KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 065 26 kr/min

 

Min fremtid horoskop

Kan min fremtid horoskop si noe om min framtid?


Min fremtid horoskop
Min fremtid horoskop

Jeg har selv kikket i krystallkula og spådd min egen framtid, uten hell. Nå er jeg ikke klarsynt eller noe slikt, så det er kanskje derfor jeg ikke har hatt den helt store suksessen med mine spådommer. Vel, ikke helt uten suksess, noe av det jeg har sett har jo stemt, men det skyldes nok mer flaks enn ferdighet. Spørsmålet blir jo da, vil min fremtid horoskop gi meg en innsikt om fremtiden basert på kunnskap? Jeg håper det. Spørsmålet blir jo da, skal jeg gå for en kort eller en lang periode, jeg har jo sett at noen stiller horoskop over en uke, noen steder en måned, andre gir horoskop for det neste året.

Jeg vet at for å stille et horoskop som er mest mulig korrekt, skal den som utarbeider dette vite når og hvor jeg er født, helt ned på timen. Derfor synes det underlig at så mange presenterer horoskop på nett, ut fra hvilket stjernetegn jeg er født i. Ok, så har oss som er født i mitt stjernetegn noen felles trekk, jeg aksepterer det, men jeg stiller meg likevel litt tvilende til horoskop i aviser og på diverse nettsider. Når jeg sjekker dagens horoskop blir jeg gjerne styrket i denne tvilen, her spriker det i alle retninger, det samme gjelder nok ukeshoroskop.

Jeg føler liksom at mine egne vurderinger da jeg kikket i kulen av krystall er like mye å stole på som min fremtid horoskop på disse nettsidene. Konklusjonen så langt er at her kreves det mer kvalifisert arbeid. Skal jeg basere mitt fremtidige liv på et horoskop må jeg oppsøke kvalifisert personale. Utbudet av kvalifiserte personer som kan sette opp et årshoroskop er stort, men først: Hva er egentlig et årshoroskop? Først og fremst: Min fremtid horoskop, eller mitt årshoroskop er en fremtidsanalyse, denne analysen gir meg tydeligvis ingen fasit på hva som vil skje, den gir meg en oversikt over tendenser de neste 12 månedene.

Den vil fortelle meg når denne opplevelsen, utfordringen eller muligheten dukker opp, når den er sterkest og når den forsvinner. Det er jo greit å vite når suksessen har størst sjanse for å inntreffe, og å være forberedt når motgangen kommer. Det er to skoler når det gjelder slike horoskop, den ene typen baserer seg på teknikker som kalles transitter, den andre på sol og månes plassering. Det jeg er ute etter er visst et solarhoroskop. Det vil vise oversikter et år fram i tid, det samme gjør et horoskop basert på progresjoner og direksjoner.

Det hele dreier seg om tendenser, ikke eksakte hendelser, jeg kan ikke bruke et horoskop til å fortelle meg om jeg vil bli rammet av en ulykke i løpet av ferien. Det er greit å vite. Så er det bare å bestille da, klikke inn på siden der en bestiller, legge inn fødselsdata og begynne en ny type planlegging. Om jeg blir en suksessfull gründer vil tiden vise, nå vil jeg nok være mer forberedt på de tendenser som kommer, og jeg kan kanskje pensjonere min kule av krystall.

Vil du snakke om Min fremtid horoskop ring til:

Bloggere
SusanneLedigSusanne (spådame)
Susanne er en spådame med sterk intuisjon og bruker gjerne tarotkort når hun spår deg.
AnnikkiUtloggetAnnikki (synsk)
Ring til Annikki når du vil snakke med en synsk spådame som har lang erfaring og hjelper deg.
 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer