Tegn på at de døde kommuniserer med deg

Mens tapet av våre kjære kan oppleves tragisk, må vi likevel være åpne for å se tegn på at de døde kommuniserer med deg

Tegn på at de døde kommuniserer med deg
Tegn på at de døde kommuniserer med deg

Tapet av en venn eller en i familien kan oppleves traumatisk og nesten umulig å komme over. Dødsfall er livets gang, men samtidig like vondt hver gang. Spesielt vondt er det når det skjer med yngre mennesker. Når vi mister en av våre kjære, sitter vi ofte igjen med en haug av spørsmål. Vi kan oppleve å føle tristhet og være deprimert i lang tid. Etterhvert som tiden går vil vi føle av smerten avtar og sårene vil leges sakte, men sikkert. Men en ting er sikkert; man vil aldri slutte å kjenne savnet.

Tegn på kontakt

Mens tapet av våre kjære kan oppleves tragisk, må vi likevel ikke glemme at det er et liv etter døden. De døde vil kunne kommunisere med oss likevel. For å kunne oppleve dette må vi være åpne for tegn på at de døde kommuniserer med deg. Vi må være åpne for tegnene de sender oss. La oss ta en nærmere titt på fem måter de døde kan tilnærme seg oss på.

Drømmer

Drømmer er den aller vanligste måten å kommunisere med gjenferd på. Drømmer er den perfekte verden hvor våre kjære kan dele tiden med oss, der tilbys råd og støtte. Disse typer drømmer er annerledes en de vanlige drømmene. Når man har slike drømmer vil man bli omringet av lys. Når de snakker med deg vil de ofte berolige deg med at de er på et godt sted og har det fint. Det er noe rolig og naturlig ved disse drømmene. 

Duft

Lukt er den sterkeste sansen i forhold til minner og hukommelse. De som savner noen kan ofte huske lukten av parfymen deres. Neste gang du opplever å kjenne lukten av en avdød nær og kjær, kan dette tegn på at de døde kommuniserer med deg, at de vil fortelle deg noe. 

Følelser

Dette er den aller mest vanlige måten å føle at et familiemedlem er i nærheten, nemlig å kjenne det fysisk. Kanskje du får gåsehud, en kilende følelse i magen, eller kanskje bare en følelse av kjærlighet farer over deg. Dette kan være tegn på at de døde kommuniserer med deg, noen vil fortelle deg noe. Noen opplever også at man bli rørt ved, uten at man ser det. Man føler kanskje at noen sitter ved din side i sofaen. Eller ligger ved siden av deg i sengen. 

Musikk

Til dere som ikke vet dette, musikk binder mennesker sammen. Noen ganger erfarer man at man tenker på en person, og akkurat da spilles deres låt på radioen. Eller at man spiller musikk som minner en om gamle tider med dem som man lengter etter. Musikk kan altså være en måte å være i kontakt med gjenferd på. 

Beskjeder

Våre kjære er ofte veldig interesserte i å fortelle oss at de har det bra der de er nå. At det ikke er noe å bekymre seg for. De prøver derfor stadig å gi oss beskjeder om dette. Når du opplever dette, gjerne gjentatte ganger, kan du være trygg på at noen prøver å få kontakt med deg. Beskjedene kan komme i mange ulike former. Vær åpenhjertig. 

De fem tegnene

Her fikk du servert fem unike punktene. Husk at det ikke er fremmede gjenferd som kontakter deg, men dine nære og kjære. Klarsynte medium kan ofte være til hjelp for å svare deg og formidle beskjeder, men er du åpen og har evner kan man også gjøre dette selv.

 

 
KineLEDIG Kine

Synske Kine er et medium som har empatiske evner og sterk intuisjon. Ringer du Kine, får du et medium som er oppmerksom på dine behov, og er på din side. Du...

KatherineLEDIG Katherine

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer du henne vil du bli mottatt med den største empati og respekt. Hun er...

AnnaLEDIG Anna

Presentasjon kommer snart

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

Spennende artikler

Klarsynt Oslo

Klarsynt Oslo

Mangfold av klarsynt Oslo gir spennende muligheter til å utforske ny teknologi for økt forståelse av...
 
Døgnåpne spåtjenester

Døgnåpne spåtjenester

Personlige råd fra en erfaren klarsynt som arbeider med døgnåpne spåtjenester. Kanskje du også har...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Seriøse klarsynte

Seriøse klarsynte

Som i alle bransjer finnes det både seriøse klarsynte og dessverre finnes det også ikke så seriøse...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_