Jobb som synsk

Vurderer du en jobb som synsk, hvor du kan styre dine egne dager og være din egen sjef?

Jobb hjemmefra

Når du arbeider hos oss, avgjør du selv når og hvor mye du vil jobbe. Vi har et krav om at du hver måned må ha vært innlogget minimum 50 timer (ti av disse må være mellom 00:00-06:00). Ut over dette kan du logge inn så mye du selv ønsker. Når du er klar for å motta samtaler logger du deg inn og kundeanrop blir automatisk oppkoblet fra vårt system til din telefon. Slik sikrer vi at både du i din jobb som synsk, og kunden forblir 100 % anonyme.

Om jobben

En jobb som synsk er et meningsfullt arbeid da man veileder mennesker i alle livets ulike situasjoner. Man må ha evner som man har erfaring med å bruke, og noen benytter verktøy som englekort eller tarotkort eller lignende. Under jobbintervjuet vil du måtte utføre en synsk reading, for å sikre at du har de nødvendige evnene. Arbeidet kan kombineres med hjemmekontor, studier eller andre aktiviteter.

Hva vi ser etter 

Vi ser etter deg som liker å arbeide med mennesker og som har synske evner og erfaring med å bruke disse. I en jobb som synsk må du kunne snakke flytende norsk og være god til å kommunisere. Du er over 18 år og liker å være din egen sjef. Du er ute etter givende og meningsfullt arbeid hvor du veileder mennesker i alle slags situasjoner og stadier i livet. 

Vi tilbyr

Hos oss får du en arbeidsplass hvor grunnlønn og timelønn blir utbetalt to ganger i måneden. Timelønnen er i hovedsak basert på din samtaletid med tillegg for natt, visse helligdager, med mer. Vårt bonussystem gjør at jo mer samtaletid du har, desto høyere blir timelønnen. Dersom du er glad i å skrive, kan du i tillegg til din jobb som synsk, også skrive tekster for oss mot betaling. Tekstene er i sammenheng med en blogg som vi oppretter for deg.

Er du den rette for jobben? Send søknad til: hr.no@redhatholdings.com.

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_