Mirakelkuren fra Hyderabad

Hvordan kunne astma kureres? Nå skal du bli kjent med Herr Veerena og den merkelige mirakelkuren fra Hyderabad

Mirakelkuren fra Hyderabad
Mirakelkuren fra Hyderabad

Skulle du kunne tenke deg å svelge en levende fisk for å bli frisk fra astma? Vel, dersom du tar mirakelkuren fra Hydearabad må du nettop det.

Hundretusentalls personer har gjort det allerede, og tusentalls forbereder seg på å gjøre det. Det finnes mange ulike mystiske fjernhealing metoder og forslag på eksperthjelp verden rundt.

En av disse alternativene er healing og fjernhealing metoder kommer fra India og byen Hyderabad. Denne byen tilbyr en healing kur som kun gis et døgn i året og er helt gratis. Ingrediensene er en vel bevart hemmelighet i ca 170 år. Historien bak denne mystiske healing/fjernhealing kur begynner i år 1845 med en man ved navn Herr Veeranna Goud. Herr Veeranna var kjent som en godhjertet og generøs synsk mann som hjalp fattige og mennesker i nød. En dag fikk han besøk av en hellig mann. Herr Veeranna tilbød den hellige mannen mat og drikke, husrom og ikke minst nye klær.

Denne hellige mannen ble imponert av Herr Veeraanas godhet og varme, og som takk for alt det han fikk ga han den hemmelige healing oppskriften. Dette ble senere kjent som mirakelkuren fra Hydearabad. En hemmelig oppskrift for å kurere astma. Healing oppskriften besto av en blanding av urter. Innen den hellige mannen forlot Herr Veeraanas hus velsignet han hans vannkilde, samt velsignet en liten fisk som også skulle brukes som botemiddel i kuren. For at denne kuren skulle ha effekt på astmapasienter måtte urteblandingen holdes hemmelig., gis gratis, samt inntas på en gitt tidspunkt hvert år.

Dersom disse tre krav ikke ble fulgt og man begynte å ta betalt for kuren eller ignorere instruksjonene, skulle kuren miste sin effekt og bli verdiløs. Herr Veeraana , som var synsk, begynte å behandle mennesker som led av astma og oppnådde gode resultater. I 170 år har nå Herr Veeraanas slektninger fortsatt med å blande sammen de hemmelige urtene med kildevannet, og distribuere ut denne kuren en gang i året gratis til alle som trenger det. Hvert år kommer flere og flere pasienter til Goud-familien for eksperthjelp, og ryktet om Herr Veeraanas medisin og spådom har spredt seg rundt hele India, og også andre deler av verden.

Bare i år besøkte mer enn 70.000 mennesker Hyderabad for å ta i mot denne mystiske healing kuren mot astma. Hva går så denne healing behandlingen ut på, og finnes det noen vitenskapelige bevis for at behandlingen har effekt?

Healing behandlingen går ut på at ulike urter blandes med vann fra en velsignet kilde, og blir til en gullfarget deig. Deigen rulles til små boller som legges i munnen til en liten, levende, sardinliknende fisk. Fiskens størrelse pleier å være 5-8 cm. Deretter puttes fisken i munnen på pasienten og svelges hel og levende. I følge tradisjonen sies det at i det fisken spreller seg ned i magen til pasienten renser fiskens stjert og finner bort dårlig slim i luftveiene. Pasienten får også med seg ekstra urtedeig som må tas tre ganger på gitte tidspunkt etter fisken er svelget. I løpet av de kommende 45 dagene etter at fisken er inntatt må en strikt healing diett følges, og hva som man får spise i denne perioden får man en liste over. For at denne kuren skal ha 100% effekt må man gjenta healing kuren årlig i 3 år.

De Indiske myndighetene uroet seg for at healing urteblandingen kunne inneholde farlige ingredienser, og tok derfor prøver av urtedeiget til analyse. Prøvene viste ingen farlige stoffer, man kunne heller ikke finne at den hadde noen medisinsk effekt. Ingen kliniske undersøkelser har blitt gjort på denne mystiske healing behandlingsmetoden, men mange som har blitt behandlet med den levende fiske hevder å ha blitt bedre. Det kan bero på sterk tro og kraftfull placeboeffekt, eller så kanskje det finnes et botemiddel i den hellige mannens mystiske healing medisin.

Tro kan flytte fjell sies det, og det holder nok tusentalls personer som søker seg til mirakelkuren fra Hydearabad hvert år for å svelge en levende fisk :) En trenger ikke være født klarsynt for å si at NEI, det er ikke alle som vil eller orker å gjøre det! 

 

 

 
AnkiLEDIG Anki

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

KatherineLEDIG Katherine

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer du henne vil du bli mottatt med den største empati og respekt. Hun er...

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_