Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 

Tarotkort betydning

Å tolke ting ved å studere tarotkort betydning krever kunnskap


Tarotkort betydning

Går man som en ukjent inn i tarotkortenes univers er det god grunn til å bli forvirret. I tillegg har tarotkort betydning endret seg opp gjennom århundrene. Fra å være en type spillkort tilbake på 1300-tallet til dagens bruk innen spådom og magi. Symboler lignende de vi i dag finner på tarotkortene kan dokumenteres tilbake til Karl den IVs hoff på 1390-tallet i Frankrike . Den eldste kjente fullstendige kortstokk med kort som ligner mer på dagens kort finner vi i Italia fra 1420-tallet, men først hundre år senere finner vi det vi dag forbinder med tarotkort. Hvordan er så tarotkortstokken bygget opp? Et fullstendig sett består av 78 kort. Disse deles i to ulike sett, den Store og den Lille Arkana. Store Arkana består av 22 kort, nummerert fra 0 til 21, mens Lille Arkana igjen deles inn i fire suiter med 14 kort i hver, ikke helt ulikt den mer allment kjente kortstokken.

Da den består av ess, konger, dronninger, riddere og pasjer, samt nummererte kort fra 2 til 10. Å gå inn på betydningen av hvert enkelt kort, og tolkninger av disse, vil ikke la seg gjøre i en artikkel som denne. Til det er dette en alt for omfattende oppgave. Da er det nødvendig å henvise til nettsteder eller bøker som tar for seg tarotkort betydning i en større sammenheng. Kort summert kan vi i denne sammenhengen si følgende om betydningen: Store Arkana består av 22 kort. Disse omhandler de store hendelsene i livet, og sier noe om jobb, kjærlighet, økonomi og ting av mer generell karakter. Kortene benevnes slik og generelt hva de dreier seg om:

Narren – Lytt til hjertet, ny begynnelse Magikeren – Selvtillit Yppersteprestinnen – Hemmeligheter Keiserinnen – Kjærlighet, overflod Keiseren – Myndighet, ledelse Hierofanten – Å tilpasse seg noe nytt De elskende – Kjærlighet, tiltrekning Vognen – Motstand Styrke – Evnen til å takle vanskelige situasjoner Eneboeren – Tenke gjennom følelser og finne løsninger Skjebnehjulet – Forandring, skjebnebestemt Rettferdighet – Ta konsekvenser av tidligere handlinger Den hengte mann – Ydmykelse, utnytting, syndebukk Døden – Endring eller brå slutt Måtehold – Kompromiss, balanse Djevelen – Fristelser, mangel på selvbeherskelse Tårnet – Krise, elendighet, lidelse ... Stjernen – Håp og inspirasjon Månen – Angst, kaos, forvirring Solen – Framgang, suksess, energi, styrke ... Dommen – Ta et oppgjør med fortiden Verden – Suksess, helhet, harmoni Lille Arkana deles i fire Suiter Begre – Kjærlighet, romantikk Mynter – Økonomiske og materielle ting Sverd – Intelligens, suksess, mot og styrke Staver – Jobb, energi, ny start Hver suite er knyttet til et element og tallene 1 til 10 tolkes ut fra tradisjonell numerologi, og bildekortene står for personer i vår omkrets eller oss selv.

Dreier dine spørsmål seg så om for eksempel økonomi kan man legge tre kort, og så tolke sammenhengen mellom disse. Her blir det viktig å se på tarotkort betydning i en større sammenheng enn det som er skissert her. Det er i denne sammenhengen det blir viktig å drøfte svarene sammen med en som kan dette grundig. Om du kun foretar en spådom på nett, blir denne tolkningen for vanskelig for en som ikke har erfaring.

Vil du snakke om Tarotkort betydning ring til:

YlvaLedigYlva (klarsynt)
Ylva er spådame og jobber på spåtelefonen. Hun er klarsynt og er her for deg.
RonaldOpptattRonald (medium)
Ronald er klarsynt og kan gi deg eksperthjelpen du trenger. Han bruker sin intuisjon og spirituelle evner for å se inn i din fremtid.
AnnikkiOpptattAnnikki (synsk)
Ring til Annikki når du vil snakke med en synsk spådame som har lang erfaring og hjelper deg.
LenaUtloggetLena (spådame)
Lena har arvet sine evner og kan være din hjelper for å se din fremtid og forstå meldingene som kommer til deg.
 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer