Dagens englekort

Dagens englekort er dagens høydepunkt for mange mennesker. Men vet folk flest hvordan dagens englekort egentlig leses?

Dagens englekort
Dagens englekort

Hva er dagens englekort egentlig? Alle har vi en skytsengel sies det. En engel er en budbringer, det lærte vi i kristendomstimene på barneskolen. Der lærte vi at Gud sendte sine engler til jorden for å fortelle ting til menneskene. Eller var det på søndagsskolen vi lærte om det? Vel, det spiller liten rolle. Men hva er så sammenhengen mellom bibelhistorien og dagens englekort? Jeg leste ingen steder at englene spilte kort eller la kabal.

Himmelske budbringere

Det henger sammen på denne måten: Engler er budbringere. De overbringer budskap på forskjellige måter, en av disse måtene er via kortene. Kortene er en kommunikasjonskanal, på samme måte som drømmer er en kanal. Din skytsengel er den som gjør at du velger rett kort, eller den som styrer kortene velger rett kort for deg. Derfor kan man også få beskjeder fra englene via et medium som sitter langt unna, kanskje til og med i et annet land. Når kortene er trukket, skal de tolkes, dette krever selvsagt kunnskap.

Kortenes betydning

Kunnskap om kortenes betydning. Englekort gir aldri presis informasjon, her snakker vi om antydningens kunst, men mottakeren av informasjonen forstår greit nok hva som formidles. Englekort kan kombineres med annen form for informasjon, for eksempel i en lesning der den som formidler budskapet tar inn informasjon gjennom flere kanaler.

Ulike måter å legge på

Englekortene kan legges på flere måter. Om man vil vite noe om et lengre tidsrom kan man velge tre kort, fortid – nåtid – framtid. Dette symboliserer hva som har vært viktig før, hva som er viktig nå og hva som vil være viktig framover i tid. Man kan også velge å trekke bare ett kort, dagens englekort, Dette gjør en da kjent med hva dagen i dag vil bringe, noe som gjør at en er forberedt på det en vil møte.

Fokus for dagen

Dette blir mer som en tankevekker, sier mange. Det gjør at en fokuserer på det kortet forteller i løpet av dagen. Når kvelden kommer, kan en oppsummere dagen, og sette dette opp mot kortet man trakk om morgenen. På den måten virker dagens englekort som et fokus for dagen.

Positivitet

Det å ha fokus er viktig, og det er ikke slik at englene styrer hverdagen. Man har jo sin frie vilje, men det blir mer det at en blir mer oppmerksom på enkelte ting. Det fine er jo at englekortene er positive, Det hjelper med å fokusere på det som er positivt. Dette er en for mange en stor fordel. Ettersom mange er opphengt i negative ting, hjelper englekortene med å flytte fokus over på det positive, dette i motsetning til tarotkort som også inneholder spådommer om det negative.

Alt henger sammen

Din erkeengel vil hjelpe, guide, veilede deg gjennom dagen på en positiv måte. Derfor forteller englene deg hva du skal fokusere på, hva som vil være positivt for ditt liv i dag, kjærlighet, ømhet, glede osv. Se så tilbake på dagen med et positivt blikk, hva var det englene sa i dag tidlig, hvor så jeg dette i dag. Dagen i dag har vært en god dag. Alt henger sammen, budskap, aura, farger, alt er som en lang vakker snor med perler. Og dagens englekort gir en fin ramme.

 

 
KatherineLEDIG Katherine

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer du henne vil du bli mottatt med den største empati og respekt. Hun er...

AnnaLEDIG Anna

Presentasjon kommer snart

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

IngridLEDIG Ingrid

Ingrid er et sertifisert medium. Hun formidler meldinger fra dine kjære fra den andre siden. Hun er flink til å finne tapte ting. Uansett hvilket spørsmål...

Spennende artikler

Klarsynt Oslo

Klarsynt Oslo

Mangfold av klarsynt Oslo gir spennende muligheter til å utforske ny teknologi for økt forståelse av...
 
Døgnåpne spåtjenester

Døgnåpne spåtjenester

Personlige råd fra en erfaren klarsynt som arbeider med døgnåpne spåtjenester. Kanskje du også har...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Seriøse klarsynte

Seriøse klarsynte

Som i alle bransjer finnes det både seriøse klarsynte og dessverre finnes det også ikke så seriøse...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_