Å velge sitt magiske navn

Medium eller klarsynte bruker ofte ikke sitt dåpsnavn. For å velge sitt magiske navn må man søke etter det

Å velge sitt magiske navn
Å velge sitt magiske navn

Mange hekser velger et navn som er tradisjonelt og tilknyttet magi. Man kan ha hørt deres navn i for eksempel filmer eller bøker som har omhandlet magi. Beowulf som betyr krigsulv eller Willow som er en tresort, eller Cat som i katt. Forslagene er mange. Noen spådamer, for å velge sitt magiske navn, velger navn som har dukket opp i deres drømmer eller via spådom.

Ulike metoder

Noen klarsynte spør englene deres om hva de selv skal hete, mens noen bruker sin krystallkule for å velge sitt magiske navn. En kan kanskje finne noe i ens egen aura og fargene der - noe som vekker tanker som fører en mot et svar.

Min inspirasjon

Jeg valgte å studere mange gamle guder fra ulike mytologier da jeg skulle finne mitt magiske navn. Jeg kom frem til at jeg ble og er svært fascinert av greske og romerske guder. Ettersom jeg både er heks og spådame ønsket jeg å ha et magisk navn som ikke bare skulle kunne relateres til guder, men også til rommet og universet. Jeg festet meg navnet Diana fra den romerske mytologien. Jeg tok frem tarotkortene mine og spurte om Diana var mitt rette magiske navn. Det var helt klart det riktige navnet.

Valget

Men så var det tid for å finne mitt andre magiske navn. Jeg blandet kortene og la de som en vifte foran meg. Så dro jeg ut det kortet jeg følte var riktig og på det kortet var det Måne. Som spådame prøvde jeg å tyde kortet, og kom frem til at jeg skulle hete Diana Moon.

Mitt magiske navn

Den fantastiske følelsen jeg fikk da jeg oppdaget mitt magiske navn kan ikke beskrives. Diana er en månegudinne og jeg er svært opptatt av månen og dens ulike faser. Jeg valgte altså navnet mitt gjennom spådom, romerske og greske guder og ikke minst min intuisjon.

Finn ditt magiske navn

Når du søker etter ditt magiske navn som klarsynt, heks eller spådame bør du være oppmerksom på alle tegn rundt deg. Du må lære å se med mer enn øynene, oppdag med hele kroppen. En klarsynt, medium eller spådame kan allerede dette. Og det finnes spådamer der ute som vil deg sin eksperthjelp for at du skal finne ditt magiske navn. Du kommer til å føle det sterkt når det rette navnet dukker opp.

Omfavne seg selv

Å velge sitt magiske navn er en del av det å omfavne den synske delen av seg og finne seg til rette med det selvet du ønsker å være. 

 

 
KatherineLEDIG Katherine

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer du henne vil du bli mottatt med den største empati og respekt. Hun er...

AnnaLEDIG Anna

Presentasjon kommer snart

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

IngridLEDIG Ingrid

Ingrid er et sertifisert medium. Hun formidler meldinger fra dine kjære fra den andre siden. Hun er flink til å finne tapte ting. Uansett hvilket spørsmål...

Spennende artikler

Klarsynt Oslo

Klarsynt Oslo

Mangfold av klarsynt Oslo gir spennende muligheter til å utforske ny teknologi for økt forståelse av...
 
Døgnåpne spåtjenester

Døgnåpne spåtjenester

Personlige råd fra en erfaren klarsynt som arbeider med døgnåpne spåtjenester. Kanskje du også har...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Seriøse klarsynte

Seriøse klarsynte

Som i alle bransjer finnes det både seriøse klarsynte og dessverre finnes det også ikke så seriøse...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_