Beste klarsynte i Norge

Hvordan kan man finne de beste klarsynte i Norge? Man vil jo gjerne vite at de man rådfører seg med er dyktige

Beste klarsynte i Norge
Beste klarsynte i Norge

Den som klarer å komme opp med et ratingsystem for å finne et godt svar på hvem som er de beste klarsynte i Norge har nok kommet opp med et ratingsystem som kommer til å vinne priser.

En av grunnene til det, er nok at begrepet klarsynt favner veldig bredt. Hvordan skal en sammenligne de mange forskjellige kategorier klarsynte? Det er alt fra healere og de som finner ting eller mennesker som er blitt borte til de som har kontakter med åndeverdenen. Og innenfor kategorien kontakt med åndeverden finner vi drømmetyding, tarotlesning, englehvisking med flere. Et annet viktig spørsmål i kåringen av beste klarsynte i Norge er spørsmålet om vurderingsmetode.

Hvordan vurdere klarsynte

Skal en basere dette på tilbakemeldinger fra de som har tatt kontakt, eller inntjente kroner eller er det andre metoder som kan være relevante? Dette minner meg litt om tegningen av alle dyrene som skulle vurderes for å finne ut hvem som var det beste dyret i skogen, for at alle skulle stille likt skulle alle måles i det samme, nemlig klatring. Fisken tapte og ekornet vant. Spørsmålet mitt blir om konkurransen var rettferdig. Litt på samme måte blir det når en skal kåre de beste klarsynte i Norge. Et vurderingskriterium kunne være tilbakemeldinger, la oss si det siste årets tilbakemeldinger. En enkel opptelling av positive og negative tilbakemeldinger vil kunne gi en pekepinn.

Tilbakemeldinger eller popularitet

Problemet er at det som oftest er de som har hatt en dårlig opplevelse er de som sier tydeligst ifra. Spørsmålet blir da om dette er en relevant måte å vurdere på. Det å finne den beste klarsynte i Norge er kanskje ikke så viktig, noe enklere ville det vært om en skulle finne den mest populære klarsynte. Da er nok svaret å se på omsetning av bøker, tilskuertall på show og opptredener i media. Da ville nok noen navn lett skille seg ut, men om disse er de beste, det kan det garantert stilles store spørsmålstegn ved. Vel, det blir det da også gjort fra tid til annen.

Best i Norge

De fleste klarsynte som opptrer offentlig blir ofte utsatt for kritikk i forhold til om deres evner er ekte eller om de falske. Men vil dette kunne avgjøre om de er de beste klarsynte i Norge eller ei, neppe. Spørsmålet om en slik kåring kan være noe et ukeblad kan ta tak i for moro skyld. Det kan sikkert få opplagstallet opp en periode, men om det får noen stor betydning tviler jeg på. Den eneste betydningen er vel at vinneren kanskje tjener noen kroner ekstra via en turne arrangert av ukebladet. Hvilken rolle spiller det egentlig, hvem som rangeres som den beste i landet?

Individuelle forskjeller

Her er det i aller høyeste grad det som skjer mellom den klarsynte og den som kontakter vedkommende som er viktig. Føler den som har kontaktet den klarsynte seg trygg og ivaretatt, og får vedkommende svar på det han eller hun lurer på, da har de kontaktet den som er Norges beste for dem. Det er det som teller, at den som har et problem som skal løses, føler at problemet blir løst på en tilfredsstillende måte. Det er mange gode spådamer og spåmenn der ute, beste klarsynte i Norge eller ei: du må bare finne den som er rett for deg.

 

 

 
KineLEDIG Kine

Synske Kine er et medium som har empatiske evner og sterk intuisjon. Ringer du Kine, får du et medium som er oppmerksom på dine behov, og er på din side. Du...

KatherineLEDIG Katherine

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer du henne vil du bli mottatt med den største empati og respekt. Hun er...

AnnaLEDIG Anna

Presentasjon kommer snart

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

Spennende artikler

Klarsynt Oslo

Klarsynt Oslo

Mangfold av klarsynt Oslo gir spennende muligheter til å utforske ny teknologi for økt forståelse av...
 
Døgnåpne spåtjenester

Døgnåpne spåtjenester

Personlige råd fra en erfaren klarsynt som arbeider med døgnåpne spåtjenester. Kanskje du også har...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Seriøse klarsynte

Seriøse klarsynte

Som i alle bransjer finnes det både seriøse klarsynte og dessverre finnes det også ikke så seriøse...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_