VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  26 kr/min  

 

Tegn på at du er synsk

Det er mange som har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt, men jeg skal her prøve å komme med noen tegn på at du er synsk.


Tegn på at du er synsk
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk kan være at du har en veldig sterk intuisjon, du vet hvem som ringer før du ser på telefonen, eller at du føler på deg noen skal sende en melding før du får den. Alt dette er tegn på at du er synsk.

Du kan komme opp i en hendelse og du vet at dette har jeg opplevd før. Du føler det en kan kalle déjà vu. Det er en følelse av at noe har skjedd før og du vet fortselsen på hendelsen. Det er også et tegn på at du er synsk. 

Et annet tegn på at du er synsk, er at du føler at du har vært på et sted før. La oss si at du kommer til en ny by, du har ikke besøkt denne byen før, men du vet hvor ting er, du føler deg hjemme og det er som du er sikker på at du har vært der før, selv om du ikke har det. Det er også et tegn på at du er synsk.

Det er så uendelig mange ting som kan være tegn på at du er synsk. Du vet ting før de skal skje, du har en følelse av ”noe” og ting hender. 

Du kan møte nye mennesker og du vet allerde mye om de, du føler på deg om de er gode eller mindre gode mennesker. Mange kaller det for magefølelse eller sier at en er en god menneskekjenner. Det kan faktisk være slik at det er tegn på mediale gaver og at du er en klarsynt. Kanskje du dras til tarotkort?

Har du tenkt på at det er så mange ting i livet vi putter i normale ord og former fordi vi er litt redd det ordet synsk eller medial. Spåkone og spåmann? Derfor tror jeg at det finnes så uendelig mange som har synske gaver og er synske, men de har ikke turt å sette ord på det og utforske det. 

Jeg tror at vi alle har gaver, jeg tror at uendelig mange av oss er sanndrømte og at vi kan se inn i framtiden til en viss grad, vi er bare redd for stempelet og at folk ikke skal tro oss. 
Dermed snakker en ikke så mye om det. 

Hvordan er det med deg? Kjenner du igjen en del av disse tegnene og har du noen av disse gavene og kanskje ikke våget å sette ord på det ennå?

Dette er også tema du kan ta opp når du prater med andre medium og klarsynte. Det er jo ofte slik at mennesker som har disse gavene kjenner igjen de i andre mennesker og at det kan gi en et lite dytt på veien til å tørre å utforske seg selv og sine egne gaver. Åpne opp og ta steget ut i en fantastisk verden, der grenser ikke er så A4. 

Vil du snakke om Tegn på at du er synsk ring til:

LizaLedig Liza (synsk)

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.

ElizaLedig Eliza (tarot)

Eliza er en omsorgsfull og godhjertet spådame som er glad i livet og i mennesker. Hun veileder deg og gir deg svar om alt du måtte fundere på

BrianaLedig Briana (medium)

Briana er en spådame som prater med engler og får budskap fra de. Hun har gaven av å se og føle. En god lytter og en kvinne som er åpen og fylt av...

Bloggere
AurielLedig Auriel (medium)

Auriel er et medium med lang erfaring og medfødte evner. Hun er lett å prate med, hun lytter, ser og gir deg veldig kontrekte svar. 

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer