Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i dag? 

Synsk blind dame
Synsk blind dame

Historien går slik: Baba Vanga ble født i 1911. Hennes egentlige navn var Vangelia Pandeva Dimitrova og hun vokste opp i Strumica, en landsby som ligger ved foten av en vulkansk fjellkjede i det som da var det osmanske riket. Hun ble født for tidlig og de trodde først at den lille jenta ikke kom til å overleve. Men det gjorde hun!

Vanga levde et vanlig liv til hun var 12 år gammel, da hun på mystisk vis mistet synet under en massiv storm – beskrevet som en freak tornado. Jenta skal ha blitt kastet opp i luften og deretter kastet i bakken av et kraftig vindkast. Familien hennes skal ha funnet henne nær døden flere dager senere. Øynene hennes var da skadet og lukket, dekket med et tykt lag med støv og skitt.

Vanga sa senere at hun hadde opplevd sitt første syn i løpet av dagene hun var savnet og det var da visjonene hennes og evnen hennes til å se fremtiden begynte. Hun mente også at hun hadde fått evner til å helbrede mennesker. Hun var nå en ung, synsk blind dame. Og hun begynte også å arbeide med urter til blant annet helbredelse.

Da hun døde i 1996, som en gammel synsk blind dame, etterlot hun spådommer som løper frem til år 5079, året hun trodde at verden ville ende. Mange mener Vanga hadde spådd fremveksten av ISIS, at USAs 44. president ville være afroamerikansk og Prinsesse Dianas død. 

For de uvitende er Baba Vanga, en synsk blind dame, veldig kjent blant konspirasjonsteoretikere for å forutsi globale hendelser lenge før de skjedde. Vanga sies å ha forutsagt store hendelser som terrorangrep 9/11 og Brexit, i en serie mystiske spådommer, så langt frem som 5079. 

Nå, i kjølvannet av at Russland startet et ødeleggende angrep på Ukraina, har en av Baba Vangas spådommer gått viralt igjen. Baba Vanga skal ha fortalt forfatter Valentin Sidorov at Russland ville bli 'verdens herre' mens Europa ville bli en 'ødemark'. 

Hun døde i 1996, 85 år gammel, og begravelsen hennes tiltrakk seg enorme mengder med mennesker som ville være der for en synsk blind dame. Kort tid før hun døde sa hun at en 10 år gammel jente i Frankrike ville arve gavene hennes etter henne. 

Det er vanskelig å si om hun virkelig var en synsk blind dame, eller om dette bare var oppspinn. Siden hun var blind og bare hadde lært seg skrive litt blindeskrift, var ingen av hennes forutsigelser skrevet ned. De ble formidlet av mennesker rundt henne hvilket gjør det vanskelig å bevise om hun var synsk eller ikke. 

Hun hadde mange besøk av kjente mennesker, politikere, ledere, musikere og skuespillere og historier fra disse varierer. En av disse var skuespiller og sanger Silvana Armenulić. Tidlig i August 1976 var hun på turnè I Bulgaria og hun bestemte seg for å besøke Baba Vanga. 

Vanga bare satt ved et vindu med ryggen vendt mot Silvana. Hun snakket ikke til henne i det hele tatt. Etter en lang stund snakket endelig Vanga: «Ingen ting! Du trenger ikke betale. Jeg vil ikke snakke med deg. Ikke nå. Gå og kom tilbake om tre måneder». Da Silvana snudde og gikk mot døren sa Vanga: «Vent. Du kommer ikke til å være i stand til å komme. Gå, gå. Og hvis du kan, kom tilbake om tre måneder». Silvana tok dette som et tegn på at hun kom til å dø og dro derfra med tårer i øynene. To måneder senere, 10 oktober 1976, døde Silvana Armenulić i en bilulykke sammen med hennes søster Mirjana.

Mange mente hun var en bløff, mens mange andre trodde på evnene hennes som en synsk blind dame. Selv mente hun at evnene hennes var en gave fra Gud. Mange esoteriske bøker har blitt skrevet om livet hennes og hennes forutsigelser. Mennesker over hele verden fasineres fortsatt av Baba Vanga, en synsk blind dame som den dag i dag fortsatt skaper overskrifter.

 

 
LizaLEDIG Liza

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp

AnkiLEDIG Anki

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Spennende artikler

Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
Seriøse klarsynte

Seriøse klarsynte

Som i alle bransjer finnes det både seriøse klarsynte og dessverre finnes det også ikke så seriøse...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_