Dagens englekort

Dagens englekort er dagens høydepunkt for mange mennesker. Men vet folk flest hvordan dagens englekort egentlig leses?

Dagens englekort
Dagens englekort

Dagens englekort forteller følgende: Send en SMS til dette nummeret og motta en pinkode. Tjenesten koster kroner 60.-. Nei, jeg prøver et annet sted.

Det er kanskje ikke så enkelt. Jeg må jo erkjenne at alle som holder på med ett eller annet vil tjene penger, det gjelder sikker de som drifter den nettsida jeg var inne på.

Hva er dagens englekort egentlig? Alle har vi en skytsengel sies det. En engel er en budbringer, det lærte vi i kristendomstimene på barneskolen. Der lærte vi at Gud sendte sine engler til jorden for å fortelle ting til menneskene. Eller var det på søndagsskolen vi lærte om det? Vel, det spiller liten rolle. Men hva er så sammenhengen mellom bibelhistorien og dagens englekort? Jeg leste ingen steder at englene spilte kort eller la kabal.

Det henger sammen på denne måten: Engler er budbringere. For å overbringe de budskapene de har, gjør de det på forskjellige måter, en av disse måtene er via kortene. Kortene er en kommunikasjonskanal, på samme måte som drømmer er en kanal. Din skytsengel er den som gjør at du velger rett kort, eller den som styrer kortene velger rett kort for deg. Derfor kan man også få beskjeder fra englene via et medium som sitter langt unna, kanskje til og med i et annet land. Når kortene er trukket, skal de tolkes, dette krever selvsagt kunnskap.

Kunnskap om kortenes betydning. Englekort gir aldri presis informasjon, her snakker vi om antydningens kunst, men mottakeren av informasjonen forstår greit nok hva som formidles. Englekort kan kombineres med annen form for informasjon, for eksempel i en lesning der den som formidler budskapet tar inn informasjon gjennom flere kanaler.

Englekortene kan legges på flere måter. Om man vil vite noe om et lengre tidsrom kan man velge tre kort, fortid – nåtid – framtid. Dette symboliserer hva som har vært viktig før, hva som er viktig nå og hva som vil være viktig framover i tid. Man kan også velge å trekke bare ett kort, dagens englekort, Dette gjør en da kjent med hva dagen i dag vil bringe, noe som gjør at en er forberedt på det en vil møte.

Dette blir mer som en tankevekker, sier mange. Det gjør at en fokuserer på det kortet forteller i løpet av dagen. Når kvelden kommer, kan en oppsummere dagen, og sette dette opp mot kortet man trakk om morgenen. På den måten virker dagens englekort som et fokus for dagen.

Det å ha fokus er viktig, og det er ikke slik at englene styrer hverdagen. Man har jo sin frie vilje, men det blir mer det at en blir mer oppmerksom på enkelte ting. Det fine er jo at englekortene er positive, Det hjelper med å fokusere på det som er positivt. Dette er en for mange en stor fordel. Ettersom mange er opphengt i negative ting, hjelper englekortene med å flytte fokus over på det positive, dette i motsetning til tarotkort som også inneholder spådommer om det negative.

Din erkeengel vil hjelpe, guide, veilede deg gjennom dagen på en positiv måte. Derfor forteller englene deg hva du skal fokusere på, hva som vil være positivt for ditt liv i dag, kjærlighet, ømhet, glede osv. Se så tilbake på dagen med et positivt blikk, hva var det englene sa i dag tidlig, hvor så jeg dette i dag. Dagen i dag har vært en god dag. Alt henger sammen, budskap, aura, farger, alt er som en lang vakker snor med perler. Og dagens englekort gir en fin ramme.

 

 
EilaLEDIG Eila

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer, økonomi, kjærlighet osv. Sjamansk healing, åndskontakt, rensing av uvelkomne...

RebeccaLEDIG Rebecca

Rebecca er en klarsynt erfaren spådame som er glad i mennesker og liker å hjelpe andre til å få svar og nå de målene de måtte ha i sitt...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_