VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Siste utvei

I mitt yrke som klarsynt spådame hjelper jeg mennesker som vil se inn i fremtiden, men også vil ha eksperthjelp vedrørende husrensing og påkalling av ånder.


Siste utvei
Siste utvei

Noen ganger kommer jeg i kontakt med klienter som opplever å bli forstyrret av uforklarlige fenomen. De beskriver det som å ha kontakt med ånder, og de ønsker å fri seg fra det. Man kan få med seg energien fra en plass med sterk energi og ta den med hjem. Slik energi kan også føres fra en person til en annen. Dette er et uvanlig, men ikke umulig fenomen. Det kan noen ganger virke som det er tatt ut av en skrekkfilm. Jeg vil herved illustrere et eksempel på hvordan man kan ta få med seg energi gjennom å besøke bestemte plasser:

For noen måneder siden ble jeg kontaktet av en ung jente som var ute etter klarsynt hjelp av spådame. Med jevne mellomrom våknet hun med en tung følelse i brystet og følelse av at hun fikk elektriske støt gjennom kroppen. Hun kjente ingen smerte, men sterkt ubehag og hun følte seg skremt. Hun opplevde også å se lysglimt i stuen hennes. Først tenkte hun at det måtte være på grunn av stress og søvnmangel at hun opplevde disse merkelige hendelsene. Men ettersom de gjentok seg til stadighet, begynte hun å bli svært urolig.

Vi bestemte at jeg skulle komme til hennes hjem og forsøke å finne ut av hvorfor hun opplevde disse skremmende opplevelsene. Kanskje det var en ånd? Vel fremme på åstedet utførte jeg et beskyttende ritual som skulle hjelpe meg med å finne ut hva dette kunne være. Jeg er synsk og foran meg ble det plutselig veldig lyst. En lysfontene dukket opp. En smal kvinne som holdt et dødt spedbarn sto plutselig foran meg. Hun skrek av fortvilelse og hjelpeløshet. Det var et grusomt syn for meg som synsk og klarsynt.

Jeg spurte kvinnen hvorfor hun var der. Hun fortalte at hun var jødisk og mistet livet under 2. Verdenskrig. Hun ble satt i konsentrasjonsleir og mistet hele sin familie. Hun fødte et barn som døde rett etter fødselen, og valgte å ta sitt eget liv ved å legge seg på et strømgjerde. Ettersom selvmord var forbudt på denne tiden, ble hun fast i en følelse av synd og samvittighet etter hennes død.

Jeg spurte den unge damen som hadde bedt meg komme for husrens om hun noen gang hadde besøkt en konsentrasjonsleir. Og det hadde hun da hun var på klassetur med ungdomsskolen. Og jeg fortalte henne at hun hadde fått med seg noen av de fæle energiene som var der. Og støtene hun hadde opplevd fra den avdøde jødiske kvinnen og hennes måte å dø på. Sistnevnte søkte befrielse.

Det at den unge kvinnen opplevde ulike fenomen var en måte for ånden å søke eksperthjelp og spåtjenester på. Hun ville videre og dette var måten å gjøre det på. Jeg lot ånden forlate den onde ferden hun var på og ga henne befrielse. Jeg lot døren hennes stå åpen og hun fikk treffe sine herlige familiemedlemmer igjen. Der fantes bare vennlighet, kjærlighet, healing, lys, glede og ingen straffende guddom.

Det føltes godt å kunne hjelpe den unge kvinnen med husrensingen. Jeg avsluttet arbeidet med et ritual for å holde hjemmet fritt for uønskede og negative energier. Det tok to måneder før jeg hørte fra den unge jenta igjen. Hun tok kontakt med meg som spådame via spåtelefonen. Hun fortalte at hun ikke hadde kjent noen negative energier og følte stor takknemlighet til meg. Og det gleder mitt hjerte.

Med klarsynt eksperthjelp hadde jeg som spådame hjulpet to personer med å gå videre i deres liv. Det er akkurat derfor spådamer fins, for å hjelpe andre. Enten det er via tarot eller gode samtaler.

 

Vil du snakke om Siste utvei ring til:

Bloggere
AnnieLedig Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

BrianaLedig Briana (medium)

Briana er en spådame som prater med engler og får budskap fra de. Hun har gaven av å se og føle. En god lytter og en kvinne som er åpen og fylt av...

EilaLedig Eila (synsk)

Eila har arvet evner fra bestefaren og også fra morens side. Hennes gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Hun spår også i vanlige kort....

LizaLedig Liza (synsk)

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer