Tarot på nett

Prøv å søke på ordene tarot på nett og se hvor mange treff du får. Det er mange som holder på med tarot på nett

Tarot på nett
Tarot på nett

Ved et raskt nettsøk på frasen tarot på nett vil du ikke få mange treff. En test jeg gjorde i forbindelse med denne artikkelen ga meg 3 treff. La jeg derimot til ordet kort ble det ca 90000 treff. Gjorde jeg søket på engelsk ble det over 130 millioner treff.

Min konklusjon er da at tarot på nett må være populært, ikke bare i Norge, men over alt. Hva er det så som skaper denne interessen? Er det søking etter kjappe svar på vanskelige spørsmål, eller er det et tegn på at stadig flere ønsker å utvide sin kunnskap om eget liv, egne muligheter og egen framtid? Sannsynligvis er det nok en kombinasjon, men det skal ikke stikkes under stol at mange søker svar på vanskelige spørsmål i en stadig mer uoversiktlig verden, og derfor søker svar mange steder.

Den største utfordringen med tarot på nett er nettopp det, at mange søker svar på kompliserte spørsmål, og man kan da spørre seg, hvordan kvalitetssikres disse millioner av nettsteder verden over? Det er enkelt å kjøpe et sett tarotkort i en forretning og sette opp en nettside. Det kreves ikke en stor bankkonto og enorme datakunnskaper. Vel, svindel finnes, og det finnes over alt. Skal en være trygg på at de man finner er kvalitet, må man nok gjøre litt research på egenhånd. Hvem står bak nettsiden, finnes det troverdige tilbakemeldinger, kjenner man noen som har benyttet denne tarot på nett tjenesten med suksess?

Er svaret «Ja» på noen av disse spørsmålene, så er en nok på tryggere grunn. Det finnes nemlig troverdige nettsteder og nettaktører når det gjelder tarotlesning og tarot på nett. Enkelte nettsteder opererer med automatiske tarotkort, du trekker et kort, og får et svar... Dette er sikkert trygt tenker man kanskje, ingen mennesker kan tolke eller feiltolke de meldingene som gis. Personlig får jeg et en følelse av de gamle tivoliautomatene som spådde din framtid på bakgrunn av vekt, øyefarge eller andre ting. Jeg må ærlig innrømme at jeg blir litt skeptisk. Fører derimot nettstedets pekere til mennesker man rent faktisk får komme i kontakt med, er sjansene større for kvalitet, da har en jo også muligheten for å komme med oppfølgingsspørsmål. Tarotkort er ingen quick-fix eller snarvei til klarhet.

Tarotkortene «er et redskap til å se under overflaten av det som hender og slik få et redskap til å lære å veilede andre og deg selv til å komme i harmoni med din egen natur og essens.

Det er verdifullt å kunne vite hva som skjer, men kanskje langt mere verdifullt å se på hva du egentlig ønsker at skal skje og hvordan du kan gripe saker og ting fatt for å få dette til.» Dette er i henhold til Astrologiskolen. Det betyr i praksis at du skal kjenne redskapet godt for å bruke det i forhold til deg selv. Derfor blir også kommunikasjonen rundt det enkelte kortet viktig, tarotkortene er hjelpemidler til å se muligheter, eller å se behov og ønsker, til å se sitt indre landskap, så å si. Det er mange gode klarsynte i Norge og mange av de bruker tarotkort og tilbyr tarot på nett.

Bruken av tarotkort et godt redskap når det brukes sammen med kunnskap, ikke som et nettspill der en lett kan bli mer forvirret enn opplyst, og dermed kanskje gjøre vondt verre.

 

 
LauraLEDIG Laura

Laura har arvet sine synske evner fra tideligere generasjoner i slekten. Hun bruker mange verktøy i sitt arbeid

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

AlmaLEDIG Alma

Alma ble født med sine gaver som har gått i arv gjennom generasjoner. Hun har i voksen alder valgt å videreutdanne seg som sertifisert medium. Hun er også...

SofieLEDIGNy Sofie

Sofie besitter noen helt spesielle klarsynte evner. Hun er en engel med et oppdrag. Hun bruker sine evner som en klarsynt, åndelig mentor og frekvenshealer...

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Klarsyn 24, det er noe som kan hjelpe når man står ved et veiskille i livet, klarsyn 24 timer i døgnet, når som...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn kan det læres eller må det være...
 
 
 
 820 97 123 29,90 kr/min

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer