VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Tre tips om hvordan du overvinner anger

Alle har noe de angrer på i sitt liv. Det beste vi kan gjøre med det er å overvinne den for å få et godt og mer tilfredsstillende liv.


Tre tips om hvordan du overvinner anger
Tre tips om hvordan du overvinner anger

Anger kan komme av at du skuffer deg selv eller andre. Det kan være ord som har blitt sagt, en ulykke, eller at en ikke gjør sitt beste. Uansett hva som er tilfelle, bør du finne ut hva det er som forårsaker angeren for å kunne identifisere problemet. 

Husk at du ikke kan endre fortiden, bare fremtiden 

Det er ikke mulig å forandre fortiden. Du må slippe tanken om at det er noe du kan gjøre med det. Alt du kan håpe på er at du er i stand til å endre fremtiden. Du har evnen og kraften til å gjøre de endringene, du må bare gjøre det. Hvis du virkelig ønsker å forandre fremtiden, kan du finne personen som kan hjelpe deg til å  få det til å skje. 

Mange angrer ting fra fortiden og ønsker at de kunne gjort ting på en annen måte. Dette er total sløsing med energi og føre til mer anger i løpet av livet. I stedet bør man tenke på hvordan man kan leve livet på en mer fruktbar og hensiktsmessig måte i dag og i fremtiden. 

Del dine følelser med andre 

Du bør dele dine følelser med andre. Du må innse at du ikke er alene i denne kampen. Det er mange andre der ute som sliter med angst akkurat som deg. Faktisk er det nok ganske mange andre som har mye større og alvorligere saker de angrer på enn det du har. Når du skjønner det faktum, kan du begynne å se hvorfor du kanskje vil jobbe med å dele dine følelser og få noen svar om hvordan du skal håndtere de vonde tankene og angeren du har. Det er viktig å føle seg trygg og ha en psykisk beskyttelse i seg og rundt seg. 

Personlig snakker jeg med et klarsynt medium om alt dette. Opplevelsen over telefonen er virkelig kraftig og hjelper meg å få perspektiv på det som har skjedd. Mitt klarsynte medium kan se ting på en måte som jeg ikke kan uten hjelp. Det hjelper meg å samle fokuset mitt og huske at jeg ikke er den eneste som føler anger. Det er så mange andre mennesker som også lider. Når jeg snakker med mitt medium om dette, får jeg alltid tilbake lysten og kraften til å snakke med andre om det som har skjedd. 

Hvis du også vil snakke med et klarsynt medium, vennligst kontakt oss i dag.

Vil du snakke om Tre tips om hvordan du overvinner anger ring til:

LizaLedig Liza (synsk)

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.

Bloggere
AnnieLedig Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

BrianaLedig Briana (medium)

Briana er en spådame som prater med engler og får budskap fra de. Hun har gaven av å se og føle. En god lytter og en kvinne som er åpen og fylt av...

ElizaLedig Eliza (tarot)

Eliza er en omsorgsfull og godhjertet spådame som er glad i livet og i mennesker. Hun veileder deg og gir deg svar om alt du måtte fundere på

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer