KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 065 26 kr/min

 

Klarsynte i norge

Det finnes et hav av klarsynte i Norge. Hvordan finner du "din"?


Klarsynte i norge
Klarsynte i norge

Her i landet er det til enhver tid et stort antall personer som tilbyr tjenester som klarsynte mot betaling. Du finner dem på Gule sider, ved å google, gjennom forumer for alternativt interesserte, på Alternativmessen og gjennom anbefalinger. Men hvis du ikke har erfaring med klarsynte og er usikker på hvordan du skal gå frem, hva du skal spørre om, eller rett og slett hvordan det skal føles å snakke med en klarsynt, så kan det føles litt overveldende å lete deg frem til "den rette". Ikke alle synes det er like lett å åpne seg opp for en fremmed, og det er vi jo nødt til når vi er ute etter svar på de spørsmålene som vi trenger annet enn ren logikk for å svare på.

Ett råd som absolutt må nevnes hvis du er på leting etter din egen klarsynte i Norge er å sjekke referanser. Hvis den klarsynte har en egen praksis eller er tilknyttet et nettverk der flere jobber sammen - for eksempel når de deler lokaler eller er tilgjengelige via samme telefontjeneste - så bør det være referanser og tilbakemeldinger som du kan lese på hjemmesiden deres. Hvis du vurderer en konkret navngitt klarsynt kan du google navnet og se om du får noen treff. Hvis du kjenner en person som allerede har konsultert en klarsynt er det gull verdt; førstehåndsinformasjon uten tilslørte formuleringer og terningkast er lettere å forstå og vurdere etter. Men det er alltid en faktor som ikke kan vurderes av andre enn deg selv, og det er den personlige kontakten som oppstår mellom deg og den klarsynte når dere treffes ansikt til ansikt eller hører hverandres stemme på telefonen. Det er ikke til å komme utenom at folk er forskjellige, og selv om kompisen din har elsket en klarsynt han eller hun har snakket med, så er det ikke sikkert at du selv kjenner den umiddelbare forbindelsen på samme måte.

Klarsynte i Norge er også - naturligvis - forskjellige. De har forskjellige måter å jobbe på, ulike måter å tilnærme seg akkurat ditt spørsmål eller din problemstilling. De bruker ulike verktøy og metoder. Noen bruker pendel, noen leser fremtiden din i tarotkort, andre igjen har kontakt med åndeverdenen og ser svarene som bilder som de kan formidle til deg. Du kan altså vurdere å velge en klarsynt ut ifra metode. Har du mere tro på kort enn krystaller, for eksempel? Ønsker du å finne ut hva englehvisking er og hva det kan tilføre til ditt liv? Undersøk hvilke klarsynte som jobber med det verktøyet du tror vil fungere best for akkurat dine spørsmål. På den måten får du i hvert fall begrenset søket ditt så det kan bli enklere for deg å velge.

Du kan også rett og slett prøve deg frem. Book tid med forskjellige klarsynte, still omtrent samme spørsmål til dem alle sammen, og velg den som du synes ga deg de beste svarene. Men husk at de beste svarene ikke nødvendigvis er det du ønsket å høre - tenk igjennom alle nyansene i samtalene før du tar en avgjørelse.

Det er svært sjelden at du bare kan stille et direkte spørsmål og få et konkret svar - og de aller aller fleste klarsynte vil understreke at det svaret de ser bare er en av flere muligheter. For noen kan dette være frustrerende. Vi vil jo så gjerne vite! Det kan være lett å tenke at den klarsynte bare snakker rundt grøten og trekker ut tiden, særlig hvis samtalen foregår på en telefonlinje med minuttpris. Men faktum er at man aldri kan svare helt bastant om fremtiden. Det er så mange faktorer som spiller inn, så mange scenarier som kan gi forskjellig utfall, at det rett og slett ikke er forsvarlig å helt utelukke at ting kan forløpe på en annen måte. Det finnes strenge etiske retningslinjer for klarsynte i Norge, og det gir en trygghet for oss som spør. Derfor er det viktig å betrakte svarene du får som veiledning heller enn fasit.

Vil du snakke om Klarsynte i norge ring til:

MagdalenaLedigMagdalena (tarot)

Jeg er en klarsynt spådame.Spåtjenester er en del av mitt liv. Jeg bruker blant annet engle kort og tarot når jeg skal spå deg.

Bloggere
SusanneLedigSusanne (spådame)
Susanne er en spådame med sterk intuisjon og bruker gjerne tarotkort når hun spår deg.
LizaUtloggetLiza (synsk)
Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.
TildaUtloggetTilda (Drömtydning)
Tilda bruker tarotkort og gir deg ærlige svar med sine mediale gaver. Tilda er et sertifisert medium.
 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer