KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Psykisk beskyttelse

Psykisk beskyttelse er som et skjold. For å være mer motstandsdyktig mot tappende energier er psykisk beskyttelse nyttig

Psykisk beskyttelse
Psykisk beskyttelse

Alle levende ting i dette universet har energi. Noen av dem er fylt med positiv energi som er veldig avslappende og gunstig for omgivelsene.

Denne typen positiv energi bidrar til velvære og må absorberes av personen. Folk som har positive energier, har også store tanker og har en tendens til å holde oss rolige, energiske og glade. Vi bør prøve å være rundt folk med positive energier, slik at den kan smitte over på oss.

På den annen side er det noen folk hvis nærvær gjør oss nedtrykte. De er fylt med negativ energi. Sinne, angst, negative tanker og vold er noen av dydene til disse menneskene. Da trenger vi psykisk beskyttelse.

Denne typen negativ energi må håndteres, da den kan føre til undergangen for et menneske. Vi må holde oss borte fra disse menneskene, da de kan overføre uønskede negative kvaliteter til vår personlighet, oppførsel og tankegang.

Synske mennesker er i stand til å absorbere bare positiv energi og lett gi slipp på eller håndtere den negative energien. Vi kan også erobre denne typen evner ved å praktisere en teknikk som kalles psykisk beskyttelse.

Å praktisere denne teknikken, psykisk beskyttelse, kan hjelpe oss med å håndtere stress, det vil gjøre vårt humør bedre, og vi vil være i stand til å kontrollere våre energinivåer, noe som vil gjøre oss mer energiske hele dagen. Det vil også inkludere ro for din følelsesmessige natur, slik at du kan finne løsninger i alle vanskelige situasjoner.

Alt vi utretter som menneske i denne verden ble først oppdaget i tankene. Så det er veldig viktig for oss å lære å skape kraftige og positive tanker for å få et positivt utfall.

Vårt sinn, kropp og sjel er knyttet til hverandre fordi vi består av energi, og det er derfor vi kan manifestere våre tanker i virkeligheten.

Vi må bygge et skjold (psykisk beskyttelse) rundt vårt energifelt ved hjelp av våre tanker, slik at negativ energi ikke vil kunne trenge gjennom det. Psykisk beskyttelse teknikk krever noen trinn en må følge: Du bør først finne et fredelig sted der ingen kan forstyrre deg.

Du må lukke øynene og fokusere for å komme en meditativ tilstand. Slik at du kan invitere dine kjære, åndeveiledere og skytsengler for å gi deg guddommelig beskyttelse og energi til å bekjempe negativ energi.

Be deretter dine skytsengler om å eliminere alle negativiteter og stress hos deg ved å plassere begge hendene på toppen av hodet. Forestill deg nå et strålende energifelt rundt deg. Det du må gjøre nå, er å utvikle et skjold rundt energifeltet ditt slik at negative energier som stråler fra negative mennesker, ikke vil kunne absorberes av oss.

Noen ganger kan positive folk også sende ut litt negativitet hvis de har en dårlig dag. De kan bruke et omvendt speil i dette tilfellet. Vi kan håndtere og eliminere all negativitet fra oss ved å utsette kroppen vår for et utadvendt speil. Vi må bare være stolte av vår positive energi og forsøke å beholde den og spre det rundt oss gjennom hele livet, inn i fremtiden.

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

EilaLedigNy! Eila (synsk)

Eila har arvet evner fra bestefaren og også fra morens side. Hennes gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Hun spår også i vanlige kort....

AnkiLedig Anki (klarseende)

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

AnnieRing senere Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

 

Artikkelforslag til deg

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer