KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Døgnåpne spåtjenester

Flott! Døgnåpne spåtjenester, det er jo nettopp det jeg trenger. Våkner klokka fire om natt etter DET marerittet

Døgnåpne spåtjenester
Døgnåpne spåtjenester

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg drømmer, og jeg drømmer mye... og rare ting. Derfor var det at jeg la merke til overskriften: Døgnåpne spåtjenester! Da jeg gikk inn på sida, så jeg at her var det mennesker med mange kvalifikasjoner. Da jeg så at noen drev med drømmetyding bestemte jeg meg for å lagre sida under favoritter, kjekt å ha, tenkte jeg, og nynnet på strofa i sangen til Øystein Sunde.

Noen dager senere, etter en pussig drøm, satt jeg foran Pcen, og tenkte på en drøm jeg hadde den natten. Da jeg søkte nedover lista over bokmerker, fant jeg den igjen, "Døgnåpne spåtjenester". Jeg prøvde å ringe nummeret til ei av damene som kunne drømmetyding. Det pussige var, at da hun svarte og jeg skulle begynne å fortelle om drømmen, så var hjernen tom, drømmen var borte, jeg husket bare ingen ting.

Vi hadde allikevel en lengre samtale, og hun kom med tips på hvordan man kan huske drømmen. For eksempel foreslo hun å notere ned så snart jeg våknet, de tingene jeg husket, gjerne i stikkords form, her var det ikke snakk om en novelle eller norsk skolestil. Drømmenotater kalte hun det. De kunne hun nok bruke for å hjelpe meg videre, mente hun. Så nå ligger det notatblokk og blyant på nattbordet.

Utfordringen er, at når blyanten tas fram, forsvinner gjerne drømmen. Det blir ikke mye å snakke med dama på døgnåpne spåtjenester om. Det blir liksom første gangen, mye tomprat. Men så, en natt ut på sensommeren skjedde det.

Jeg bråvåknet midt på natten etter et mareritt. I marerittet opplevde jeg ting jeg hadde drømt før. Vann. Masse vann, skittent vann, men jeg er ut i det. Jeg oppdager at jeg er omringet av det.. Jeg noterer i vill fart, finner laptoppen og leter opp døgnåpne spåtjenester. Håper at noen av drømmetyderne er logget på. Yes! Hun er der, selv om klokka er nesten fire. Endelig.

Jeg ringer døgnåpne spåtjenester, og forteller og hun lytter, lenge. Så begynner hun å fortelle, eller tolke, kall det hva du vil. Hun forteller om hva vann i drømmer kan bety. Først litt generelt. Ting som renselse, om følelser, osv. Når hun forteller virker alt logisk. Er vannet kaldt, viser du kanskje ikke nok følelser, er det varmt viser du mye følelsers. Er vannet urolig, ja så er du kanskje urolig... slik fortsatte hun.

Jeg fikk mer forståelse for drømmene min, og jeg er glad det er noen en kan ringe når jeg selv vil på døgnåpne spåtjenester. 

 

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

AnnieLedig Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

EilaLedigNy! Eila (synsk)

Eila har arvet evner fra bestefaren og også fra morens side. Hennes gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Hun spår også i vanlige kort....

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

LizaPing meg Liza (synsk)

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.

 

Artikkelforslag til deg

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer