VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Spåtjenester

Spåtjenester er så uendelig mange ulike ting. Det kan være tarot, orkakelkort, horoskoper og uendelig mange andre ting. 


Spåtjenester
Spåtjenester

For noen år siden sto jeg en plass i livet der jeg trengte litt veiledning og støtte. Jeg hadde kommet til et punkt hvor jeg virkelig ikke helt viste hvor jeg skulle gå videre i livet. En venninne foreslo at jeg skulle prøve spåtjenester og kontakte noen som jobber med dette. 

Jeg har selv mediale gaver, men som vi alle vet så er det vanskelig å se seg selv. Jeg begynte å lete rundt og jeg fant ut at selv om jeg kjente til mye om dette så er spåtjenester et enormt stort område. Det er menn og kvinner som alle har gaver, eller som har lært seg ting.  Noen er veldig flinke og andre er mer glade amatører. 

Det første jeg gjorde i jakten på spåtjenester var å lete fram sider og lese igjennom hva andre hadde skrevet. Jeg var i forum, grupper på facebook osv. Grunnen er ikke bare at det koster penger, men jeg ville ikke bli lurt og føle at jeg tar feil valg igjen. 

Jeg fant en side med mange ulike som tilbød spåtjenester og jeg leste om deres ulike gaver. Det som overasket meg var at det ikke alltid var teksten og beskrivelsen av de som gjorde at jeg ble dratt til de. Det var bildene, en får et ansikt på personen og den energien de utstålte. Noen følte jeg ikke så mye av, andre ble jeg dratt til. Spåtjenester var et hav av mennesker. 

Jeg hadde ikke noen konkrete spørsmål, det var mer livet som helhet, så jeg var litt nervøs før jeg ringte. Jeg hadde forberdt meg og planlagt samtalen. DET var bortkastet tid. Damen som svarte i andre enden var uendelig hyggelig og fikk meg til å slappe av. Jeg sa at jeg hadde mest generelle spørsmål. Hun lo og sa at det var hun glad for, for de generelle spørsmålene er som grunnmuren i livet, så kan en etterhvert bygge på og innrede livet. Hun sa at spåtjenester er et samlebegrep og at det på en måte er ulike nøkler og verktøy for at folk skal finne sin egen vei.

Vi hadde en fin samtale og hun fortalte meg om fortiden min, nåtiden og de veivalgene jeg har framover. Hun gav meg råd og oppgaver, ting jeg selv kunne gjøre hjemme for å få en klarere vei framover. Skrive dagbok, drømmeplaner over hvor jeg vil i livet. Det var mange små ting som ikke var vanskelige, det var ting som alle kan gjøre hjemme. 

Jeg gjorde som hun sa og etterhvert fikk jeg mer konkrete spørsmål, så de siste årene har jeg ringt henne med jevne mellomrom, noen korte samtaler, noen lengre. Hun ble "min" spådame. Det var som hun sa at spåtjenester er mye og det du må ha først er en grunnmur. Nå kan jeg vel si at jeg har kommet så langt i livet at jeg jeg innreder og pynter på plass i mitt livs hus. 

 

 

Vil du snakke om Spåtjenester ring til:

BrianaLedig Briana (medium)

Briana er en spådame som prater med engler og får budskap fra de. Hun har gaven av å se og føle. En god lytter og en kvinne som er åpen og fylt av...

ElizaLedig Eliza (tarot)

Eliza er en omsorgsfull og godhjertet spådame som er glad i livet og i mennesker. Hun veileder deg og gir deg svar om alt du måtte fundere på

LizaLedig Liza (synsk)

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.

Bloggere
AnnieRing senere Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer