VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Regler for et varig forhold

Jeg vet at du prøver å gjøre alt du kan for å elske din bedre halvdel og nyte tiden deres sammen. Her er fem tips som kan gjøre forholdet ditt sterkere!


Regler for et varig forhold
Regler for et varig forhold

1. Vis i handling at du elsker din partner og elsk din partner og deg selv! 

For mange par sier at de elsker hverandre som en robot ville sagt det. Du kan ha mange år investert i forholdet ditt og er vant til å si "Jeg elsker deg" før du går i seng, men det er rett og slett ikke nok for at forholdet ditt til å vare. Ikke ta den kjærligheten du føler for din partner for gitt. La han eller hun vite mer enn en gang om dagen at du elsker dem og på mange forskjellige måter. Selv en liten lapp under brødskiven hans/hennes ved frokostbordet vil lyse opp dagen og få gnisten tilbake.     

2. Bli mer fysiske. 

Å være fysisk med hverandre er en av de beste måtene å hjelpe forholdet ditt i årevis. Fysisk intimitet gjør mange forskjellige ting for et parforhold, inkludert å senke stressnivået ditt. Så hvorfor ikke være enda mer fysiske? Så lenge du ønsker å være fysisk, Holder du liv i kjærligheten. Kysse og kose regelmessig, det vil bringe dere nærmere hverande. 

3. Alltid kommunisere. 

Kommunikasjon er en ekstremt viktig nøkkel til ethvert forhold. Hvis en partner føler at de egentlig ikke kan snakke med den andre, vil forholdet forverres over tid. Prøv å lytte mer enn du prater. Mange ganger trenger din kjære bare noen til å høre sine vanskeligheter med et åpent sinn og medfølelse. Det handler ikke alltid om å fikse problemet! Vi trenger alle å vite at noen er der og er villige til å lytte til oss. Hvis kommunikasjonen begynner å brytes ned mellom deg og din partner, er det helt akseptabelt å søke hjelp utenfra for å få den tilbake. 

4. La fortid være fortid.

Vi har alle hørt at vi skal tilgi og glemme, men er det veldig enkelt å gjøre det? Det kan være vanskelig, men likevel viktig å legge bak seg tidligere motgang og problemer slik at de ikke forstyrrer og ødelegger det du har i dag. Du og din partner har forandret dere gjennom årene og er annerledes enn de menneskene dere var tidligere og du har alltid mulighet til å vokse og lære av fortiden. 

5. Åpenhet og kompromiss. 

Ditt forhold kan begynne å føles kjedelig hvis du aldri kommer ut av din komfortsone. Du må ikke like din elskers spesielle smak i musikk, men vil det skade å sjekke ut partnerens favorittband for kvelden? Kanskje du vil reise og din kjære vil helst bli hjemme. Da kan dere inngå et kompromiss og reise på en weekendtur i stedet? Å gjøre et ærlig og villig forsøk på å nyte aktivitetene som den andre er glad i  vil bidra til å holde dere begge lykkelige i årevis. 

Er du nysgjerrig på å lære mer om forholdet ditt?

Vi har kjærlighets veiledere som står klare for å gi deg klare svar og råd i dag! Vi vil alle gjerne se inn i fremtiden og få svar!

Kontakt oss for mer informasjon og gode råd som virker.

Vil du snakke om Regler for et varig forhold ring til:

BrianaLedig Briana (medium)

Briana er en spådame som prater med engler og får budskap fra de. Hun har gaven av å se og føle. En god lytter og en kvinne som er åpen og fylt av...

ElizaLedig Eliza (tarot)

Eliza er en omsorgsfull og godhjertet spådame som er glad i livet og i mennesker. Hun veileder deg og gir deg svar om alt du måtte fundere på

LizaLedig Liza (synsk)

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.

Bloggere
AnnieLedig Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer