Auraen og fargene

Auraen og fargene er et svært tema. Mange ser auraen og fargene i sammenheng med chakraene. De representerer ulike ting

Auraen og fargene
Auraen og fargene

Auraen og fargene har det vært skrevet mye om. Hva representerer de ulike fargene?

Rød

Rød aura representerer styrke, mot, livskraft og seksuell energi. Mennesker med rød aura har mye pågangsmot, de er gode ledere og har evnen til å få gjort mye. Fargen knyttes også til begjær, lidenskap og eventyrlyst.

Orange

Orange aura knyttes til optimisme, generøsitet og en positiv innstilling. Har du orange aura, tyder det på at du er kreativ og har god selvtillit, og at du er flink til å omgås andre. Fargen knyttes også til åpenhet og intuisjon.

Gul

Gul aura står for intelligens og livsglede, og mennesker med gul aura er ofte engasjerte og har mye godhet og tillit. De kommer lett i kontakt med andre, og er selvsikre nok til å våge å være seg selv, samtidig som de har mye empati.

Grønn

Grønn aura betyr jordnærhet, stabilitet og utholdenhet, og det finnes mange psykologer, rådgivere og sosialarbeidere med grønn aura – det viser at de ønsker å skape en positiv forskjell i verden. Ofte viser det en glede over naturen, og det er fargen for vekst på alle områder.

Blå

Blå aura er knyttet til hengivenhet, følelser, tillit og drømmer. Mange musikere, kunstnere og kreative personer har blå aura. Det er vanlig å være introvert og sensitiv, og sette stor pris på fred og ro. Blått i auraen knyttes også til balanse og harmoni.

Fiolett

Fiolett aura representerer stor visdom og høy intelligens, og mennesker med fiolett aura har ofte en sterk utstråling og god intuisjon. De er sjarmerende, og liker å glede andre. Fargen knyttes også til høy åndelig bevissthet, sensitivitet og medfølelse.

Hvit

Hvit aura forbindes med rettferdighet og renhet. Dette er en person som ikke gjør forskjell, og som er opptatt av å bekjempe urettferdighet, både i sine nærmeste omgivelser og i verden. Vi knytter også hvit aura til åpenhet og åndelig motivasjon.

Lesing av aura

Det er mange bøker skrevet om auraen og fargene. Jeg har på to ulike tidspunkt i livet fått beskrevet auraen og fargene mine. Leseren var ikke en spåkone eller synsk eller et medium av noe slag. Det var min venninne som alltid har "sett fargene til folk". Det var ikke før sent i tenårene at det var auraen og fargene hun så. Hun hadde trodd at dette var noe alle så.

Aura kan endres

Da hun oppdaget at det faktisk var auraen og fargene, begynte hun å lese mer om det. På de to ulike tidspunktene hun leste meg var jeg i to veldig ulike faser i livet. Og auraen og fargene mine reflekterte også dette. Det er et fasinerende tema og jeg vil lese meg opp og forstå mer av det. Og jeg er bare i begynnelsen på min reise.

 

 
KineLEDIG Kine

Synske Kine er et medium som har empatiske evner og sterk intuisjon. Ringer du Kine, får du et medium som er oppmerksom på dine behov, og er på din side. Du...

KatherineLEDIG Katherine

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer du henne vil du bli mottatt med den største empati og respekt. Hun er...

AnnaLEDIG Anna

Presentasjon kommer snart

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

Spennende artikler

Klarsynt Oslo

Klarsynt Oslo

Mangfold av klarsynt Oslo gir spennende muligheter til å utforske ny teknologi for økt forståelse av...
 
Døgnåpne spåtjenester

Døgnåpne spåtjenester

Personlige råd fra en erfaren klarsynt som arbeider med døgnåpne spåtjenester. Kanskje du også har...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Seriøse klarsynte

Seriøse klarsynte

Som i alle bransjer finnes det både seriøse klarsynte og dessverre finnes det også ikke så seriøse...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_