KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 

Tarot på nett

Prøv å søke på ordene tarot på nett og se hvor mange treff du får.


Tarot på nett
Tarot på nett

Ved et raskt nettsøk på frasen tarot på nett vil du ikke få mange treff. En test jeg gjorde i forbindelse med denne artikkelen ga meg 3 treff. La jeg derimot til ordet kort ble det ca 90000 treff. Gjorde jeg søket på engelsk ble det over 130 millioner treff. Min konklusjon er da at tarot på nett må være populært, ikke bare i Norge, men over alt. Hva er det så som skaper denne interessen? Er det søking etter kjappe svar på vanskelige spørsmål, eller er det et tegn på at stadig flere ønsker å utvide sin kunnskap om eget liv, egne muligheter og egen framtid? Sannsynligvis er det nok en kombinasjon, men det skal ikke stikkes under stol at mange søker svar på vanskelige spørsmål i en stadig mer uoversiktlig verden, og derfor søker svar mange steder.

Den største utfordringen med tarot på nett er nettopp det, at mange søker svar på kompliserte spørsmål, og man kan da spørre seg, hvordan kvalitetssikres disse millioner av nettsteder verden over? Det er enkelt å kjøpe et sett tarotkort i en forretning og sette opp en nettside. Det kreves ikke en stor bankkonto og enorme datakunnskaper. Vel, svindel finnes, og den finnes over alt. Skal en være trygg på at de man finner er kvalitet, må man nok gjøre litt research på egenhånd. Hvem står bak nettsiden, finnes det troverdige tilbakemeldinger, kjenner man noen som har benyttet denne tjenesten med suksess?

Er svaret «Ja» på noen av disse spørsmålene, så er en nok på tryggere grunn. Det finnes nemlig troverdige nettsteder og nettaktører når det gjelder tarotlesning. Enkelte nettsteder opererer med automatiske tarotkort, du trekker et kort, og får et svar... Dette er sikkert trygt tenker man kanskje, ingen mennesker kan tolke eller feiltolke de meldingene som gis. Personlig får jeg et en følelse av de gamle tivoliautomatene som spådde din framtid på bakgrunn av vekt, øyefarge eller andre ting. Jeg må ærlig innrømme at jeg blir litt skeptisk. Fører derimot nettstedets pekere til mennesker man rent faktisk får snakke med, er sjansene større for god kvalitet, da har en jo også muligheten for å komme med oppfølgingsspørsmål. Tarotkort er ingen quick-fix eller snarvei til klarhet.

Tarotkortene «er et redskap til å se under overflaten av det som hender og slik få et redskap til å lære å veilede andre og deg selv til å komme i harmoni med din egen natur og essens. Det er verdifullt å kunne vite hva som skjer, men kanskje langt mere verdifullt å se på hva du egentlig ønsker at skal skje og hvordan du kan gripe saker og ting fatt for å få dette til.» Dette i henhold til Astrologiskolen. Det betyr i praksis at du skal kjenne redskapet godt for å bruke det i forhold til deg selv. Derfor blir også kommunikasjonen rundt det enkelte kortet viktig, tarotkortene er hjelpemidler til å se muligheter, eller å se behov og ønsker, til å se sitt indre landskap, så å si. Av den grunn er bruken av tarotkort et godt redskap når det brukes sammen med kunnskap, ikke som et nettspill der en lett kan bli mer forvirret enn opplyst, og dermed kanskje gjøre vondt verre.

Vil du snakke om Tarot på nett ring til:

HanneleLedigHannele (healing)

Hannele kommer fra en familie der det mediale har gått i arv. Hun bruker tarotkort, vanlige spillkort og ved hjelp av engler får hun svarene du leter etter....

MagdalenaLedigMagdalena (tarot)

Jeg er en klarsynt spådame.Spåtjenester er en del av mitt liv. Jeg bruker blant annet engle kort og tarot når jeg skal spå deg.

AlmaUtloggetAlma (synsk)
Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.
AngelicaUtloggetAngelica (medium)

Angelica er født medial og er en veldig dyktig healer. Hun for fornemmelser, visuelle bilder og hun tar i mot meddelelser som hun videreformidler til deg....

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer