KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Min fremtid horoskop

Kan min fremtid horoskop si noe om min fremtid? Kan jeg stole på det? Det er ikke så lett som en skulle tro

Min fremtid horoskop
Min fremtid horoskop

Jeg har selv kikket i krystallkula og spådd min egen framtid, uten hell. Nå er jeg ikke klarsynt eller noe slikt, så det er kanskje derfor jeg ikke har hatt den helt store suksessen med mine spådommer. Vel, ikke helt uten suksess, noe av det jeg har sett har jo stemt, men det skyldes nok mer flaks enn ferdighet.

Spørsmålet blir jo da, vil min fremtid horoskop gi meg en innsikt om fremtiden basert på kunnskap? Jeg håper det. Spørsmålet blir jo da, skal jeg gå for en kort eller en lang periode, jeg har jo sett at noen stiller horoskop over en uke, noen steder en måned, andre gir horoskop for det neste året.

Jeg vet at for å stille et horoskop som er mest mulig korrekt, skal den som utarbeider dette vite når og hvor jeg er født, helt ned på timen. Derfor synes det underlig at så mange presenterer horoskop på nett, ut fra hvilket stjernetegn jeg er født i.

Ok, så har vi som er født i mitt stjernetegn noen felles trekk, jeg aksepterer det, men jeg stiller meg likevel litt tvilende til min fremtid horoskop i aviser og på diverse nettsider. Når jeg sjekker dagens horoskop blir jeg gjerne styrket i denne tvilen, her spriker det i alle retninger, det samme gjelder nok ukeshoroskop.

Jeg føler liksom at mine egne vurderinger da jeg kikket i kulen av krystall er like mye å stole på som min fremtid horoskop på disse nettsidene. Konklusjonen så langt er at her kreves det mer kvalifisert arbeid. Skal jeg basere mitt fremtidige liv på et horoskop må jeg oppsøke kvalifisert personale. Utbudet av kvalifiserte personer som kan sette opp et årshoroskop er stort, men først: Hva er egentlig et årshoroskop? Først og fremst: Min fremtid horoskop, eller mitt årshoroskop er en fremtidsanalyse, denne analysen gir meg tydeligvis ingen fasit på hva som vil skje, den gir meg en oversikt over tendenser de neste 12 månedene.

Den vil fortelle meg når denne opplevelsen, utfordringen eller muligheten dukker opp, når den er sterkest og når den forsvinner. Det er jo greit å vite når suksessen har størst sjanse for å inntreffe, og å være forberedt når motgangen kommer. Det er to skoler når det gjelder slike horoskop, den ene typen baserer seg på teknikker som kalles transitter, den andre på sol og månes plassering. Det jeg er ute etter er visst et solarhoroskop. Det vil vise oversikter et år fram i tid, det samme gjør et horoskop basert på progresjoner og direksjoner.

Det hele dreier seg om tendenser, ikke eksakte hendelser, jeg kan ikke bruke et horoskop til å fortelle meg om jeg vil bli rammet av en ulykke i løpet av ferien. Det er greit å vite. Så er det bare å bestille da, klikke inn på siden der en bestiller, legge inn fødselsdata og begynne en ny type planlegging. Om jeg blir en suksessfull gründer vil tiden vise, nå vil jeg nok være mer forberedt på de tendenser som kommer, og jeg kan kanskje pensjonere min kule av krystall.

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

LauraLedig Laura (Tarot)

Laura har arvet sine synske evner fra tideligere generasjoner i slekten. Hun bruker mange verktøy i sitt arbeide.

ZandraPing meg Zandra (tarot)

Zandra er en dyktig spåkvinne som benytter seg av sine synske evner for å hjelpe deg med alt livet kan ha å by på. Hun benytter tarotkort, numerologi og sin...

VarjaPing meg Varja (andre siden)

Varja er erfaren innen spådom og spåtjenester. Hun har god kontakt med åndeverdenen. Hun er opptatt av mennesker og vil at alle skal ha det beste livet de...

 

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Klarsyn 24, det er noe som kan hjelpe når man står ved et veiskille i livet, klarsyn 24 timer i døgnet, når som...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn kan det læres eller må det være...
 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer