolett aura representerer stor visdom og høy intelligens, og mennesker med fiolett aura har ofte en sterk utstråling og god intuisjon. De er sjarmerende, og liker å glede andre. Fargen knyttes også til høy åndelig bevissthet, sensitivitet og medfølelse.

Hvit aura forbindes med rettferdighet og renhet. Dette er en person som ikke gjør forskjell, og som er opptatt av å bekjempe urettferdighet, både i sine nærmeste omgivelser og i verden. Vi knytter også hvit aura til åpenhet og åndelig motivasjon.

Det er mange bøker skrevet om auraen og fargene. Jeg har på to ulike tidspunkt i livet fått beskrevet auraen og fargene mine. Leseren var ikke en spåkone eller synsk eller et medium av noe slag. Det var min venninne som alltid har "sett fargene til folk". Det var ikke før sent i tenårene at det var auraen og fargene hun så. Hun hadde trodd at dette var noe alle så.

Da hun oppdaget at det faktisk var auraen og fargene, begynte hun å lese mer om det. På de to ulike tidspunktene hun leste meg var jeg i to veldig ulike faser i livet. Og auraen og fargene mine reflekterte også dette.

Det er et fasinerende tema og jeg vil lese meg opp og forstå mer av det. Og jeg er bare i begynnelsen på min reise. 

 

 
RebeccaLEDIG Rebecca

Rebecca er en klarsynt erfaren spådame som er glad i mennesker og liker å hjelpe andre til å få svar og nå de målene de måtte ha i sitt...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_