KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 

Vær forandringen som forandrer verden

Ingen dag er lik som den forrige. Noen ganger er det bra, noen ganger dårlig og noen ganger enda verre. Men hvis vi ønsker det, kan vi forandre tingene på vår vei. Mange ganger tror vi at hvis ting hadde vært annerledes, ville vi få det ønskede resultatet. Men hvordan kan vi gjøre det?


Vær forandringen som forandrer verden
Vær forandringen som forandrer verden

Ingen andre kommer til å utrette det mirakelet som kreves for å få det til. Det vil kun være oss selv som kan gjøre det, og den enkleste måten å gjøre dette på er å forandre tankene våre. Tanker er som et frø som vokser og utvikler seg i vårt sinn. Når vi har hatt en dårlig dag, hva vi gjør da? Jo, vi tenker på det om og om igjen og det blir til negativ tenkning. Frøet spirer i vårt sinn og gjør at vi blir redd for at det i morgen kommer til å bli en ny dårlig dag. Hvis vi tenker slik, går hele dagen på den måten.

Alt rundt oss endres som i vårt "tankefrø". Når vi starter dagen med negative tanker, gir det oss bare frustrasjon. Men hvis du begynner med en positiv tanke, kommer du til å glemme den dårlige dagen. Det handler om hvordan vi plantet dette tankefrøet. Nedenfor er noen få ting du kan gjøre for å få positivitet inn i livet ditt igjen.

Penger:

Hvis du har økonomiske problemer, tenker du på engler og ånder i himmelen for å få dem til å hjelpe deg og veilede deg. Vær bekymringsfri og tenk at du og englene jobber på lag, og det vil lede deg til nye muligheter.

Munterhet:

Hvis du starter dagen din med å føle at energien din har tørket ut og du ikke har noen positive tanker for dagen, så er dette tidspunktet du trenger for å åpne tankene og sjelen din for positiviteten. Våkn opp, endre din daglige rutine, bruk naturlig dagslys i stedet for en vekkerklokke, hør på litt musikk for å øke energien din. Samle tanker dine og sett deg mål for dagen, og gjør det på samme måte når du går til sengs.

Helse:

Hvis du er redd eller bekymret for noe, gjenspeiler dette seg i kroppen din. Stress reduserer kroppens evne til å hente seg inn igjen. Prøv å tilbringe tid i naturlig lys og be himmelen og englene om å hjelpe til med å finne riktig kur mot dette.

I det øyeblikket du tror at du mistet kontrollen over livet ditt, begynn å tenke annerledes. Du må være inspirert av positiviteten og stimulere ditt mentale jeg. Den beste måten å gjøre dette på er å snakke med noen nær deg og og som har hatt noen utfordringer i livet. Snakk med dem om positive ting for å få en slutt på depresjonen. Få en følelse av at dette ikke er slutten, men at det beste ennå ikke har kommet. Negativ energi kan bare tømme deg hvis du lar det gjøre det. Psykisk beskyttelse er også veldig nyttig i disse tilfellene. Når noen gir deg bare negativ energi og tanker, er det bedre å speile tankene for å reflektere tankemessig over det. Dette vil gjøre at du ikke blir påvirket av negativitet, og det vil hjelpe deg å føle deg full av energi.

 

Vil du snakke om Vær forandringen som forandrer verden ring til:

Bloggere
AnnieLedigAnnie (tarot)
Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.
AnkiLedigAnki (Klarseende)
Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver
VarjaOpptattVarja (andre siden)
Varja er erfaren innen spådom og spåtjenester. Hun har god kontakt med åndeverdenen.
 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer