KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 

Tarot og de fire elementene

Har du noen gang tenkt over de fire elementene og hvilke stjernetegn de tilhører? Visste du at de fire elementene har hatt stor innflytelse i utviklingen av moderne medisin?


Tarot og de fire elementene

Jeg har de siste 15 årene som spådame og klarsynt. Et av de viktigste hjelpemidlene som er bruker er tarotkort og targuidene. Det finnes et stort utvalgt av kortstokker i ulike farger, former og ulike kunsteriske versjoner å velge mellom for en spåkvinne. Det gjelder bare å finne sine favoritter.

En av tingene de ulike kortene har felles er de så kalte ”kledde kortene” vilka är Konge, Dronning, Ridder, Page (prins/prinsesse). De pleier mange ganger å representere personer. Det kan være klienten selv eller noen i hans/hennes omgivelse som en spådom online kan handle om. Som vanlige spillekort som er oppdelt i hjerter, kløver, ruter og spar kan man finne tilsvarende i Tarotkortene. Det vi istedenfor har er beger, staver, mynt og sverd og det er dem som er de fire suiter. For å kunne velge i hvilken suit en klient tilhører bruker jeg å spørre om i hvilket stjerneterng klienten er født i da disse suiter også er bundet til horoskopet og de fire elementene.

Hva er disse fire elementene for noe og hva har de felles med stjernetegn og suiter når noen skal spå deg?

Siden antikken har mennesker kjent behovet for å forklare hvordan verden ble til og hva den er laget av. Universets uendelighet og skapelsens minste eiendeler har alltid fasinert oss. Lenge før dagens vitenskapelige forklaringer på hva vi er laget av, så har ulike teorier sirkulert omkring gjennom tidene. Mange antikke kulturer har hatt en stor kunnskap og kjennskap om astrologiens og astonomiens omgråder for å gi eksperthjelp. Flere skapelsesmyter var sterkt linket til de fire elementene som hadde sin del i vår eksitens. I vest hadde troen på de fire elemtene en stor innflytelse i utviklingen av moderne medisin, kjemi og datidens healing.

En vanlig oppfatning var at alt i vår verden, inkludert mennesket bestod av de fire ulike elementer i forskjellige mengder og proporsjoner. Det var viktig at den "lille universet" (dvs. mennesker) som den store universet var i balanse og at ingen av elementene tok overhånd.

I antikken og middelalderen gikk kunsten om å heale hovedsakelig på å opprettholde en balanse mellom disse elementene i kroppen ved å fjerne eller legge til deler i elementene. Jeg kaller det antikkens healing. I astrologi, er de tolv stjernetegnene oppdelt inn i fire grupper med tre tjernetegn i hver gruppe. Hver av disse gruppene har i sin tur tildelt et element som sies å ha en større innflytelse for bare stjernetegnene de tilhører, spesielt for tarotguider.

De fire elementene med hver sine astrologiske tegn er følgende:

Jord: Forbindes med det materielle (noe du kan ta på). Våre grunnleggende byggesteiner og skapelsen. Astrologiske tegn som tilhører disse er Jomfruen, Tyren og Steinbukken. Suite i Tarot er Mynt eller Pentagram. Under en spådom handler de ofte om stabilitet og sikkerhet.

Ild: Forbindes med vitalitet, energi, lidenskap og viljestyrke. Ilden både ødelegger og skaper. Står for arbeid og fysisk anstrengelse. Astrologiske tegn er Løven, Skytten og Væren. Suite i Tarot er stengene. Under en spådom handler det ofte om karriere og forretninger.

Luft: Forbindes med kommunikasjon og intelligens. En universell kraft og det reneste stoffet. Pusten, synet og lyden inkluderer også hjemme her. Astrologiske tegnene er Vannmannen, Tvillingene og Vekten. Suite i Tarot er sverd. En spådom handler ofte om intellekt og kommunikasjon.

Vann: Forbindes med følelser, underbevissthet, relasjoner og kunstnerisk talent. Vannet er helbredende og rensende og dynamisk. Astrologiske tegn er Krepsen, Skorpionen og Fisken. Suite i Tarot er Begrene. En spådom handler ofte om følelser og relasjoner.

Beskrivelsen ovenfor av de fire elementene er minimert når det er en enorm mengde informasjon, foreninger, tradisjoner og myter knyttet til disse fire elementene og tarotguidene. De har tross alt tusenvis av år med historie bak det. Å vite hvilke suite en klient hører til når du jobber, må det være på tarotlinjen, spådom online eller privat synsk veiledning, underletter for en klarsynt.

Kundens personlige kort er mer synlige og lettere å få til den informasjonen med det tilhørende kort som handler om hans eller hennes liv.

Artikkelforfatter: D. Elster

Vil du snakke om Tarot og de fire elementene ring til:

ClairLedigClair (medium)
Jeg har som spådame medfødte klarsynte evner og tilbyr deg spåtjenester som vil gi deg de svarene du søker.
YlvaUtloggetYlva (klarsynt)
Ylva er spådame og jobber på spåtelefonen. Hun er klarsynt og er her for deg.
ViktoriaUtloggetViktoria (Klarsynt)
Viktoria har lang erfaring med spåtjenester og spådom. Klarsynte svar fra en spådame som tar deg på alvor.
VarjaUtloggetVarja (andre siden)
Varja er erfaren innen spådom og spåtjenester. Hun har god kontakt med åndeverdenen.
 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer