VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn kan en lære det selv eller er det noe som må være medfødt? 


Hvordan utvikle klarsyn
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn? Det kan være mange måter en kan gjøre det, men hvordan utvikle klarsyn på en måte som er sikker og ikke så komplisert er vel det de fleste lurer på når de ønsker å vite hvordan utvikle klarsyn?

Jeg tror at det aller viktigste er at en lærer seg å lytte, lytte til sitt indre og til den berømte magefølelsen. Det å tro på de tingene som blafrer gjennom hjernen eller foran ens indre øye. Stole på det en ser og føler.

Hvordan utvikle klarsyn om en allerede har det? Det går mer på det å stole på det en ser og la det åpne seg en verden der alt er mulig.

Et godt tips når en skal finne ut hvordan utvikle klarsyn er at du begynner å føre en dagbok. Det kan være ting du kommer på, ting du drømmer eller ting du føler på deg.

La oss si at du tenker på en person, denne personen har du kanskje ikke pratet med på lenge eller hørt fra, men pluttselig dukker personen opp i tankene dine. Skriv det ned, så kommer du til å se at denne personen tar kontakt med deg eller at du går på den ute på butikken eller på gata.

Det kan være at du drømmer noe som føles utrolig levende og virkelig, skriv ned den drømmen. Få med så mange detaljer som du kan slik at du har alt på papiret. Drømmer kan være sanne, men i en del drømmer er det symboler som kommer frem og du må lære deg til å tolke symbolene.

Kanskje du dras mot tarotkort? Krystaller eller pendel? Skaff deg dette og start med å ta på, se på og føle på redskapene, og husk at det ikke er en måte som er rett eller en måte som er feil. Når du lytter til deg selv så kommer du til å se at du åpner opp mer og mer og forstår mer av det du ser, føler eller hører.

Det er ikke skummelt, det er en sans jeg tror alle er født med, men at vi har glemt å bruke den. Så kort svar på hvordan utvikle klarsyn? Det er ikke et kort svar, men det er lytt! Og ta i bruk det du føler for for som sagt ingenting er feil eller rett og du finner din vei inn det klarsynte og din synske side.

Vil du snakke om Hvordan utvikle klarsyn ring til:

Bloggere
AnnieLedig Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

BrianaLedig Briana (medium)

Briana er en spådame som prater med engler og får budskap fra de. Hun har gaven av å se og føle. En god lytter og en kvinne som er åpen og fylt av...

ElizaLedig Eliza (tarot)

Eliza er en omsorgsfull og godhjertet spådame som er glad i livet og i mennesker. Hun veileder deg og gir deg svar om alt du måtte fundere på

LizaRing senere Liza (synsk)

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer