VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  26 kr/min  

 

Psykisk beskyttelse

Utvikle et skjold gjennom psykisk beskyttelse.


Psykisk beskyttelse
Psykisk beskyttelse

Alle levende ting i dette universet har energi. Noen av dem er fylt med positiv energi som er veldig avslappende og gunstig for omgivelsene. Denne typen positiv energi bidrar til velvære og må absorberes av personen. Folk som har positive energier, har også store tanker og har en tendens til å holde oss rolige, energiske og glade. Vi bør prøve å være rundt folk med positive energier, slik at den kan smitte over på oss.

På den annen side er det noen folk hvis nærvær gjør oss nedtrykte. De er fylt med negativ energi. Sinne, angst, negative tanker og vold er noen av dydene til disse menneskene. Denne typen negativ energi må håndteres, da den kan føre til undergang for et menneske. Vi må holde oss borte fra disse menneskene, da de kan overføre uønskede negative kvaliteter til vår personlighet, oppførsel og tankegang. Synske mennesker er i stand til å absorbere bare positiv energi og lett gi slipp på eller håndtere den negative energien. Vi kan også erobre denne typen evner ved å praktisere en teknikk som kalles psykisk beskyttelsesteknikk. Å praktisere denne teknikken kan hjelpe oss med å håndtere stress, det vil gjøre vårt humør bedre, og vi vil være i stand til å kontrollere våre energinivåer, noe som vil gjøre oss mer energiske hele dagen. Det vil også inkludere ro for din følelsesmessige natur, slik at du kan finne løsninger i alle vanskelige situasjoner.

Alt vi utretter som menneske i denne verden ble først oppdaget i tankene. Så det er veldig viktig for oss å lære å skape kraftige og positive tanker for å få et positivt utfall. Vårt sinn, kropp og sjel er knyttet til hverandre fordi vi består av energi, og det er derfor vi kan manifestere våre tanker i virkeligheten. Vi må bygge et skjold rundt vårt energifelt ved hjelp av våre tanker, slik at negativ energi ikke vil kunne trenge gjennom det. Psykisk beskyttelsesteknikk krever noen trinn en må følge: Du bør først finne et fredelig sted der ingen kan forstyrre deg.

Du må lukke øynene og fokusere for å komme en meditativ tilstand. Slik at du kan invitere dine kjære, åndeveiledere og skytsengler for å gi deg guddommelig beskyttelse og energi til å bekjempe negativ energi. Be deretter dine skytsengler om å eliminere alle negativiteter og stress hos deg ved å plassere begge hendene på toppen av hodet. Forestill deg nå et strålende energifelt rundt deg. Det du må gjøre nå, er å utvikle et skjold rundt energifeltet ditt slik at negative energier som stråler fra negative mennesker, ikke vil kunne absorberes av oss.

Noen ganger kan positive folk også sende ut litt negativitet hvis de har en dårlig dag. De kan bruke et omvendt speil i dette tilfellet. Vi kan håndtere og eliminere all negativitet fra oss ved å utsette kroppen vår for et utadvendt speil. Vi må bare være stolte av vår positive energi og forsøke å beholde den og spre det rundt oss gjennom hele livet, inn i fremtiden.

Vil du snakke om Psykisk beskyttelse ring til:

Bloggere
AnnieLedig Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

Bloggere
RebeccaLedig Rebecca (medium)

Rebecca er en klarsynt erfaren spådame som er glad i mennesker og liker å hjelpe andre til å få svar og nå de målene de måtte ha i sitt...

SimonLedig Simon (medium)

Simon kjenner av energiene rundt deg og får en oversikt over situasjonen din. Han mottar meldinger fra englene som han deretter formidler til deg. Han er en...

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer