Mediter for å skape din virkelighet

Ved å visualisere kan du skape den virkeligheten du vil og fortjener. Mediter for å skape din virkelighet

Mediter for å skape din virkelighet
Mediter for å skape din virkelighet

Ta noen minutter for å tenke på hva du virkelig vil ha ut av livet. Er du fornøyd med din nåværende jobb, eller vil du heller ha en karriere for å gjøre noe mer givende? Tenk på ditt sosiale liv og måter å forbedre det på, for eksempel hvis du ønsker nye venner eller tilbringe mer kvalitetstid sammen med familien din.

Vi har alle ting vi ønsker å gjøre en dag, men aldri egentlig får oss til å gjøre, så tenk på den ultimate «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» listen, og hvor tilfredsstillende det ville være å gjøre disse tingene nå. Lag en liste over hvordan du vil at den nye virkeligheten din skal være. 

Visualisering gjennom meditasjon

Se over listen din før du setter deg ned for å meditere. Mediter for å skape din virkelighet. Bekymre deg ikke for om du klarer å huske alt, de viktigste faktorene vil være i bevisstheten din uansett. Sett deg nå på et rolig, stille sted, rens tankene dine, ta noen dype rensende pusteøvelser, og se deretter for deg virkeligheten du vil ha i tankene dine. Se for deg at du arbeider i drømmejobben din, omgitt av det du trenger. Se deg selv sittende rundt et middagsbord med de menneskene du ønsker å ha i livet ditt: en kjærlig ektefelle, lojale venner, tillitsfulle og støttende kolleger. Se for deg hvordan det ser ut og føles å gjøre en av tingene fra din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste, om det så er å klatre et fjell i Alpene, lære å snakke et fremmedspråk, tilbringe en uke på et romantisk sted eller kanskje du drømmer om å hoppe i fallskjerm. 

Fortsett å puste dypt mens du tar inn synet, lyder, dufter og følelser av din potensielle nye virkelighet. Mediter for å skape din virkelighet. Hvilke følelser beskriver best hva du føler når du visualiserer ting som du ønsker de var i den nye virkeligheten din: er du glad, fornøyd, tilfreds? Reflekter over den følelsen og de visuelle bildene med jevne mellomrom hele dagen, spesielt når du føler deg motløs av dagens stress og mas. Når du er uten håp eller føler deg nede, husk hva du visualiserte, og at disse tingene vil være i din virkelighet en dag. Det er mye informasjon å hente om fremtiden fra både horoskop og meditasjon. 

Sett et mål hver dag.

Et mål kan hjelpe deg med å fokusere på viktige ting og skifte fokus bort fra ting som forårsaker stress og dårlig selvtillit. Lukk øynene dine og gjenta målet mentalt, for eksempel «Jeg er en god og kjærlig person, og gode ting kommer min vei», eller «Jeg er åpen for lykke og suksess». Gjør dette først om morgenen, ved middagstid, og før du går og legger deg hver kveld, og når som helst når du trenger en distraksjon fra livets utfordringer. Noen kaller det dagdrømmer, vi kaller det meditasjon.

Meditasjon er nøkkelen for å lage din virkelighet. Mediter for å skape din virkelighet. Lær deg de nyeste og mest effektive meditasjonsteknikkene for å starte reisen din mot virkeligheten du fortjener å leve i. 

 

 
RebeccaLEDIG Rebecca

Rebecca er en klarsynt erfaren spådame som er glad i mennesker og liker å hjelpe andre til å få svar og nå de målene de måtte ha i sitt...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_