Skytssengelen

Skyttsengelen. Hva hadde skjedd uten? Denne fortellingen om skyttsengelen handler om en opplevelse som utløste noe

Skytssengelen
Skytssengelen

En av mine opplevelser hendte for snart 20 år siden, men den er så sterk at jeg aldri kommer til å glemme den.

Det hele begynte på en høstkveld da min datter på 7 år var på overnatting hos en venninne. Ettersom det var mørkt så sa jeg til henne at hun måtte ringe da hun skulle gå derfra, slik at jeg kunne gå henne i møte.

Vi bodde i et lite sameie og kompisen bodde på motsatt side av oss i dette sameiet. Datteren min ringer meg og jeg spør om de har ryddet etter seg. De trengte litt mer tid og jeg ba henne ringe etter oppryddingen.

Jeg går tilbake til mine plikter, men plutselig hører jeg en stemme si ”Gå og møt Ilia nå”. Jeg titter meg redselsfullt rundt, og innser at jeg er alene. Jeg går mot oppvaskbenken og føler et knuff i ryggen. Jeg ble svært forundret ettersom jeg ikke var synsk, og jeg har aldri vært interessert i verken spådom eller spådamer.

Jeg var fremdeles alene på kjøkkenet og jeg mistenker raskt at noe er galt. Jeg tar på meg ytterjakken og går ut. Jeg tenkte at dette måtte være en slags spådom eller eksperthjelp som sa meg at noe var galt. I det jeg kommer ut får jeg øye på en volvo 240 ved skogholtet. Fordøren åpnes, mens motoren fortsatt er i gang. Hadde jeg vært synsk så hadde jeg nok visst hvorfor.

Jeg titter på bilen og nærmer meg den. Jeg lurer veldig på hva den gjør der og hvorfor den står der. Plutselig skimter jeg min datter mellom trærne i skogen. Jeg roper på henne, og da lukkes bildøren og kjører forbi meg. Jeg kjefter på datteren min fordi hun valgte å ikke ringe meg før hun skulle gå, slik vi hadde avtalt. Hun forteller at hun så en mann i bilen, som kjørte av sted mens det ene benet hans hang utenfor. Det var da jeg tenkte at dette måtte ha en klarsynt bakrunn, jeg tenker da på spådom eller spådamer.

Jeg er fullstendig overbevist om at denne sjåføren hadde onde hensikter da han kjørte forbi meg og min datter. Dersom ikke skyttsengelen hadde advart meg hadde det nok hendt noe grusomt som jeg ikke en gang orker å tenke på. Denne eksperthjelpen er jeg svært takknemlig for. Denne hendelsen med skytsengelen min har fått meg til å innse at jeg er synsk. Det å ha en psykisk beskyttelse er viktig. 

Som spådame måtte denne hendelsen til for at jeg skulle forstå at jeg er synsk. Skytsengelen kom da jeg trengte det mest. Jeg kan ikke forestille meg en dag uten min datter. Og uten skyttsengelen frykter jeg at det er nettop noe slikt som hadde skjedd.

I dag gir jeg guiding og spådom til andre mennesker. Denne hendelsen gjorde at jeg ringte en spåtelefon i ny og ne. Og nå er jeg selv ansatt for å gi eksperthjelp og spåtjenester. Skyttssengelens eksperthjelp vil jeg kunne tilby andre.

 

 
RebeccaLEDIG Rebecca

Rebecca er en klarsynt erfaren spådame som er glad i mennesker og liker å hjelpe andre til å få svar og nå de målene de måtte ha i sitt...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_