KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Kort om aura

Her vil jeg prøve å beskrive kort om aura. For dere som er nybegynnere kan dere her lese helt kort om aura. 

Kort om aura
Kort om aura

Humøret ditt avsløres av auraen. Den menneskelige auraen kan sees på som et fullstendig "kart" over en persons liv både følelser, den fysiske og den mentale helsen, og ikke glem det åndelige planet. Auraen skifter farge og intensitet ettersom hva slags humør og tanker man har i øyeblikket. Auraen kan derfor avsløre dine innerste, bevisste såvel som ubevisste, tanker og følelser.

Bilder av auraen. Det er mange mennesker som kan se auraen. De som ser forteller ofte at de ser lysende bånd i alle regnbuens farger som stråler ut fra kroppen. Hvilken farge og hvor i auralaget den befinner seg forteller mye om hvordan man har det der og da, og man kan også si noe om hvordan livet har vært for deg, og hvilke blokkeringer som kan være der.

Mange mener at vi i dag har vi også mulighet til å ta bilde av auraen med et spesielt kamera. Om det er auraen kameraet fanger opp eller ikke er mer usikkert. Så det er spennende med auraen og at mange også tar dette på alvor. Kanskje du skal prøve å lese mer om auraen og finne mer ut om din egen aura?

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

EilaLedigNy! Eila (synsk)

Eila har arvet evner fra bestefaren og også fra morens side. Hennes gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Hun spår også i vanlige kort....

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

AnkiLedig Anki (klarseende)

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

AnnieRing senere Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

 

Artikkelforslag til deg

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer