VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Psykisk Healer

Psykiske Healere er enkeltpersoner som er svært følsomme overfor andres emosjoner. De kan føle smerte og emosjonelle forstyrrelser av individer.


Psykisk Healer
Psykisk Healer

Dette er som å dele og gjøre dem fri fra deres blokkerte energier. Når en person kommer i kontakt med en psykisk healer, blir deres smerte og emosjoner påvirket av energiene til healeren.

Psykiske healere er også kjent som psykisk empati, dette er på grunn av at healere er empatiske mennesker som er meget følsomme overfor andre menneskers emosjoner og smerte. Ettersom psykiske healere er meget sensitive, trenger de å kontrollere sitt eget emosjons- og energinivå meget ofte. De må også utføre ulike meditasjonsøvelser for  å beskytte seg selv, slik at de ikke blir påvirket av all den negative energien rundt seg. Det er ikke alltid de kan se inn i fremtiden, men de er her i nåtiden!

Noen healere er født med denne gaven og noen lærer seg denne kunsten med tiden og øvelse. Psykiske healere overfører sin positive energi og sine positive tanker ved å ta på andre som er følelsesmessig forstyrret. Det er ikke bare begrenset til å overføre positiv energi, men psykisk healing involverer også forandring av aura og balanserende chakraer.

Psykisk healing har vist seg å være svært effektiv hvor generell praksis innen medisinsk vitenskap er begrenset. Psykisk healing har åpnet en ny dør av forståelse for menneskelig oppførsel og effekten av energiene rundt dem. Selv om dette er unntak, er menneskene åpne for denne måten å heale på og synes det er meget gunstig for å balansere livet følelsesmessig.

Vil du snakke om Psykisk Healer ring til:

BrianaLedig Briana (medium)

Briana er en spådame som prater med engler og får budskap fra de. Hun har gaven av å se og føle. En god lytter og en kvinne som er åpen og fylt av...

Bloggere
AnnieLedig Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

LizaLedig Liza (synsk)

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.

ElizaRing senere Eliza (tarot)

Eliza er en omsorgsfull og godhjertet spådame som er glad i livet og i mennesker. Hun veileder deg og gir deg svar om alt du måtte fundere på

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer