VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  26 kr/min  

 

Seriøse klarsynte

Som i alle bransjer finnes det seriøse klarsynte og dessverre ikke så seriøse klarsynte.


Seriøse klarsynte
Seriøse klarsynte

Dette kan være et problem om en kommer bort i ikke seriøse klarsynte, det gjør at den som ringer eller kontakter de får feil svar og det som var utfordringen eller problemet da de tok kontakt bare blir større og strørre. Dessverre finnes det såkaldt klarsynte som sier det du som kunde ønsker å høre, slik at du får flere byggesteiner i livsløgnen din, og da blir utfordringen og livet ditt ikke lettere og bedre, men du får mer problemer og nøstet av trøbbel blir større.

Derfor er det viktig å lese kundeomtaler, selv skrive kundeomtaler når du har snakket med en seriøse klarsynte, på den måten kan en luke vekk en del av ugresset i den mediale hagen. De aller fleste mediale legger alt de har i det å være seriøse klarsynte mennesker og ønsker å gjøre det beste for deg og menneskene de møter på sin vei, de ønsker at du skal få svar og redskaper som fører deg fremover på din livsvei og får svar som kanskje ikke er de du vil høre.

På sikt de svarene som gjør at du får et godt liv. Kjærlighet, lys og ærlighet er viktige ting for seriøse klarsynte mennesker, du skal føle at den du snakker med er genuin og ekte på alle områder, det skal føles. Du skal føle deg så sikker på den du prater med at du kan stille kritiske spørsmål, uten å være redd for svarene.

Den klarsynte vil ha ditt beste i åtanke og bestrebe å gi deg klarsynte, ekte og direkte svar. Noen klarsynte kaller en spade for en spade, mens andre trenger å pakke ting litt inn, fordi klarsynte mennesker ofte har et hjerte av gull og er redd for å såre andre. Føler du at din klarsynte pakker ting for mye inn slik at du ikke forstår helt hva han eller hun mener så skal du spørre om de kan forklare det en gang til.

Det er viktig at du føler deg hørt og at du får klare svar, slik at du etter du har lagt på har noen å jobbe med, svar som gjør at du føler deg tryggere og at du vet dette er klarsynt medium som virkelig vet hva de gjør. Et annet tips vi bruker å gi våre kunder er at du skal skrive ned navn og nummeret til spådamen eller spåmannen du prater med, slik at du kommer til samme personen neste gang du ringer, og at du også kan gå inn på hjemmesiden og legge igjen en kommentar om hvor bra eller ikke bra du syns samtalen var.

Vil du snakke om Seriøse klarsynte ring til:

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

Bloggere
UlvaLedig Ulva (tarot)

Ulva er synsk og kan gi deg eksperthjelp når du står litt fast i livet. Hun har lang erfaring innen tarotkort også.

SimonLedig Simon (medium)

Simon kjenner av energiene rundt deg og får en oversikt over situasjonen din. Han mottar meldinger fra englene som han deretter formidler til deg. Han er en...

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer