KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Synske evner

Er du usikker på om du er i besittelse av synske evner? Test deg selv og dine synske evner her!

Synske evner
Synske evner

Er du en av dem som noen ganger, på uforklarlig vis vet hva som kommer til å skje før det faktisk skjer, og har dette fått deg til å lure på om du kan ha synske evner?

For noen kommer dette helt naturlig, noen er vokst opp med at andre i familien har hatt synske evner, og får det introdusert som en del av hverdagen. For andre er det vanskeligere å forstå hva som skjer, hvis man for eksempel har vokst opp i en familie eller på et sted der det sjelden eller aldri snakkes om alternative ting.

Her er ti enkle spørsmål du kan stille deg selv, for forhåpentligvis å få litt mere klarhet i hvor landet ligger for din del. Om synske evner er innen rekkevidde

1. Kjenner du at du vet ting før de skjer?
2. Baserer du viktige valg i livet på logikk eller magefølelse?
3. Hvordan finner du svar på livets vanskelige spørsmål?
4. Tror du på spådommer med tarot, pendel, synske evner eller andre verktøy?
5. Når du møter nye personer, kan du bedømme hvordan personen er med en gang?
6. Har du interesse for det okkulte?
7. Kan du kjenne at det er noen i nærheten, selv om du er helt alene?
8. Har du noengang opplevd deja vu, altså at du kjenner igjen noe eller noen men vet ikke hvordan?
9. Hadde du en fantasivenn da du var barn?
10. Pleier vennene dine å stole på dine råd når de har problemer med noe?

Disse spørsmålene er ment å få deg til å tenke. Sannsynligvis vil du ikke kunne svare bastant på de fleste av dem, men hvis du for eksempel besvarer spørsmål 3 med at du bruker magefølelsen mer enn logikken, så kan det tyde på at du vet du har en god intuisjon som du kan stole på, selv om du ikke aktivt kjenner dine synske evner i hverdagen.

Spørsmål 4 og 6, om du tror på spådommer eller om du har interesse for det okkulte, kan oppfattes mer som spørsmål om dine interesser enn om dine eventuelle synske evner. Men tenk grundigere gjennom spørsmålene.

Skremmer det okkulte deg, for eksempel? Merker du at du har lyst til å avfeie det som tull og overtro fordi du faktisk, innerst inne, tror at det har noe for seg, men at det kan være ukjente eller onde krefter involvert, som du ikke har lyst til å invitere inn i livet ditt? Det er ikke uvanlig å bli redd eller usikker når man er i ferd med å oppdage egne synske evner. Det er ukjent territorium, opplevelser som forutanelser eller syner kan komme brått og uforvarende på en. Mange velger da å skyve det bort, fortrenge det og prøve å ikke tenke på det. Er det mange gode klarsynte i Norge?

Hvis du etter å ha tenkt igjennom disse enkle spørsmålene kommer frem til at du sannsynligvis har synske evner som du ønsker å finne ut mere om, kan du ta kontakt med et medium eller en åndelig veileder som kan hjelpe deg videre. Det kan være veldig nyttig å lese seg til informasjon, og å øve og kjenne etter på egen hånd, men en ting som virkelig hjelper er å snakke med en som har vært igjennom det samme som deg.

Lykke til i din åndelige utvikling!

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Bloggere
BrittLedig Britt (intuition)

Britt er en hjertevarm og åpen spådame, som gir deg svar via engler, kort eller fra sine hjelpere. Hun er omtenksom, snill og direkte. Her får du svar du...

Bloggere
UlvaLedig Ulva (tarot)

Ulva er synsk og kan gi deg eksperthjelp når du står litt fast i livet. Hun har lang erfaring innen tarotkort også.

 

Artikkelforslag til deg

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer