Å velge sitt magiske navn

Medium eller klarsynte bruker ofte ikke sitt dåpsnavn. For å velge sitt magiske navn må man søke etter det

Å velge sitt magiske navn
Å velge sitt magiske navn

Mange hekser velger et navn som er tradisjonelt og tilknyttet magi. Man kan ha hørt deres navn i for eksempel filmer eller bøker som har omhandlet magi. Beowulf som betyr krigsulv eller Willow som er en tresort, eller Cat som i katt. Forslagene er mange. Noen spådamer, for å velge sitt magiske navn, velger navn som har dukket opp i deres drømmer eller via spådom.

Noen klarsynte spør englene deres om hva de selv skal hete, mens noen bruker sin krystallkule for å velge sitt magiske navn. En kan kanskje finne noe i ens egen aura og fargene der - noe som vekker tanker som fører en mot et svar.

Jeg valgte å studere mange gamle guder fra ulike mytologier da jeg skulle finne mitt magiske navn. Jeg kom frem til at jeg ble og er svært fascinert av greske og romerske guder. Ettersom jeg både er heks og spådame ønsket jeg å ha et magisk navn som ikke bare skulle kunne relateres til guder, men også til rommet og universet. Jeg festet meg navnet Diana fra den romerske mytologien. Jeg tok frem tarotkortene mine og spurte om Diana var mitt rette magiske navn. Det var helt klart det riktige navnet.

Men så var det tid for å finne mitt andre magiske navn. Jeg blandet kortene og la de som en vifte foran meg. Så dro jeg ut det kortet jeg følte var riktig og på det kortet var det Måne. Som spådame prøvde jeg å tyde kortet, og kom frem til at jeg skulle hete Diana Moon.

Den fantastiske følelsen jeg fikk da jeg oppdaget mitt magiske navn kan ikke beskrives. Diana er en månegudinne og jeg er svært opptatt av månen og dens ulike faser. Jeg valgte altså navnet mitt gjennom spådom, romerske og greske guder og ikke minst min intuisjon.

Når du søker etter ditt magiske navn som klarsynt, heks eller spådame bør du være oppmerksom på alle tegn rundt deg. Du må lære å se med mer enn øynene, oppdag med hele kroppen. En klarsynt, medium eller spådame kan allerede dette. Og det finnes spådamer der ute som vil deg sin eksperthjelp for at du skal finne ditt magiske navn. Du kommer til å føle det sterkt når det rette navnet dukker opp.

Å velge sitt magiske navn er en del av det å omfavne den synske delen av seg og finne seg til rette med det selvet du ønsker å være. 

 

 
EilaLEDIG Eila

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer, økonomi, kjærlighet osv. Sjamansk healing, åndskontakt, rensing av uvelkomne...

RebeccaLEDIG Rebecca

Rebecca er en klarsynt erfaren spådame som er glad i mennesker og liker å hjelpe andre til å få svar og nå de målene de måtte ha i sitt...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_