Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 

Kort om aura

Alt og alle har et elektronisk felt rundt seg, det vi kaller aura. De fleste av oss kjenner til personlig utstråling og energi. Vi kan si at noen har god eller dårlig utstråling, det er altså auraen vi føler på.


Kort om aura

Humøret ditt avsløres av auraen. Den menneskelige auraen kan sees på som et fullstendig "kart" over en persons liv både følelser, den fysiske og den mentale helsen, og ikke glem det t åndelige planet. Auraen skifter farge og intensitet ettersom hva slags humør og tanker man har i øyeblikket. Auraen kan derfor avsløre dine innerste, bevisste såvel som ubevisste, tanker og følelser.

Bilder av auraen. Det er mange mennesker kan se auraen. De som ser forteller ofte at de ser lysende bånd i alle regnbuens farger som stråler ut fra kroppen. Hvilken farge og hvor i auralaget den befinner seg forteller mye om hvordan man har det der og da, og man kan også si noe om hvordan livet har vært for deg, og hvilke blokkeringer som kan være der.

I dag har vi også mulighet til å ta bilde av auraen med et spesielt kamera. Dette er noe leger også har begynt å bruke da det kan hjelpe de å diagnostisere og helbrede pasientene på en mer helhetlig måte. Så det er spennende med auraen og at noen vanlige leger også tar dette på alvor. Kanskje du skal prøve å lese mer om auraen og finne mer ut om din egen aura?

Vil du snakke om Kort om aura ring til:

RonaldLedigRonald (medium)
Ronald er klarsynt og kan gi deg eksperthjelpen du trenger. Han bruker sin intuisjon og spirituelle evner for å se inn i din fremtid.
KarolinaLedigKarolina (kanalisering)
Karolina er en spådame som gir deg sin eksperthjelp. Hun jobber som et bindeledd mellom åndeverdenen og deg. Hun gjør alt i sin makt for å gi deg svar...
JohanLedigJohan (Intuisjon)
Johan ser det som sin livsoppgave å bruke sine evner for det gode, og gjennom samtale hjelper han deg med å få klarhet i vanskelige spørsmål.
EliseOpptattElise (medium)
Ring Elsie, hun er en ærlig sannsigerske og spåkvinne som hjelper deg i fremtiden. Hun bruker sine hjelpemidler til å få svar på dine spørsmål.
 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer