Tankekraft

Tenk å kunne bruke tankekraft til å få det slik man vil. Men stemningen bak tankene betyr kanskje mer enn du tror

Tankekraft
Tankekraft

Mange av oss har sikkert hørt fra en klarsynt, spåkone, synsk eller spådame, at man skal tenke positivt, bruke tankekraft, for å dra til seg positive hendelser i sitt liv. Det har blitt skrevet flere bøker om tankekraft som eksperthjelp der den ene velsignelsen etter den andre blir lovet bare man tenker intensivt på sitt ønske, bare ved hjelp av tankekraft.

Man har kanskje gjort ønsketavler, skrevet sjekker med den summen penger man vill ha på sitt konto, omgitt seg med bilder og attributter for at de ønskete tingene eller hendelsene eller en spådom lettere skal komme til deg. Med stor entusiasme gir man seg inn i mange nye prosjekt i troen at med tankekraft skal snart alle dine ønsker bli oppfylt. Tiden gikk men hverdagen så den samme ut, ingen store overraskelser inntreffer gjennom spåtjenester, og man kanskje begynner å miste håpet om at disse utlovede hendelsene noensinne skal skje.

Ja, det var kanskje bare et innfall, en spennende aktivitet som sveipte over verden som macarenadansen, ingenting mer enn en nyhet som med tiden forsvinner.

Men tankekraft er sterk og kan symbolsk sett flytte fjell og selv om ditt ønske ikke ble oppfylt innen den tidsrammen man har forestilt seg betyr det ikke at ønsket aldri kommer til å skje. For når et ønske blir gjort, uansett om det handler om en hverdagshendelse eller en større livsforandrende situasjon, er det viktig at dette ønsket gjøres i en positiv sinnstilstand. Med latter, humor og glede forenkler man for seg selv at det man vil skal skje, og det skal skje gjennom hyggelige og lykkelige hendelser.

Risken er ellers at man oppnår det man vill ha men veien dit kan skje gjennom ubehagelige og forstyrrende hendelser. Gjør man et ønske og med et ønske vil jeg poengtere at til og med sterke, intensive tanker av noen som helst form er et ønske, så økes sjansen for at det blir oppfylt om man bruker noe som tarotguider, synsk veiledning, en spålinje, en spådom, eller eksperthjelp fra en klarsynt, en synsk eller en spådame.

Jeg kan gi noen personlige eksempel på dette:

Ved et tilfelle fikk jeg smake et veldig uvanlig og spesiellt brød. Det var veldig godt men vanskelig å få tak i. Jeg satt og tenkte intensivt på dette brødet, hvor godt det luktet, hvor saftig og smaksrikt det var og hvordan jeg kunne skaffe det hjem til meg. Men seinere forlot jeg den tanken og håpte at jeg en dag kunne få tak i det igjen. To dager seinere ringte en bekjent av meg og fortalte at en venn til henne hadde gitt henne en hel eske med et spesiellt brød og ettersom det var litt annerledes type og falt ikke henne i smak lurte hun på om jeg ville ha det. Det viste seg at det var akkurat dette brødet jeg ønsket meg 2 dager tidligere. Jeg fikk en hel eske med 12 stykker. Wow!

Som enslig forsørger kan hverdagen iblant kjennes tung og belastende spesiellt når man selv får ta ansvar for alt. For en tid tilbake syntes jeg at alt bare var så vanskelig og kjente meg veldig tung i hodet. Jeg satt i min egen elendighet og tenkte det skulle være deilig om man kunne bli litt avlastet, noen som kunne hjelpe til med klesvasken, med å handle, med rydding og matlaging. Om man kunne få litt ekstra fri fra jobben, om barna kunne hjelpe til mer om jag kunne ha mer tid for å meditere og male bilder. Ja listen ble lang. Etter noen dager var jeg fortsatt litt nede men tenkte ikke mer på det.

Det var en søndag og jeg ventet noen gjester til middag når jeg oppdaget at olivenoljen var tom. Jeg kastet meg på min sykkel på vei mot butikken. Kvelden før hadde det snødd litt, men det meste hadde smeltet bort. Deretter skjedde det at jeg syklet rett på en isflekk, trillede av sykkelen og brakk beinet virkelig ille. Jeg ble operert og fikk tilbringe noen måneder i rullestol før jeg begynte å gå igjen.

Under denne perioden fikk jeg alle mine ønsker oppfylt. Sosialtjenesten fikset med assistanse både til meg og til barna. Jeg fikk hjelp med alt jeg hadde ønsket meg og ettersom jeg satt i rullestol sysselsatte jeg meg med maleri og meditasjon når barna var på skolen.

Jada, ønskene ble sanne, men ikke på en hyggelig måte. Sinnstilstanden når ønskene blir gjort er derfor av største betydning og bør ikke ignoreres. Ved ulike magiske seremonier og ritualer bruker man lignende prinsipper.

Sinnstilstanden ditt er viktig og for å oppnå rett stemning bruker man mange ganger for eksempel stearinlys, dufter, musikk, klesdrakter, en spesiell spådom, krystallkulen, tarotguidene, og rituelle redskap.

Et ritual, forbannelse, velsignelse, spådom, fjernhealing, eller noe annet magisk arbeid er i bunn og grunn en tanke eller en ønske som konsentreres og fokuseres for å  oppnå et spesielt formål, om det er godt eller ondt. Men det er bra å beskytte seg og ha en psykisk beskyttelse rundt seg.

Så forsett å bruk din tankekraft, ønsk deg det beste i livet, men gjør det med glede i hjertet og deretter gi tankene dine til de universelle kreftene. Når, hvor, og hvordan tankene blir sanne, kan komme som en hyggelig overraskelse!

 

 

 
LizaLEDIG Liza

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp

AnkiLEDIG Anki

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_