Med ondt skal ondt fordrives

Brenneslen har en tendens til å dukke opp med sitt smertefulle vesen. Hvordan gjelder: med ondt skal ondt fordrives?

Med ondt skal ondt fordrives
Med ondt skal ondt fordrives

De fleste mennesker ser på brennesle som noe man vil bli kvitt, dersom man ikke skulle være en stor fan av brenneslesuppe. Men denne grønne planten har en lang historie bak seg som tilskudd til medisin, del av magiske ritualer, healing, guiding og heksekunst. Med ondt skal ondt fordrives.

Mange forbinder også brennelse med død og begravelser fordi man i gamle Irland trodde at brennesle vokste opp fra døde kropper, mens man i Danmark trodde at planten vokste opp fra uskyldige avdøde kropper.

I graver fra bronsealderen har man funnet begravelsesklær som var laget av brenneslefiber. Når brenneslen vokser seg stor og høy utvikles sterke vekstfiber i stilkene. Disse stilkene ble først oppdaget og tatt i bruk på 1800-tallet, og fibrene ble brukt til spinning av blant annet fiskenett. Brenneslesaften har blitt brukt i medisinsk sammenheng, til blant annet å lege sår, eksem, leddverk, reumatisme og oppløsning av gallestein.

Ettersom brenneslen er en plante som gir brennende smerte ble den omtalt som djevelens vekst i kirken. Og kirken mente at dersom man ble tatt med brennesle på seg, kunne man bli arrestert for heksekunst og være på lag med djevelen. Kvinner som ble dømt for å ha drevet spådom, healing og heksekunst fikk mange ganger trædd en trøye laget av brennesle over seg for å gi dem forlenget lidelse. Med ondt skal ondt fordrives fikk her noe uhyggelig over seg. På denne måten ble prestene beskyttet mot spådommen heksene eventuelt hadde kastet over dem. Brennesle har også blitt brukt i spådom og healing som et hjelpemiddel mot negativitet.

Jeg tenker å nevne noen av ritualene her, og hvem vet? Kanskje får du nytte av dette og får renset vekk negativitet i livet ditt? Jeg kan ikke gi noen garanti for at ritualene funker, så du må prøve dem på eget ansvar.

Dersom man laget en sopelim av brennesle, og sveipet den over der man trodde at ondskap var en realitet, skulle ondskapen returnere dit den kom fra. For å beskytte seg mot forbannelser og djevelens spådom skulle man lage en dukke med brennesle. Om man ville prøve å gjøre en syk person bedre skulle man dra opp en hel brennesleplante med roten og det hele og holde den foran den syke personen og si navnet til den mange ganger. Etter det skulle man sette den tilbake i jorden.

Beveger man seg på områder der man vet at det er gjenferd og hjemsøking og spådom, bør man gjøre det med en bunt med brennesle i hånden for å holde ondskapen på avstand. Man kunne sette en skål med brennesle under en syk persons seng og denne skulle friskne til.

For å få guiding, spådom og eksperthjelp til å beskytte sitt hjem, skulle man plukke en bunt med brennesler og sette det i en vase utenfor sitt hus. Og innendørs. Dette skulle visstnok være til stor hjelp.

Det finnes naturligvis mange andre spennende informasjon om denne fantastiske og mye omtale planten. Med ondt skal ondt fordrives høres kanskje litt dramatisk ut. Men kanskje jeg har fått deg til å de på planten med nye øyne.

 

 

 
UrielLEDIGNy Uriel

Uriel møter deg med respekt og vil aktivere det tredje øyet. Hans evne til å føle deg og din situasjon hjelper deg til å være fri og selvstendig. Uriels mål...

SofieLEDIGNy Sofie

Sofie besitter noen helt spesielle klarsynte evner. Hun er en engel med et oppdrag. Hun bruker sine evner som en klarsynt, åndelig mentor og frekvenshealer...

LizaLEDIG Liza

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp

LauraLEDIG Laura

Laura har arvet sine synske evner fra tideligere generasjoner i slekten. Hun bruker mange verktøy i sitt arbeid

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Klarsyn 24, det er noe som kan hjelpe når man står ved et veiskille i livet, klarsyn 24 timer i døgnet, når som...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn kan det læres eller må det være...
 
 
 
 820 97 123 29,90 kr/min

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer