KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Klarsynt telefon

Hva er en klarsynt telefon? Er noen modeller mer en klarsynt telefon enn andre? Hva mener de egentlig med klarsynt telefon?

Klarsynt telefon
Klarsynt telefon

Jeg leste en annonse på nettet: Ring en klarsynt telefon! Det satte min rare hjerne i høygir. Hva er en klarsynt telefon? Om jeg ringer dette nummeret, får jeg da en telefonsvarer som forteller meg det jeg vil vite om fremtiden? Er det slik at jeg skal taste 1 for fremtiden, 2 for økonomi og så videre? Kanskje kunne jeg kjøpe en slik selv? Det så jo dyrt ut å ringe, men hvilke modeller er klarsynte? Det står det jo ikke noe om, ei heller har jeg sett noen reklamere om klarsynte modeller? Den nye I-phonen har jo mange artige funksjoner, eller er det en app?

Vel, jeg er jo ikke dum, så jeg skjønte jo hva det dreide seg om, men det er jo litt artig å leke med ord. Her dreier det seg om å ringe en person, ofte ei dame, som er klarsynt. Hun gir deg svar og kommuniserer gjerne med engler, avdøde eller andre ånder for deg, eller benytter forskjellige hjelpemidler for å finne svarene du søker. Her snakker vi ofte om forskjellige kort, tarotkort for eksempel, eller hun bruker en pendel for å få enklere svar, som ja/nei-svar. Et annet hjelpemiddel er også det hun gjerne kaller intuisjon. Det er vel en finere måte å si magefølelse eller erfaring på. Når du ringer henne, har du altså ringt en klarsynt telefon. 

Mange av de som jobber med dette er dyktige og ærlige mennesker. Det hjelper gjerne å ringe en av disse. Hvorfor? Ofte hjelper det faktisk å snakke med noen som kan lytte, så om svarene kommer fra englene eller den klarsyntes erfaring/intuisjon, det betyr jo faktisk ikke så mye, bare det hjelper. Bare jeg finner veien videre i min søken etter å bli et bedre menneske eller finne løsningen på et av mine utfordringer, så er jeg fornøyd.

I dag er det mange som sliter med ting, og ikke alle kan går til et offentlig kontor for å få hjelp. Faktisk er de problemene vi tyr til en klarsynt telefon med ikke problemer som hører hjemme på DPS, BUP eller lignende instanser. Til det er de for disse instansene for små eller for hverdagslige. Kanskje hører de hjemme hos en økonomisk rådgiver eller en karriereveileder, men disse finnes jo ikke over alt. Jeg har ofte lurt på forskjellen mellom tarotkort og englekort, klarsynte og synske. 

Da er en klarsynt telefon kanskje rette veien. Her får du snakke med en person som har tid til å lytte. Ikke blir du registrert i et offentlig register heller slik at informasjonen kan bli brukt i mot deg ved en senere anledning. Her er du reelt anonym.

Du har i hvertfall ikke noe å tape. Vel, bortsett fra samtaleprisen da, men ingen veiledning er gratis. Ikke en gang klarsynt telefon.

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Bloggere
BrittLedig Britt (intuition)

Britt er en hjertevarm og åpen spådame, som gir deg svar via engler, kort eller fra sine hjelpere. Hun er omtenksom, snill og direkte. Her får du svar du...

AnkiLedig Anki (klarseende)

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

Bloggere
UlvaLedig Ulva (tarot)

Ulva er synsk og kan gi deg eksperthjelp når du står litt fast i livet. Hun har lang erfaring innen tarotkort også.

 

Artikkelforslag til deg

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer