VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Å velge sitt magiske navn

Når man jobber som spådame, medium eller klarsynt, bruker man ikke sitt ekte navn. Ditt magiske navn kommer ikke flyvende til deg, men du må søke etter det.


Å velge sitt magiske navn
Å velge sitt magiske navn

Mange hekser velger et navn som er tradisjonelt og tilknyttet magi. Man kan ha hørt deres navn i for eksempel filmer eller bøker som har omhandlet magi. Beowolf som betyr jord eller Willow som betyr natur, eller Cat som i katt. Forslagene er mange. Noen spådamer velger navn som har dukket opp i deres drømmer eller spådom. Noen klarsynte spør englene deres om hva de selv skal hete, mens noen bruker deres krystallkule for å finne sitt magiske navn. En kan kanskje finne noe i ens egen aura og fargene der - noe som vekker tanker som fører en mot et svar.

Jeg valgte å studere mange gamle guder fra ulike mytologier da jeg skulle finne mitt magiske navn. Jeg kom frem til at jeg ble og er svært fascinert av greske og romerske guder. Ettersom jeg både er heks og spådame ønsket jeg å ha et magisk navn som ikke bare skulle kunne relateres til guder , men også til rommet og universet. Jeg festet meg navnet Diana fra den romerske mytologien. Jeg tok frem tarotkortene mine og spurte om Diana var mitt rette magiske navn. Det var helt klart det riktige navnet.

Men så var det tid for å finne mitt andre magiske navn. Jeg blandet kortene og la de som en vifte foran meg. Så dro jeg ut det kortet jeg følte var riktig og på det kortet var det Måne. Som spådame prøvde jeg å tyde kortet, og kom frem til at jeg skulle hete Diana Moon.

Den fantastiske følelsen jeg fikk da jeg oppdaget mitt magiske navn kan ikke beskrives. Diana er en månegudinne og jeg er svært opptatt av månen og dens ulike faser. Jeg valgte altså navnet mitt gjennom spådom, romerske og greske guder og ikke minst min intuisjon.
Når du søker etter ditt magiske navn som klarsynt, heks eller spådame bør du være oppmerksom på alle tegn rundt deg. Du må lære å se med mer enn øynene, oppdag med hele kroppen. En klarsynt, medium eller spådame kan allerede dette. Og det finnes spådamer der ute som vil deg sin eksperthjelp for at du skal finne ditt magiske navn. Du kommer til å føle det sterkt når det rette navnet dukker opp.

 

Vil du snakke om Å velge sitt magiske navn ring til:

Bloggere
RebeccaLedig Rebecca (medium)

Rebecca er en klarsynt erfaren spådame som er glad i mennesker og liker å hjelpe andre til å få svar og nå de målene de måtte ha i sitt...

EilaLedig Eila (synsk)

Eila har arvet evner fra bestefaren og også fra morens side. Hennes gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Hun spår også i vanlige kort....

BrianaLedig Briana (medium)

Briana er en spådame som prater med engler og får budskap fra de. Hun har gaven av å se og føle. En god lytter og en kvinne som er åpen og fylt av...

Bloggere
AnnieLedig Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer