VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  26 kr/min  

 

Klarsynt telefon

Hva er en klarsynt telefon? Er noen modeller mer en klarsynt telefon enn andre? Hva menes?


Klarsynt telefon
Klarsynt telefon

Jeg leste en annonse på nettet: Ring en klarsynt telefon! Det satte min rare hjerne i høygir. Hva er en klarsynt telefon? Om jeg ringer dette nummeret, får jeg da en telefonsvarer som forteller meg det jeg vil vite om fremtiden? Er det slik at jeg skal taste 1 for fremtiden, 2 for økonomi og så videre? Kanskje kunne jeg kjøpe en slik selv? Det så jo dyrt ut å ringe, men hvilke modeller er klarsynte? Det står det jo ikke noe om, ei heller har jeg sett noen reklamere om klarsynte modeller? Den nye I-phonen har jo mange artige funksjoner, eller er det en app?

Vel, jeg er jo ikke dum, så jeg skjønte jo hva det dreide seg om, men det er jo litt artig å leke med ord. Her dreier det seg om å ringe en person, ofte ei dame, som er klarsynt. Hun gir deg svar og kommuniserer gjerne med engler, avdøde eller andre ånder for deg, eller benytter forskjellige hjelpemidler for å finne svarene du søker. Her snakker vi ofte om forskjellige kort, tarotkort for eksempel, eller hun bruker en pendel for å få enklere svar, som ja/nei-svar. Et annet hjelpemiddel er også det hun gjerne kaller intuisjon. Det er vel en finere måte å si magefølelse eller erfaring på. Når du ringer henne, har du altså ringt en klarsynt telefon. 

Mange av de som jobber med dette er dyktige og ærlige mennesker. Det hjelper gjerne å ringe en av disse. Hvorfor? Ofte hjelper det faktisk å snakke med noen som kan lytte, så om svarene kommer fra englene eller den klarsyntes erfaring/intuisjon, det betyr jo faktisk ikke så mye, bare det hjelper. Bare jeg finner veien videre i min søken etter å bli et bedre menneske eller finne løsningen på et av mine utfordringer, så er jeg fornøyd.

I dag er det mange som sliter med ting, og ikke alle kan går til et offentlig kontor for å få hjelp. Faktisk er de problemene vi tyr til en klarsynt telefon med ikke problemer som hører hjemme på DPS, BUP eller lignende instanser. Til det er de for disse instansene for små eller for hverdagslige. Kanskje hører de hjemme hos en økonomisk rådgiver eller en karriereveileder, men disse finnes jo ikke over alt. Jeg har ofte lurt på forskjellen mellom tarotkort og englekort, klarsynte og synske. 

Da er en klarsynt telefon kanskje rette veien. Her får du snakke med en person som har tid til å lytte. Ofte er det faktisk i den klarsyntes interesse å lytte, hun eller han jobber ikke på et kontor fra 8 til 16, men får betalt ut i fra hvor lang samtalen er. Ikke blir du registrert i et offentlig register heller slik at informasjonen kan bli brukt i mot deg ved en senere anledning. Her er du reelt anonym.

Du har i hvertfall ikke noe å tape. Vel, bortsett fra samtaleprisen da, men ingen veiledning er gratis. Ikke en gang veiledning. Så gjør som det oppfordres til, da vel, i annonsen. Ta opp telefonen og ring nå!

Vil du snakke om Klarsynt telefon ring til:

MirindaLedigNy! Mirinda (medium)

Mirinda er en spådame med et varmt hjerte og en sjel fylt av omsorg og visdom. Hun gir deg klare og direkte svar når du prater med henne.

AurielLedig Auriel (medium)

Auriel er et medium med lang erfaring og medfødte evner. Hun er lett å prate med, hun lytter, ser og gir deg veldig kontrekte svar. 

SimonLedig Simon (medium)

Simon kjenner av energiene rundt deg og får en oversikt over situasjonen din. Han mottar meldinger fra englene som han deretter formidler til deg. Han er en...

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer