VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 065  26 kr/min  

 
Nye kunder 10 min gratis

Spåtjenester døgnåpent

Spåtjenester døgnåpent forteller de oss. Flott, det er jo nettopp det jeg trenger. Våkner klokka fire om natt etter DET marerittet. Spåtjenester døgnåpent kan gi meg svaret på hva dette skal bety før jeg glemmer det.


Spåtjenester døgnåpent
Spåtjenester døgnåpent

eg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg drømmer, og jeg drømmer mye... og rare ting. Derfor var det at jeg la merke til overskriften: Spåtjenester døgnåpent! Da jeg gikk inn på sida, så jeg at her var det mennesker med mange kvalifikasjoner. Da jeg så at noen drev med drømmetyding bestemte jeg meg for å lagre sida under favoritter, kjekt å ha, tenkte jeg, og nynnet på strofa i sangen til Øystein Sundet.

Noen dager senere, etter en pussig drøm, satt jeg foran Pcen, og tenkte på en drøm jeg hadde den natten. Da jeg søkte nedover lista over bokmerker, fant jeg den igjen. Spåtjenester døgnåpent. Jeg prøvde å ringe nummeret til ei av damene som kunne drømmetyding. Det pussige var, at da hun svarte og jeg skulle begynne å fortelle om drømmen, så var hjernen tom, drømmen var borte, jeg husket bare ingen ting.

Vi hadde allikevel en lengre samtale, og hun kom med tips på hvordan man kan huske drømmen. For eksempel foreslo hun å notere ned så snart jeg våknet, de tingene jeg husket, gjerne i stikkords form, her var det ikke snakk om en novelle eller norsk skolestil. Drømmenotater kalte hun det. De kunne hun nok bruke for å hjelpe meg videre, mente hun. Så nå ligger det notatblokk og blyant på nattbordet.

Utfordringen er, at når blyanten tas fram, forsvinner gjerne drømmen. Det blir ikke mye å snakke med dama på spåtjenester døgnåpent om. Det blir liksom første gangen, mye tomprat. Men så, en natt ut på sensommeren skjedde det.

Jeg bråvåknet midt på natten etter et mareritt. I marerittet opplevde jeg ting jeg hadde drømt før. Vann. Masse vann, skittent vann, men jeg er ut i det. Jeg oppdager at jeg er omringet av det.. Jeg noterer i vill fart, finner laptoppen og leter opp Spåtjenester døgnåpent. Håper at noen av drømmetyderne er logget på. Yes! Camilla er der, selv om klokka er nesten fire. Endelig.

Jeg ringer, og forteller og hun lytter, lenge. Så begynner hun å fortelle, eller tolke, kall det hva du vil. Hun forteller om hva vann i drømmer kan bety. Først litt generelt. Ting som renselse, om følelser, osv. Når hun forteller virker alt logisk. Er vannet kaldt, viser du kanskje ikke nok følelser, er det varmt viser du mye følelsers. Er vannet urolig, ja så er du kanskje urolig... slik fortsatte hun, vannet er ditt indre jeg, forklarte hun. Ok, sa jeg, men vannet rundt meg er skittent, men jeg er da ikke skitten, sa jeg.

Da begynte hun å snakke om uhell, sykdom, død, vold, tap av kjærlighet eller penger. Det var da jeg begynte å ane ting. Er det et forvarsel? Sa dama på spåtjenester døgnåpent noe om at jeg kom til å oppleve dette? Selvsagt fikk jeg ikke sove igjen. Jeg begynte å se på de rundt meg, ville noe ramme en an eller flere? Ville noe dø? Ville firmaet mitt gå konkurs? Alvorlig sykdom?

Dette var sensommeren 2019, når dette skrives har det gått ett år. I mars i år stengte landet, hele Europa stengte. Mine gamle foreldre ble alvorlig syke, firmaet mitt er ikke konkurs, ennå, men ting ser absolutt ikke lyst ut. Var det forvarsler om dette dama på spåtjenester døgnåpent fortalte meg? 

Vil du snakke om Spåtjenester døgnåpent ring til:

Bloggere
AnnieLedig Annie (tarot)
Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.
LizaLedig Liza (synsk)
Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.
AlmaUtlogget Alma (synsk)
Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.
AmelaUtloggetNy! Amela (intuition)

Amela er en kvinne som tar det som et kompliment når du kaller henne for heks! Hun har et stort hjerte og elsker å hjelpe mennesker med alle spørsmål de...

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer