Fremtidssyn

Fremtidssyn eller prekognisjon er evnen til å se eller forutsi kommende hendelser. Er fremtidssyn medfødt?

Fremtidssyn
Fremtidssyn

Mesteparten av tiden skjer fremtidssyn eller prekognisjon for de som står oss nære, som familie eller nære venner. Disse hendelsene er ofte korte og for det meste kommer de bare som et øyeblikkssyn.

Fremtidssyn (Prekognisjon) er forkunnskap av en hendelse i form av ekstrasensorisk oppfatning. Som navnet sier, prekognisjon betyr å se en hendelse før den hender. Dette er helt forskjellig fra andre spådomskunster, som for eksempel det å se i en krystallkule eller profeti. Dette er mindre åpent for tolkning og kan skje i drømmer så vel som når man er våken.

Det er fremdeles mye å diskutere når det gjelder å gi et ekthetsbevis på prekognisjon. Fremtidssyn er et av de mest kontroversielle temaer hvor mennesker har forskjellige ideologier og sine egne teorier for å forklare prekognisjon.

Noen kaller det vitenskap og noen kaller det overtro og for andre er det et spørsmål om tro. Til tross for å være så kontroversiell, har fremtidssyn fortsatt sin egen betydning.

Det finnes ulike instanser rundt oss hvor vi kan finne en eksempler på fremtidssyn. Mange har nok erfart at mødre bare vet at deres barn ikke har det bra selv om barnet er langt borte og ikke har sagt et ord til noen. Dette er en form for fremtidssyn. Lik mennesker som står hverandre meget nær og som får et lynraskt syn av sine kjære.

I motsetning til mange ting man kan trene seg opp til, er fremtidssyn noe man er født med. Det er klart man kan trene seg opp til å stole mer på synene man får, til å la de komme uten at man kjemper mot de. Men enten så har man prekognisjon eller ikke. I større eller mindre grad.

 

 
EilaLEDIG Eila

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer, økonomi, kjærlighet osv. Sjamansk healing, åndskontakt, rensing av uvelkomne...

RebeccaLEDIG Rebecca

Rebecca er en klarsynt erfaren spådame som er glad i mennesker og liker å hjelpe andre til å få svar og nå de målene de måtte ha i sitt...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_