KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn kan det læres eller må det være medfødt? 

Hvordan utvikle klarsyn
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn? Det kan være mange måter en kan gjøre det, men hvordan utvikle klarsyn på en måte som er sikker og ikke så komplisert er vel det de fleste lurer på når de ønsker å vite hvordan utvikle klarsyn?

Jeg tror at det aller viktigste er at en lærer seg å lytte, lytte til sitt indre og til den berømte magefølelsen. Det å tro på de tingene som blafrer gjennom hjernen eller foran ens indre øye. Stole på det en ser og føler.

Hvordan utvikle klarsyn om en allerede har det? Det går mer på det å stole på det en ser og la det åpne seg en verden der alt er mulig.

Et godt tips når en skal finne ut hvordan utvikle klarsyn er at du begynner å føre en dagbok. Det kan være ting du kommer på, ting du drømmer eller ting du føler på deg.

La oss si at du tenker på en person, denne personen har du kanskje ikke pratet med på lenge eller hørt fra, men pluttselig dukker personen opp i tankene dine. Skriv det ned, så kommer du til å se at denne personen tar kontakt med deg eller at du går på den ute på butikken eller på gata.

Det kan være at du drømmer noe som føles utrolig levende og virkelig, skriv ned den drømmen. Få med så mange detaljer som du kan slik at du har alt på papiret. Drømmer kan være sanne, men i en del drømmer er det symboler som kommer frem og du må lære deg til å tolke symbolene.

Kanskje du dras mot tarotkort? Krystaller eller pendel? Skaff deg dette og start med å ta på, se på og føle på redskapene, og husk at det ikke er en måte som er rett eller en måte som er feil. Når du lytter til deg selv så kommer du til å se at du åpner opp mer og mer og forstår mer av det du ser, føler eller hører.

Det er ikke skummelt, det er en sans jeg tror alle er født med, men at vi har glemt å bruke den. Så kort svar på hvordan utvikle klarsyn? Det er ikke et kort svar, men det er lytt! Og ta i bruk det du føler for for. Som sagt ingenting er feil eller rett og du finner din vei inn det klarsynte og din synske side.

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

EilaLedigNy! Eila (synsk)

Eila har arvet evner fra bestefaren og også fra morens side. Hennes gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Hun spår også i vanlige kort....

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

AnkiRing senere Anki (klarseende)

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

 

Artikkelforslag til deg

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer