VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Kort nummer tretten

Dødskortet nr 13 Det kan jo skremme vettet av enhver. Men det skal heldigvis vise seg å ha flere betydninger.


Kort nummer tretten
Kort nummer tretten

De fleste av oss har nok hørt om tarotkort. Kanskje har man blitt kjent med disse gjennom et treff hos spådame/spåkone, klarsynt eller synsk? Eller kanskje du har sett de i et tv-program? Mange kan noen kortleker, men vegrer seg for å bruke dem. Selv kan jeg flere kortleker og jeg bruker disse når jeg tilbyr eksperthjelp til klienter som vil spå seg.

Jeg har jobbet som spådame og klarsynt i mer enn 16 år og ved flere tilfeller reagerer klientene med ubehag når et visst kort dukker opp i tarotkortspillet. Det finnes 78 kort i en tarotkortstokk, og av disse 78 kortene finnes dette mystiske kortet som gir en følelse av frykt. Det er kort nr 13 i kortstokken som dukker opp når jeg tilbyr eksperthjelp. Kort nummer 13 illustrerer Døden.

Det finnes mange ulike tarotkortleker og bildene er svært ulike ut fra hvilken kunstner som har tegnet de. Flesteparten av de har liknende symbolske budskap som man kjenner igjen på bildene. Også på kort nummer 13 – Døden. Det vet man som klarsynt og spådame, at når dette kortet dukker opp i spådom så er det relatert til døden. Det kan gi håp til nytt liv dersom man trekker et nytt kort etter nummer 13, som symboliserer nytt liv som for eksempel busker og gress i vekst.

Ved første øyekast kan det virke skremmende å trekke dødskortet, men det er ikke alltid det er snakk om fysisk død, men heller en forandring, avslutning eller en ny start i livet til den som får eksperthjelp og vil motta spådom. Dersom spørsmålet man stiller i tarotkortene dreier seg om en destruktiv relasjon innen kjærlighet kan det bety at forholdet er på vei til å avsluttes og at ditt liv vil ta en frisk vending. Er man arbeidsledig og trekker dette kortet, ser det ut til at ny jobb er i siktet.

Selvsagt er det også tilfeller der kort nummer 13 trekkes og det betyr fysisk død, avhengig av hvilket spørsmål som ble stilt i forkant av kortleken for spådom. Døden er en naturlig del av livets syklus og alle vil komme i kontakt med den i løpet av livet, selv om man er synsk eller spåkone. Men man må alltid tolke forsiktig og ikke ta noen forhastede konklusjoner. På et psykologisk plan kan døden symbolisere sitt skjelett i spådom og våre innerste hemmeligheter avsløres.

Man bør kanskje granske seg selv og gjøre endringer i sine innstillinger og holdninger til saker og ting. Legg vekk dårlige vaner eller holdninger som kan gjøre livet bedre. Så neste gang dette kortet nummer 13 dukker opp, pust godt og ikke la deg forskrekke. Tenk på hvordan du kan forbedre ditt liv gjennom spådom, klarsynt veiledning, eksperthjelp og fjernhealing.

 

Vil du snakke om Kort nummer tretten ring til:

ElizaLedig Eliza (tarot)

Eliza er en omsorgsfull og godhjertet spådame som er glad i livet og i mennesker. Hun veileder deg og gir deg svar om alt du måtte fundere på

BrianaLedig Briana (medium)

Briana er en spådame som prater med engler og får budskap fra de. Hun har gaven av å se og føle. En god lytter og en kvinne som er åpen og fylt av...

Bloggere
BrittLedig Britt (Intuition)

Britt er en hjertevarm og åpen spådame, som gir deg svar via engler, kort eller fra sine hjelpere. Hun er omtenksom, snill og direkte. Her får du svar du...

Bloggere
RebeccaLedig Rebecca (medium)

Rebecca er en klarsynt erfaren spådame som er glad i mennesker og liker å hjelpe andre til å få svar og nå de målene de måtte ha i sitt...

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer