VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  26 kr/min  

 

Dagens englekort

Dagens englekort er dagens høydepunkt for mange mennesker.


Dagens englekort
Dagens englekort

Dagens englekort forteller følgende: Send en SMS til dette nummeret og motta en pinkode. Tjenesten koster kroner 60.-. Nei, jeg prøver et annet sted.

Det er kanskje ikke så enkelt. Jeg må jo erkjenne at alle som holder på med ett eller annet vil tjene penger, det gjelder sikker de som drifter den nettsida jeg var inne på.

Hva er englekort egentlig? Alle har vi en skytsengel sies det. En engel er en budbringer, det lærte vi i kristendomstimene på barneskolen. Der lærte vi at Gud sendte sine engler til Jorden for å fortelle ting til menneskene. Eller var det på søndagsskolen vi lærte om det? Vel, det spiller liten rolle. Men hva er så sammenhengen mellom bibelhistorien og dagens englekort? Jeg leste ingen steder at englene spilte kort eller la kabal.

Det henger sammen på denne måten: Engler er budbringere. For å overbringe de budskapene de har, gjør de det på forskjellige måter, en av disse måtene er via kortene. Kortene er en kommunikasjonskanal, på samme måte som drømmer er en kanal. Din skytsengel er den som gjør at du velger rett kort, eller den som styrer kortene velger rett kort for deg. Derfor kan man også få beskjeder fra englene via et medium som sitter langt unna, kanskje til og med i et annet land. Når kortene er trukket, skal de tolkes, dette krever selvsagt kunnskap.

Kunnskap om kortenes betydning. Englekort gir aldri presis informasjon, her snakker vi om antydningens kunst, men mottakeren av informasjonen forstår greit nok hva som formidles. Englekort kan kombineres med annen form for informasjon, for eksempel i en lesning der den som formidler budskapet tar inn informasjon gjennom flere kanaler.

Englekortene kan legges på flere måter. Om man vil vite noe om et lengre tidsrom kan man velge tre kort, fortid – nåtid – framtid. Dette symboliserer hva som har vært viktig før, hva som er viktig nå og hva som vil være viktig framover i tid. Man kan også velge å trekke bare ett kort, dagens englekort, Dette gjør en da kjent med hva dagen i dag vil bringe, noe som gjør at en er forberedt på det en vil møte. Dette blir mer som en tankevekker, sier mange. Det gjør at en fokuserer på det kortet forteller i løpet av dagen. Når kvelden kommer, kan en oppsummere dagen, og sette dette opp mot kortet man trakk om morgenen. På den måten virker dagens englekort som et fokus for dagen.

Det å ha et fokus er viktig, og det er ikke slik at englene da styrer hverdagen. Man har jo sin frie vilje, men det blir mer det at en blir mer oppmerksom på enkelte ting. Det fine er jo at englekortene er positive, Det hjelper med å fokusere på det som er positivt. Dette er en for mange en stor fordel. Ettersom mange er opphengt i negative ting, hjelper englekortene med å flytte fokus over på det positive, dette i motsetning til tarotkort som også inneholder spådommer om det negative.

Din erkeengel vil hjelpe, guide, veilede deg gjennom dagen på en positiv måte. Derfor forteller englene deg hva du skal fokusere på, hva som vil være positivt for ditt liv i dag, kjærlighet, ømhet, glede osv. Se så tilbake på dagen med et positivt blikk, hva var det englene sa i dag tidlig, hvor så jeg dette i dag. Dagen i dag har vært en god dag. Alt henger sammen, budskap, aura, farger, alt er som en lang vakker snor med perler.

Vil du snakke om Dagens englekort ring til:

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

Bloggere
AnnieOpptatt Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

LizaOpptatt Liza (synsk)

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer