Siste utvei

Som klarsynt hjelper jeg mennesker som vite om fremtiden, men for noen er jeg en siste utvei når de trenger husrensing

Siste utvei
Siste utvei

Noen ganger kommer jeg i kontakt med klienter som opplever å bli forstyrret av uforklarlige fenomen. De har prøvd alt og siste utvei ble å kontakte meg. De beskriver det som å ha kontakt med ånder, og de ønsker å fri seg fra det. Man kan få med seg energien fra en plass med sterk energi og ta den med hjem. Slik energi kan også føres fra en person til en annen. Dette er et uvanlig, men ikke umulig fenomen. Det kan noen ganger virke som det er tatt ut av en skrekkfilm. Jeg vil herved illustrere et eksempel på hvordan man kan ta få med seg energi gjennom å besøke bestemte plasser:

For noen måneder siden ble jeg kontaktet av en ung jente som var ute etter klarsynt hjelp av spådame. Med jevne mellomrom våknet hun med en tung følelse i brystet og følelse av at hun fikk elektriske støt gjennom kroppen. Hun kjente ingen smerte, men sterkt ubehag og hun følte seg skremt. Hun opplevde også å se lysglimt i stuen hennes. Først tenkte hun at det måtte være på grunn av stress og søvnmangel at hun opplevde disse merkelige hendelsene. Men ettersom de gjentok seg til stadighet, begynte hun å bli svært urolig.

Som siste utvei bestemte vi at jeg skulle komme til hennes hjem og forsøke å finne ut av hvorfor hun opplevde disse skremmende opplevelsene. Kanskje det var en ånd? Vel fremme på åstedet utførte jeg et beskyttende ritual som skulle hjelpe meg med å finne ut hva dette kunne være. Jeg er synsk og foran meg ble det plutselig veldig lyst. En lysfontene dukket opp. En smal kvinne som holdt et dødt spedbarn sto plutselig foran meg. Hun skrek av fortvilelse og hjelpeløshet. Det var et grusomt syn for meg som synsk og klarsynt.

Jeg spurte kvinnen hvorfor hun var der. Hun fortalte at hun var jødisk og mistet livet under 2. Verdenskrig. Hun ble satt i konsentrasjonsleir og mistet hele sin familie. Hun fødte et barn som døde rett etter fødselen, og som siste utvei valgte hun å ta sitt eget liv ved å legge seg på et strømgjerde. Ettersom selvmord var forbudt på denne tiden, ble hun fast i en følelse av synd og samvittighet etter hennes død.

Jeg spurte den unge damen som hadde bedt meg komme for husrens om hun noen gang hadde besøkt en konsentrasjonsleir. Og det hadde hun da hun var på klassetur med ungdomsskolen. Jeg fortalte henne at hun hadde fått med seg noen av de fæle energiene som var der. Og støtene hun hadde opplevd fra den avdøde jødiske kvinnen og hennes måte å dø på. Sistnevnte søkte befrielse. Siste utvei.

Det at den unge kvinnen opplevde ulike fenomen var en måte for ånden å søke hjelp på. Hun ville videre og dette var måten å gjøre det på. Jeg lot ånden forlate den onde ferden hun var på og ga henne befrielse. Jeg lot døren hennes stå åpen og hun fikk treffe sine herlige familiemedlemmer igjen. Der fantes bare vennlighet, kjærlighet, healing, lys, glede og ingen straffende guddom.

Det føltes godt å kunne hjelpe den unge kvinnen med husrensingen. Jeg avsluttet arbeidet med et ritual for å holde hjemmet fritt for uønskede og negative energier. Det tok to måneder før jeg hørte fra den unge jenta igjen. Hun tok kontakt med meg som spådame via spåtelefonen. Hun fortalte at hun ikke hadde kjent noen negative energier og følte stor takknemlighet til meg. Og det gleder mitt hjerte.

Med klarsynt eksperthjelp hadde jeg som spådame hjulpet to personer med å gå videre i deres liv. Det er akkurat derfor spådamer fins, for å hjelpe andre. Enten det er via tarot eller gode samtaler. Jeg var kanskje siste utvei da, men det har blitt mange samtaler siden da.

Det finns alltid løsninger, selv om man tror det er siste utvei.

 

 

 
EilaLEDIG Eila

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer, økonomi, kjærlighet osv. Sjamansk healing, åndskontakt, rensing av uvelkomne...

RebeccaLEDIG Rebecca

Rebecca er en klarsynt erfaren spådame som er glad i mennesker og liker å hjelpe andre til å få svar og nå de målene de måtte ha i sitt...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_