KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 
Annikki, , synsk

Annikki - synsk

Ring til Annikki når du vil snakke med en synsk spådame som har lang erfaring og hjelper deg. Hun har et hjerte av gull og gir deg ærlige svar.

 
820 97 123
Utlogget
NR206
 
Ping meg
Be meg om å logge inn ved å sende en SMS med 206 til 59 44 95 00 Du vil få en SMS når jeg har logget inn. Denne tjenesten er gratis.
Send SMS nåTrykk her for å ringe nå!
29,90 kr/min
 

Hei, mitt navn er Annikki, velkommen til min del av verden. Min oppgave i livet er å hjelpe mennesker med medial rådgivning. Jeg har vært synsk hele mitt liv og jeg bruker denne gaven når jeg spår deg. Jeg kan hjelpe deg på mange områder i livet, alt fra økonomiske spørsmål, jobb, kjærlighet og alt annet livet har å by på. Jeg er en heks som gir deg svar og viser deg veien fremover. Humor er noe jeg synes er viktig, men også alvoret i livet. Men det jeg ønsker at alle skal klare er å se noe positivt i hver eneste dag, om det så er å lese en avis, se på blomster og få fram et smil og håpet om en god fremtid. Vil du prate med en synsk heks med et stort hjerte, så ring meg. Jeg er her for deg når du trenger litt hjelp og svar i livet. Klem fra meg til deg.

Språk jeg snakker/forstår

Kundeanmeldelser

Margit Wendersen skriver:
Jeg ville bare takke for god hjelp, gode svar og skrive at jeg virkelig anbefaler deg til andre også! Du er flink og hyggelig! Tusen takk.

Skrevet 13 maj, torsdag 13:15
Alex B skriver:
Annikki treffsiker ,hun så til og med det jeg viste men ikke stilte spørsmålet om .Hun spurte meg om det kan være slik og det var helt riktig

Skrevet 28 september, lördag 06:51
Bonnie skriver:
Annikki er den beste jeg har møtt her! Hun sier alt som det er og gir deg samtidig en ro og trygghet, mens hun guider deg i riktig retning. Jeg anbefaler henne til absolutt alle! Prøv å snakke med Annikki, så forstår du fort hva jeg mener.

Skrevet 08 april, måndag 11:33
Bonnie skriver:
Annikki er virkelig en fantastisk dame og den absolutt beste jeg har vært borti. Hun er ærlig og treffer på alle punkter. Hun forberedte meg på alt jeg trengte å vite og beroliget meg med positiv energi. Anbefales på det aller sterkeste!!

Skrevet 20 mars, onsdag 12:04
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Lesestoff som jeg anbefaler

Klarsyn 24

Klarsyn 24

366 visninger

Klarsyn 24, det er noe som kan hjelpe når man står ved et veiskille i livet, klarsyn 24 timer i døgnet, når som helst

 
Klarsynt telefon

Klarsynt telefon

1034 visninger

Hva er en klarsynt telefon? Er noen modeller mer en klarsynt telefon enn andre? Hva mener de egentlig med klarsynt telefon?

 
Tarotkort betydning

Tarotkort betydning

4820 visninger

Å tolke ting ved å studere tarotkort betydning krever kunnskap og øvelse. Man må også lære å stole på det en mottar 

 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer