Tegn på at de døde kommuniserer med deg

Mens tapet av våre kjære kan oppleves tragisk, må vi likevel være åpne for å se tegn på at de døde kommuniserer med deg

Tegn på at de døde kommuniserer med deg
Tegn på at de døde kommuniserer med deg

Tapet av en venn eller en i familien kan oppleves traumatisk og nesten umulig å komme over. Dødsfall er livets gang, men samtidig like vondt hver gang. Spesielt vondt er det når det skjer med yngre mennesker. Når vi mister en av våre kjære, sitter vi ofte igjen med en haug av spørsmål. Vi kan oppleve å føle tristhet og være deprimert i lang tid. Etterhvert som tiden går vil vi føle av smerten avtar og sårene vil leges sakte, men sikkert. Men en ting er sikkert; man vil aldri slutte å kjenne savnet.

Mens tapet av våre kjære kan oppleves tragisk, må vi likevel ikke glemme at det er et liv etter døden. De døde vil kunne kommunisere med oss likevel. For å kunne oppleve dette må vi være åpne for tegn på at de døde kommuniserer med deg. Vi må være åpne for tegnene de sender oss. La oss ta en nærmere titt på fem måter de døde kan tilnærme seg oss på.

Drømmer
Drømmer er den aller vanligste måten å kommunisere med gjenferd på. Drømmer er den perfekte verden hvor våre kjære kan dele tiden med oss, der tilbys råd og støtte. Disse typer drømmer er annerledes en de vanlige drømmene. Når man har slike drømmer vil man bli omringet av lys. Når de snakker med deg vil de ofte berolige deg med at de er på et godt sted og har det fint. Det er noe rolig og naturlig ved disse drømmene. 

Duft
Lukt er den sterkeste sansen i forhold til minner og hukommelse. De som savner noen kan ofte huske lukten av parfymen deres. Neste gang du opplever å kjenne lukten av en avdød nær og kjær, kan dette tegn på at de døde kommuniserer med deg, at de vil fortelle deg noe. 

Følelser
Dette er den aller mest vanlige måten å føle at et familiemedlem er i nærheten, nemlig å kjenne det fysisk. Kanskje du får gåsehud, en kilende følelse i magen, eller kanskje bare en følelse av kjærlighet farer over deg. Dette kan være tegn på at de døde kommuniserer med deg, noen vil fortelle deg noe. Noen opplever også at man bli rørt ved, uten at man ser det. Man føler kanskje at noen sitter ved din side i sofaen. Eller ligger ved siden av deg i sengen. 

Musikk
Til dere som ikke vet dette, musikk binder mennesker sammen. Noen ganger erfarer man at man tenker på en person, og akkurat da spilles deres låt på radioen. Eller at man spiller musikk som minner en om gamle tider med dem som man lengter etter. Musikk kan altså være en måte å være i kontakt med gjenferd på. 

Beskjeder
Våre kjære er ofte veldig interesserte i å fortelle oss at de har det bra der de er nå. At det ikke er noe å bekymre seg for. De prøver derfor stadig å gi oss beskjeder om dette. Når du opplever dette, gjerne gjentatte ganger, kan du være trygg på at noen prøver å få kontakt med deg. Beskjedene kan komme i mange ulike former. Vær åpenhjertig. 

Her fikk du servert fem unike punktene. Husk at det ikke er fremmede gjenferd som kontakter deg, men dine nære og kjære. Klarsynte medium kan ofte være til hjelp for å svare deg og formidle beskjeder, men er du åpen og har evner kan man også gjøre dette selv. 

 

 
LizaLEDIG Liza

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp

AnkiLEDIG Anki

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_