Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 

Krystaller som verktøy for å balansere sinn og følelser.

I dagens stressende samfunn som stadig er i forandring, er det lett for å miste balansen og en føler at tanker og følelser er et eneste kaos. Hvordan kan vi skape balanse og struktur i sinnet? Hvordan kan vi løse opp i vanskelig tanker og emosjoner som helt tar overhånd?


Krystaller som verktøy for å balansere sinn og følelser.

Bruksområder

Det er mange som vil opp i høyere vibrasjoner veldig fort. Først er det viktig å finne din personlige fargestråle og krystallen som bærer denne.

  • Kvartskrystallen balanserer tankene, deretter følelsene og til slutt den fysiske kroppen.
  • Lavendelkrystallen er bra når det gjelder mestring på alle plan. Den hjelper til med å gi fri flyt på alle plan. Den gir deg følelsen av at du er på rett plass til rett tid.
  • For å roe nervesystemet brukes ametyst av beste kvalitet. Mange sliter med angst og uro, og å gi slipp på gamle tankemønstre, og er for opptatt av hva andre synes. Ametyst beroliger og lindrer et stresset nervesystem. Den åpner opp for spirituell visdom, fremhever prestasjoner og hjelper med å gi slipp på en situasjon.

Det sies også at det er viktig å bruke riktige steiner på viktige datoer som når du f.eks. skal gifte deg, ha eksamen, på jobbintervju osv. Man kan også plassere juveler og steiner i hjemmet, i bilen og på kontoret. På soverommet er det viktig at man for eksempel har steiner som har en beroligende effekt.

  • I bryllup kan man bruke Ametyst  og kvartskrystall. Kvartskrystallen balanserer tanker og emosjoner. Den balanserer og forsterker  enhver situasjon der du trenger mer energi og harmoni.
  • Skal du holde bryllupstale, snakke i store forsamlinger eller holde foredrag,  er det bra å bruke f.eks. ametyst fordi den gir kraft og selvtillit til halschakra.
  • Er du bekymret for penger og jobben osv., så lukker rotchakraet seg og livsenergien trekker seg ut.  Det føles som røttene forsvinner og du får ikke fullført dine oppgaver med letthet og glede. Da er Onyx krystallen noe for deg!  Det gir næring og stabilitet til rotchakra.
  • Onyx gjør det lettere å gjennomføre en ting av gangen. Det gir deg balanse og fokus og energi til å fullføre prosjekter. Når du føler at du har mange oppgaver som du må sjonglere mellom, så gir Onyx og gir deg stabilitet og energi til å fullføre dine oppgaver med nøyaktighet.
  • Ved fødsler burde alle nyfødte få steinen Mother of Pearl til gave. Denne gir den samme følelsen som å være i mors mage hvor man føler seg trygg og ivaretatt. Barnet vil føle den guddommelige kjærligheten, og steinen lager en beskyttende energi rundt barnet. Perlene representerer den dype visdommen fra havet.
  • Ved eksamen og jobbintervjuer kan man benytte Aquamarine. Det har en vakker lyseblå farge, som minner om vakre delfiner som svømmer i havet. Aquamarine gir ro og fleksibilitet til hjernen og kroppen, og åpner opp for kreativitet. Aquamarine beroliger oss når vi blir satt på prøve, slik at vi kan prestere best mulig.
  • I hjemmet så er det lurt å bruke kvartskrystallen for å gi følelse av velvære og god energi.

 

Vil du snakke om Krystaller som verktøy for å balansere sinn og følelser. ring til:

Bloggere
ViolaLedigViola (medium)
Synske Viola gir deg eksperthjelp når du trenger det. Hun er et sertifisert medium du kan stole på.
UlvaLedigUlva (tarot)
Ulva er synsk og kan gi deg eksperthjelp når du står litt fast i livet. Hun har lang erfaring innen tarotkort også.
YlvaUtloggetYlva (klarsynt)
Ylva er spådame og jobber på spåtelefonen. Hun er klarsynt og er her for deg.
VarjaUtloggetVarja (andre siden)
Varja er erfaren innen spådom og spåtjenester. Hun har god kontakt med åndeverdenen.
 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer