KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Krystaller som verktøy

I en stressende hverdag er det lett å komme i ubalanse. Krystaller som verktøy er ikke nytt, men er fortsatt populært

Krystaller som verktøy
Krystaller som verktøy

Bruksområder

Det er mange som vil opp i høyere vibrasjoner veldig fort. Først er det viktig å finne din personlige fargestråle og krystallen som bærer denne når man skal bruke krystaller som verktøy. Venner og mer erfarne spådamer kan gi meg eksperthjelp på mange områder også når det kommer til dette.

  • Kvartskrystallen balanserer tankene, deretter følelsene og til slutt den fysiske kroppen.
  • Lavendelkrystallen er bra når det gjelder mestring på alle plan. Den hjelper til med å gi fri flyt på alle plan. Den gir deg følelsen av at du er på rett plass til rett tid.
  • For å roe nervesystemet brukes ametyst av beste kvalitet. Mange sliter med angst og uro, og å gi slipp på gamle tankemønstre, og er for opptatt av hva andre synes. Ametyst beroliger og lindrer et stresset nervesystem. Den åpner opp for spirituell visdom, fremhever prestasjoner og hjelper med å gi slipp på en situasjon.

Det sies også at det er viktig å bruke riktige steiner på viktige datoer som når du f.eks. skal gifte deg, ha eksamen, på jobbintervju osv. Man kan også plassere juveler og steiner i hjemmet, i bilen og på kontoret. På soverommet er det viktig at man for eksempel har steiner som har en beroligende effekt. Når man bruker krystaller som verktøy er det viktig å vite de ulike bruksområdene.

  • I bryllup kan man bruke Ametyst og kvartskrystall. Kvartskrystallen balanserer tanker og emosjoner. Den balanserer og forsterker enhver situasjon der du trenger mer energi og harmoni.
  • Skal du holde bryllupstale, snakke i store forsamlinger eller holde foredrag,  er det bra å bruke f.eks. ametyst fordi den gir kraft og selvtillit til halschakra.
  • Er du bekymret for penger og jobben osv., så lukker rotchakraet seg og livsenergien trekker seg ut.  Det føles som røttene forsvinner og du får ikke fullført dine oppgaver med letthet og glede. Da er Onyx krystallen noe for deg!  Det gir næring og stabilitet til rotchakra.
  • Onyx gjør det lettere å gjennomføre en ting om gangen. Det gir deg balanse og fokus og energi til å fullføre prosjekter. Når du føler at du har mange oppgaver som du må sjonglere mellom, så gir Onyx deg stabilitet og energi til å fullføre dine oppgaver med nøyaktighet.
  • Ved fødsler burde alle nyfødte få steinen Mother of Pearl til gave. Denne gir en følelse av mors mage hvor man føler seg trygg og ivaretatt. Barnet vil føle den guddommelige kjærligheten, og steinen lager en beskyttende energi rundt barnet. Perlene representerer den dype visdommen fra havet.
  • Ved eksamen og jobbintervjuer kan man benytte Aquamarine. Det har en vakker lyseblå farge, som minner om vakre delfiner som svømmer i havet. Aquamarine gir ro og fleksibilitet til hjernen og kroppen, og åpner opp for kreativitet. Aquamarine beroliger oss når vi blir satt på prøve, slik at vi kan prestere best mulig.
  • I hjemmet så er det lurt å bruke kvartskrystallen for å gi følelse av velvære og god energi.

Det er mange flere områder man kan benytte krystaller som verktøy på. Begynn i det små og se hvor det leder deg.

 

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

AnkiLedig Anki (klarseende)

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

AnnieRing senere Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

 

Artikkelforslag til deg

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer