Når du ikke ser tegn fra dine kjære avdøde

Det kan gjøre vondt når du ikke ser tegn fra dine kjære avdøde. Hva er grunnen til dette og hva gjør man da?

Når du ikke ser tegn fra dine kjære avdøde
Når du ikke ser tegn fra dine kjære avdøde

Den naturlige menneskelige følelsen etter en kjær person er død, er ønsket om å få kontakt med en elsker.

Prosessen med døden og døende er en av de største mysteriene for alle levende vesner. De fleste av oss har ikke kommet inn i den delen av reisen, så vi vet ikke hvordan den erfaringen vil bli.

Det vi vet er at vi forstår noe om personen som har forlatt oss. Det kan være en fysisk følelse, men mer vanlig er det en åndelig opplevelse. Vi vet at de ikke har forlatt oss helt. 

Umiddelbart etter noens død, prøver mange mennesker å begrave sine tanker og følelser for savnet av den som er død og den fysiske kroppen. Vi kan ikke stoppe den mentale forbindelsen vi har til noen vi har elsket. Et forsøk på å begrave dine følelser, vil bare gjøre det vanskeligere å føle forbindelsen til den som har gått over til den andre siden. 

Når du ikke ser tegn fra dine kjære avdøde kan være fordi du er ikke åpen for mentale og spirituelle forbindelser. 

Det er mange som forteller at de har kontakt med avdøde og at de kan føle og oppleve denne kontakten, men mange har vanskeligheter med å forstå at noe så fantastisk er mulig. 

Det kan være at de føler det slik fordi de selv aldri har opplevd det eller kanskje de bare er veldig skeptisk. Når du hindrer deg selv i å oppleve en potensiell opplevelse, er det ikke rart at du ikke føler at det er i hjertet ditt. Du er ikke engang åpen for tanken om at det kan være ekte. 

Hver gang du sår tvil i ditt eget sinn om at du kan ha en forbindelse med noen som har gått videre, gjør du det mye vanskeligere. Du blokkerer deg selv og du føler at du ikke har fått en beskjed fra den avdøde. Det kan være via drømmer og tegn.

Åndeverden er ikke oppfattet fullt og helt av de av oss som fortsatt er her på jorden. Hvis du presser på for hardt så bruker du trolig feil metoder. Hver gang jeg vil høre fra en avdød og elsket person, ønsker jeg virkelig at jeg vil få et tegn fra dem akkurat i det øyeblikket. Det betyr imidlertid ikke at tiden er inne for at jeg skal få det tegnet eller kontakten. Når du ikke ser tegn fra dine kjære avdøde er det kanskje rett og slett fordi tiden ikke er inne.

Når du ikke ser tegn fra dine kjære avdøde prøv å ta et skritt tilbake og slapp av. Sørg for at du er avslappet og mottakelig, men ikke stress med det. Så vil tegnene komme til deg når tiden er inne. 

 

 
RebeccaLEDIG Rebecca

Rebecca er en klarsynt erfaren spådame som er glad i mennesker og liker å hjelpe andre til å få svar og nå de målene de måtte ha i sitt...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_