Vær forandringen som forandrer verden

Ingen dag er lik den forrige. Noen ganger er det bra, noen ganger dårlig. Vær forandringen som forandrer verden

Vær forandringen som forandrer verden
Vær forandringen som forandrer verden

Ingen andre kommer til å utrette det mirakelet som kreves for å få det til. Det vil kun være oss selv som kan gjøre det, og den enkleste måten å gjøre dette på er å forandre tankene våre. Vær forandringen som forandrer verden. Men er det så enkelt da?

Tanker er som et frø som vokser og utvikler seg i vårt sinn. Når vi har hatt en dårlig dag, hva vi gjør da? Jo, vi tenker på det om og om igjen og det blir til det man kaller negativ tenkning, grubling. Å tenke er bra, men negativ tenking og grubling er nedbrytende. Frøet spirer i vårt sinn og gjør at vi blir redd for at det i morgen kommer til å bli en ny dårlig dag. Hvis vi tenker slik, går hele dagen på den måten.

Alt rundt oss endres som i vårt "tankefrø". Når vi starter dagen med negative tanker, gir det oss bare frustrasjon. Men hvis du begynner med en positiv tanke, kan det føre til endringer for deg. Det handler om hvordan vi planter dette tankefrøet. Nedenfor er noen få ting du kan gjøre for å få positivitet inn i livet ditt igjen. Vi vil alle gjerne se inn i fremtiden.

Penger:

Hvis du har økonomiske problemer, tenker du på engler og ånder i himmelen for å få dem til å hjelpe deg og veilede deg. Vær bekymringsfri og tenk at du og englene jobber på lag, og det vil lede deg til nye muligheter.

Munterhet:

Hvis du starter dagen din med å føle at energien din har tørket ut og du ikke har noen positive tanker for dagen, så er dette tidspunktet du trenger for å åpne tankene og sjelen din for positiviteten. Våkn opp, endre din daglige rutine, bruk naturlig dagslys i stedet for en vekkerklokke, hør på litt musikk for å øke energien din. Samle tanker dine og sett deg mål for dagen, og gjør det på samme måte når du går til sengs.

Helse:

Hvis du er redd eller bekymret for noe, gjenspeiler dette seg i kroppen din. Stress reduserer kroppens evne til å hente seg inn igjen. Prøv å tilbringe tid i naturlig lys og be himmelen og englene om å hjelpe til med å finne riktig kur mot dette.

I det øyeblikket du tror at du mister kontrollen over livet ditt, begynn å tenke annerledes. Vær forandringen som forandrer verden: Du må være inspirert av positiviteten og stimulere ditt mentale jeg.

Den beste måten å gjøre dette på er å snakke med noen nær deg og og som har hatt noen utfordringer i livet. Snakk med dem om positive ting for å få en slutt på depresjonen. Få en følelse av at dette ikke er slutten, men at det beste ennå ikke har kommet. Negativ energi kan bare tømme deg hvis du lar det gjøre det. Psykisk beskyttelse er også veldig nyttig i disse tilfellene.

Når noen gir deg bare negativ energi og tanker, er det bedre å speile tankene for å reflektere tankemessig over det. Dette vil gjøre at du ikke blir påvirket av negativitet, og det vil hjelpe deg å føle deg full av energi. Vær forandringen som forandrer verden betyr ikke at du skal være noe annet enn deg selv. Det betyr at du skal være ditt beste "jeg". Alle har vi negative tanker, men vi må stille oss selv litt til ansvar for å endre dette og for å leve vårt beste liv.

 

 

 
EilaLEDIG Eila

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer, økonomi, kjærlighet osv. Sjamansk healing, åndskontakt, rensing av uvelkomne...

RebeccaLEDIG Rebecca

Rebecca er en klarsynt erfaren spådame som er glad i mennesker og liker å hjelpe andre til å få svar og nå de målene de måtte ha i sitt...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_