Spåtjenester

Spåtjenester er så uendelig mange ulike ting. Spåtjenester kan være tarot, orkakelkort, horoskop og mange andre ting

Spåtjenester
Spåtjenester

For noen år var jeg på en plass i livet der jeg trengte litt veiledning og støtte. Jeg hadde kommet til et punkt hvor jeg virkelig ikke helt viste hvor jeg skulle gå videre i livet. En venninne foreslo at jeg skulle prøve spåtjenester og kontakte noen som jobber med dette. 

Jeg har selv mediale gaver, men som vi alle vet så er det vanskelig å se seg selv. Jeg begynte å lete rundt og jeg fant ut at selv om jeg kjente til mye om dette så er spåtjenester et enormt stort område. Det er menn og kvinner som alle har gaver, eller som har lært seg ting.  Noen er veldig flinke og andre er mer glade amatører. 

Det første jeg gjorde i jakten på spåtjenester var å lete fram sider og lese igjennom hva andre hadde skrevet. Jeg var i forum, grupper på facebook osv. Grunnen er ikke bare at det koster penger, men jeg ville ikke bli lurt og føle at jeg tar feil valg igjen. 

Jeg fant en side med mange ulike som tilbød spåtjenester og jeg leste om deres ulike gaver. Det som overasket meg var at det ikke alltid var teksten og beskrivelsen av de som gjorde at jeg ble dratt til de. Det var bildene, en får et ansikt på personen og den energien de utstålte. Noen følte jeg ikke så mye av, andre ble jeg dratt til. Spåtjenester var et hav av mennesker. 

Jeg hadde ikke noen konkrete spørsmål, det var mer livet som helhet, så jeg var litt nervøs før jeg ringte. Jeg hadde forberdt meg og planlagt samtalen. DET var bortkastet tid. Damen som svarte i andre enden var uendelig hyggelig og fikk meg til å slappe av. Jeg sa at jeg hadde mest generelle spørsmål. Hun lo og sa at det var hun glad for, for de generelle spørsmålene er som grunnmuren i livet, så kan en etterhvert bygge på og innrede livet. Hun sa at spåtjenester er et samlebegrep og at det på en måte er ulike nøkler og verktøy for at folk skal finne sin egen vei.

Vi hadde en fin samtale og hun fortalte meg om fortiden min, nåtiden og de veivalgene jeg har framover. Hun gav meg råd og oppgaver, ting jeg selv kunne gjøre hjemme for å få en klarere vei framover. Skrive dagbok, drømmeplaner over hvor jeg vil i livet. Det var mange små ting som ikke var vanskelige, det var ting som alle kan gjøre hjemme. 

Jeg gjorde som hun sa og etterhvert fikk jeg mer konkrete spørsmål, så de siste årene har jeg ringt henne med jevne mellomrom, noen korte samtaler, noen lengre. Hun ble "min" spådame. Det var som hun sa at spåtjenester er mye og det du må ha først er en grunnmur. Nå kan jeg vel si at jeg har kommet så langt i livet at jeg jeg innreder og pynter på plass i mitt livs hus. 

 

 
DinahLEDIG Dinah

Presentasjon kommer snart

SofieLEDIGNy Sofie

Sofie besitter noen helt spesielle klarsynte evner. Hun er en engel med et oppdrag. Hun bruker sine evner som en klarsynt, åndelig mentor og frekvenshealer...

UrielLEDIGNy Uriel

Uriel møter deg med respekt og vil aktivere det tredje øyet. Hans evne til å føle deg og din situasjon hjelper deg til å være fri og selvstendig. Uriels mål...

LauraLEDIG Laura

Laura har arvet sine synske evner fra tideligere generasjoner i slekten. Hun bruker mange verktøy i sitt arbeid

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Klarsyn 24, det er noe som kan hjelpe når man står ved et veiskille i livet, klarsyn 24 timer i døgnet, når som...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn kan det læres eller må det være...
 
 
 
 820 97 123 29,90 kr/min

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer