KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Spådamer

Hvor mange spådamer går det på dusinet? Jeg vil anslå at det er omtrent et dusin spådamer. Eller hva?

Spådamer
Spådamer

Hva jeg vil frem til med en slik innledning om spådamer kan man jo spørre seg. Jeg tenker at innledningen er et lite forsøk på å motsi dem som ikke tar klarsynte og andre med evner på alvor, som kunne finne på å si at "slike går det tretten av på dusinet". Ett dusin spådamer er akkurat like mange og like mye verdt som ett dusin av hvilken som helst annen type menneske eller yrkesgruppe.

Når jeg nå har sagt ordet "yrkesgruppe" kan jeg likegodt nevne noe om den saken også. Det finnes ulike opfatninger av hva spådamer er og hva de kan, og noen vil mene at det ikke er moralsk eller etisk forsvarlig å livnære seg på ting som klarsynthet, healing eller andre alternative retninger og behandlinger. Det vil det sikkert alltid være delte meninger om, og folk må få mene det de vil - selv mener jeg for eksempel at etikken rundt salg av forsikringer eller vedtak om bomringer kan være høyst diskutabel, men jeg er åpen for at andre har en annen oppfatning.

Når det er sagt kan det kanskje være vanskelig å definere spådamer som et yrke, fordi det er så intuitivt og flytende. Det en klarsynt gjør er ikke målbart på samme måte som for eksempel jobben til en produksjonsmedarbeider, der man kan telle hvor mange enheter som blir prosessert og kan beregne kostnader og inntekter på grunnlag av det. Man kan selvsagt begi seg ut på å telle antall forutsigelser som slår til, men det vil uansett være individuelt når man vurderer om en spådom er "korrekt" eller ikke. Da er det nok enklere å telle antall fornøyde og / eller tilbakevendende klienter.

Det er nok mange av dem som kan kalles spådamer som ikke faktisk jobber med dette. Det som ligger til grunn er en ganske særlig evne til å se og oppfatte mer enn de fleste andre, oftest kombinert med et ønske om å bruke denne evnen til å hjelpe andre. Mange som har denne evnen vil aldri engang tenke tanken på å gjøre dette til et levebrød. Noen fordi de foretrekker å holde det for seg selv eller i hvert fall innenfor en liten krets av slekt og venner.

Andre fordi utsiktene til å starte en egen bedrift, for det blir det jo, virker uoverskuelige - med tanke på regnskap, budsjett, skatt, annonsering og alt som hører med. Og så er det dem som ikke orker å møte kritikken og mistroen som dessverre er en del av hverdagen for mange som står frem som klarsynte. For det er ikke til å komme utenom at skepsis og kritikk alltid ligger og lurer.

Men her kan jeg komme tilbake til poenget mitt, eller det jeg tror er poenget med dette som jeg sitter og skriver. Det jeg vil si er, med en liten klisjé: Vær tro mot deg selv! Hvis du har evnene, og hvis du føler at det er meningen at du skal bruke dem, så ikke la frykt og fordommer om spådamer holde deg tilbake. Da er det meningen at du skal utforske og utvikle det du har.

Om dere vil kalle dere spådamer eller om du vil tone det ned og finne andre måter å uttrykke det på, så gjør det, men la evnene blomstre. Å fornekte seg selv bringer ingenting godt med seg, og ved å anerkjenne og elske det du har vil du også tiltrekke deg gode energier og personer. Det kan bli en fantastisk reise, både for deg selv og menneskene rundt deg!

 

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

LottaLedig Lotta

Lotta er et medium og bruker sin sterke intuisjon, sitt klarsyn og formidler informasjon fra sine hjelpere, og tolker budskapene som kommer fra dine kjære...

LizaRing senere Liza

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.

 

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Klarsyn 24, det er noe som kan hjelpe når man står ved et veiskille i livet, klarsyn 24 timer i døgnet, når som...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn kan det læres eller må det være...
 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer