VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  26 kr/min  

 
Anki, , klarsynte

Anki - klarseendeSpådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte svar.


 
820 97 123
Utlogget
NR233
 
Ping meg
Be meg om å logge inn ved å sende en SMS med 233 til 59 44 95 00 Du vil få en SMS når jeg har logget inn. Denne tjenesten er gratis.
Trykk her for å ringe nå!
26 kr/min
 

Jeg jobber som spådame på spåtelefonen. Det er fordi jeg er så heldig å være født med klarsynte evner. Det er ikke lenge siden jeg fant ut at jeg ønsket å hjelpe andre i vanskelige situasjoner, med min klarsynthet. Som medium får jeg også inn bilder når jeg skrur på kontakten mellom de to verdenene. De bildene viser svarene du er ute etter, i bilder. Jeg er er dyktig på å se helheten og kan vise deg hvilken vei du skal gå. Sterke kjærlighetsfulle energier jobber gjennom meg, jeg vil alle skal få repsekt og sannhet. Jeg kan også spå deg i tarot. Jeg opplever en enorm lykke og lettelse når jeg får være til hjelp for andre, blant annet når vi sammen finner de beste løsninger for deg. Jeg ønsker at du skal leve i lykkelige omstendigheter. Ring meg bår du trenger en samtalepartner, en spådame og en som virkelig lytter og respekterer deg. Med de vennligste hilsener, Anki.

Språk jeg snakker/forstår

Kundeanmeldelser

Camilla skriver:
Hei Anki Nå har jeg endelig fått meg til å skrive her, jeg lover og lover.. Jeg vil anbefale deg til alle, for du er direkte, treffsikker og veldig ærlig. Tusen takk til nå!

Skrevet 24 maj, måndag 14:09
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Kort nummer tretten

Kort nummer tretten

4149 visninger

Dødskortet nr 13 Det kan jo skremme vettet av enhver. Men det skal heldigvis vise seg å ha flere betydninger.

 
Tarot på nett

Tarot på nett

1137 visninger

Prøv å søke på ordene tarot på nett og se hvor mange treff du får.

 
Døgnåpne spåtjenester

Døgnåpne spåtjenester

680 visninger

Spåtjenester som har døgnåpent. Flott, det er jo nettopp det jeg trenger. Våkner klokka fire om natt etter DET marerittet. Da er det godt å ha noen en kan ringe og prate med.

 
Fordelene med en klarsynt lesing av din livsstil

Fordelene med en klarsynt lesing av din livsstil

2770 visninger

Visste du at lesninger gjennomført av klarsynte ikke bare er for ekstra sensory perception (ESP), det vil si hendelser som oppfattes utenom sansene, eller for å kommunisere med ånder?

 
Tarot og de fire elementene

Tarot og de fire elementene

7340 visninger

Har du noen gang tenkt over de fire elementene og hvilke stjernetegn de tilhører? Visste du at de fire elementene har hatt stor innflytelse i utviklingen av moderne medisin?

 
Hva er en spirituell dagbok?

Hva er en spirituell dagbok?

1982 visninger

En spirituell dagbok er en oversikt over utviklingen av dine spirituelle erfaringer. Spirituelle tidsskrifter kan ha et hvilket som helst format, inkludert videodagbøker, telefon eller nettbrett.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer