KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Tre tips om hvordan du overvinner anger

Alle har noe de angrer på i sitt liv. Her presenterer forfatteren tre tips om hvordan du overvinner anger

Tre tips om hvordan du overvinner anger
Tre tips om hvordan du overvinner anger

Anger kan komme av at du skuffer deg selv eller andre. Det kan være ord som har blitt sagt, en ulykke, eller at en føler en ikke gjorde sitt beste. Uansett hva som er tilfelle, bør du finne ut hva det er som forårsaker angeren for å kunne identifisere problemet. Tre tips om hvordan du overvinner anger kommer her.

Husk at du ikke kan endre fortiden, bare fremtiden 

Det er ikke mulig å forandre fortiden. Du må slippe tanken om at det er noe du kan gjøre med det. Alt du kan håpe på er at du er i stand til å endre fremtiden. Du har evnen og kraften til å gjøre de endringene, du må bare gjøre det. Hvis du virkelig ønsker å forandre fremtiden, kan du finne personen som kan hjelpe deg til å  få det til å skje. 

Mange angrer ting fra fortiden og ønsker at de kunne gjort ting på en annen måte. Dette er total sløsing med energi og fører til mer anger i løpet av livet. I stedet bør man tenke på hvordan man kan leve livet på en mer fruktbar og hensiktsmessig måte i dag og i fremtiden. 

Del dine følelser med andre 

En av de viktigere tre tips om hvordan du overvinner anger er denne: del dine følelser med andre, men ikke hvem som helst. Du må innse at du ikke er alene i denne kampen. Det er mange andre der ute som sliter med angst akkurat som deg. Faktisk er det nok ganske mange andre som har mye større og alvorligere saker de angrer på enn det du har. Når du skjønner det faktum, kan du begynne å se hvorfor du kanskje vil jobbe med å dele dine følelser og få noen svar om hvordan du skal håndtere de vonde tankene og angeren du har. Det er viktig å føle seg trygg og ha en psykisk beskyttelse i seg og rundt seg. 

Personlig snakker jeg med et klarsynt medium om alt dette. Opplevelsen over telefonen er kraftig og hjelper meg å få perspektiv på det som har skjedd. Mitt klarsynte medium kan se ting på en måte som jeg ikke kan uten hjelp. Det hjelper meg å samle fokuset mitt og huske at jeg ikke er den eneste som føler anger. Det er så mange andre mennesker som også lider. Når jeg snakker med mitt medium om dette, får jeg alltid tilbake lysten og kraften til å snakke med andre om det som har skjedd. 

Dette var tre tips om hvordan du overvinner anger, men det finnes mange fler. Den viktigste av disse er absolutt å snakke med noen du stoler på, være åpen for hva de har å si til deg slik at du kan ta til deg at du skal være glad i deg selv. Og en viktig del av dette er å tilgi deg selv og ikke bære den utrolige tyngden av anger.

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

LottaLedig Lotta

Lotta er et medium og bruker sin sterke intuisjon, sitt klarsyn og formidler informasjon fra sine hjelpere, og tolker budskapene som kommer fra dine kjære...

KatherineLedig Katherine

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer du henne vil du bli mottatt med den største empati og respekt. Hun er...

 

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Klarsyn 24, det er noe som kan hjelpe når man står ved et veiskille i livet, klarsyn 24 timer i døgnet, når som...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn kan det læres eller må det være...
 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer