Regler for et varig forhold

Det er mange tips og råd for å ha et godt forhold, men hvilke regler for et varig forhold er egentlig nyttige?

Regler for et varig forhold
Regler for et varig forhold

Jeg vet at du prøver å gjøre alt du kan for å elske din bedre halvdel og nyte tiden deres sammen. Her er fem tips eller regler for et varig forhold og som kan gjøre forholdet ditt sterkere.

1. Vis i handling at du elsker din partner og elsk din partner og deg selv! 

Mange par sier at de elsker hverandre som en robot ville sagt det. Du kan ha mange år investert i forholdet ditt og er vant til å si "Jeg elsker deg" før du går i seng, men det er rett og slett ikke nok for at forholdet ditt til å vare. Ikke ta den kjærligheten du føler for din partner for gitt. La han eller hun vite mer enn en gang om dagen at du elsker dem og på mange forskjellige måter. Selv en liten lapp under brødskiven hans/hennes ved frokostbordet vil lyse opp dagen og få en gnist tilbake.     

2. Bli mer fysiske. 

Å være fysisk med hverandre er en av de beste måtene å hjelpe forholdet ditt i årevis. Fysisk intimitet gjør mange forskjellige ting for et parforhold, inkludert å senke stressnivået ditt. Så hvorfor ikke være enda mer fysiske? Så lenge du ønsker å være fysisk, holder du liv i kjærligheten. Kysse og kose regelmessig, det vil bringe dere nærmere hverande. Noen ganger har man simpelthen bare kommet i en dårlig sirkel hvor man har "glemt" hvor godt det kjennes å bli strøket over kinnet eller hånden. Kom tilbake til dette og vær bevisst dine handlinger. Det er som å så et lite frø hver gang du gir en liten klem eller et kyss.

3. Alltid kommunisere. 

En av de viktigste regler for et varig forhold er kommunikasjon. Det er en ekstremt viktig nøkkel til ethvert forhold. Hvis en partner føler at de egentlig ikke kan snakke med den andre, vil forholdet forverres over tid. Prøv å lytte mer enn du prater. Mange ganger trenger din kjære bare noen til å høre sine vanskeligheter med et åpent sinn og medfølelse. Det handler ikke alltid om å fikse problemet! Vi trenger alle å vite at noen er der og er villige til å lytte til oss. Hvis kommunikasjonen begynner å brytes ned mellom deg og din partner, er det helt akseptabelt å søke hjelp utenfra for å få den tilbake. 

4. La fortid være fortid.

Vi har alle hørt at vi skal tilgi og glemme, men er det veldig enkelt å gjøre det? Det kan være vanskelig, men likevel viktig å legge bak seg tidligere motgang og problemer slik at de ikke forstyrrer og ødelegger det du har i dag. Du og din partner har forandret dere gjennom årene og er annerledes enn de menneskene dere var tidligere og du har alltid mulighet til å vokse og lære av fortiden. 

5. Åpenhet og kompromiss. 

Ditt forhold kan begynne å føles kjedelig hvis du aldri kommer ut av din komfortsone. Du må ikke like din elskers spesielle smak i musikk, men vil det skade å sjekke ut partnerens favorittband for kvelden? Kanskje du vil reise og din kjære vil helst bli hjemme. Da kan dere inngå et kompromiss og reise på en weekendtur i stedet? Å gjøre et ærlig og villig forsøk på å nyte aktivitetene som den andre er glad i  vil bidra til å holde dere begge lykkelige i årevis. 

Det er ikke akkurat regler for et varig forhold, men mer en veiledning som bidrar til å styrke det som dere egentlig har i bunnen. Hvis forholdet er verdt og ta vare på er det nyttig å ta i bruk noen enkle veiledningstips.

 

 
UrielLEDIGNy Uriel

Uriel møter deg med respekt og vil aktivere det tredje øyet. Hans evne til å føle deg og din situasjon hjelper deg til å være fri og selvstendig. Uriels mål...

SofieLEDIGNy Sofie

Sofie besitter noen helt spesielle klarsynte evner. Hun er en engel med et oppdrag. Hun bruker sine evner som en klarsynt, åndelig mentor og frekvenshealer...

LauraLEDIG Laura

Laura har arvet sine synske evner fra tideligere generasjoner i slekten. Hun bruker mange verktøy i sitt arbeid

DinahLEDIG Dinah

Presentasjon kommer snart

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Klarsyn 24, det er noe som kan hjelpe når man står ved et veiskille i livet, klarsyn 24 timer i døgnet, når som...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn kan det læres eller må det være...
 
 
 
 820 97 123 29,90 kr/min

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer