KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her prøver jeg formidle noen tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk kan være at du har en veldig sterk intuisjon, du vet hvem som ringer før du ser på telefonen, eller at du føler på deg noen skal sende en melding før du får den. Alt dette er tegn på at du er synsk.

Du kan komme opp i en hendelse og du vet at dette har jeg opplevd før. Du føler det en kan kalle déjà vu. Det er en følelse av at noe har skjedd før og du vet fortselsen på hendelsen. Det er også et tegn på at du er synsk. 

Et annet tegn på at du er synsk, er at du føler at du har vært på et sted før. La oss si at du kommer til en ny by, du har ikke besøkt denne byen før, men du vet hvor ting er, du føler deg hjemme og det er som du er sikker på at du har vært der før, selv om du ikke har det. Det er også et tegn på at du er synsk.

Det er så uendelig mange ting som kan være tegn på at du er synsk. Du vet ting før de skal skje, du har en følelse av ”noe” og ting hender. 

Du kan møte nye mennesker og du vet allerde mye om de, du føler på deg om de er gode eller mindre gode mennesker. Mange kaller det for magefølelse eller sier at en er en god menneskekjenner. Det kan faktisk være slik at det er tegn på mediale gaver og at du er en klarsynt. Kanskje du dras til tarotkort?

Har du tenkt på at det er så mange ting i livet vi putter i normale ord og former fordi vi er litt redd det ordet synsk eller medial. Spåkone og spåmann? Derfor tror jeg at det finnes så uendelig mange som har synske gaver og er synske, men de har ikke turt å sette ord på det og utforske det. 

Jeg tror at vi alle har gaver, jeg tror at uendelig mange av oss er sanndrømte og at vi kan se inn i framtiden til en viss grad, vi er bare redd for stempelet og at folk ikke skal tro oss. 
Dermed snakker en ikke så mye om det. 

Hvordan er det med deg? Kjenner du igjen en del av disse tegnene og har du noen av disse gavene og kanskje ikke våget å sette ord på det ennå?

Dette er også tema du kan ta opp når du prater med andre medium og klarsynte. Det er jo ofte slik at mennesker som har disse gavene kjenner igjen de i andre mennesker og at det kan gi en et lite dytt på veien til å tørre å utforske seg selv og sine egne gaver. Åpne opp og ta steget ut i en fantastisk verden, der grenser ikke er så A4. 

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

AnkiLedig Anki (klarseende)

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

Bloggere
BrittLedig Britt (intuition)

Britt er en hjertevarm og åpen spådame, som gir deg svar via engler, kort eller fra sine hjelpere. Hun er omtenksom, snill og direkte. Her får du svar du...

EilaLedigNy! Eila (synsk)

Eila har arvet evner fra bestefaren og også fra morens side. Hennes gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Hun spår også i vanlige kort....

 

Artikkelforslag til deg

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer