Klarsynt telefon

Hva er en klarsynt telefon? Er noen modeller mer en klarsynt telefon enn andre? Hva betyr egentlig klarsynt telefon?

Klarsynt telefon
Klarsynt telefon

Jeg leste en annonse på nettet: Ring en klarsynt telefon! Det satte min rare hjerne i høygir. Hva er en klarsynt telefon? Om jeg ringer dette nummeret, får jeg da en telefonsvarer som forteller meg det jeg vil vite om fremtiden? Er det slik at jeg skal taste 1 for fremtiden, 2 for økonomi og så videre? Kanskje kunne jeg kjøpe en slik selv? Det så jo dyrt ut å ringe, men hvilke modeller er klarsynte? Det står det jo ikke noe om, ei heller har jeg sett noen reklamere om klarsynte modeller? Den nye Iphonen har jo mange artige funksjoner, eller er det en app?

Vel, jeg er jo ikke dum, så jeg skjønte jo hva det dreide seg om, men det er jo litt artig å leke med ord. Her dreier det seg om å ringe en person, ofte ei dame, som er klarsynt. Hun gir deg svar og kommuniserer gjerne med engler, avdøde eller andre ånder for deg, eller benytter forskjellige hjelpemidler for å finne svarene du søker. Her snakker vi ofte om forskjellige kort, tarotkort for eksempel, eller hun bruker en pendel for å få enklere svar, som ja/nei-svar. Et annet hjelpemiddel er også det hun gjerne kaller intuisjon. Det er vel en finere måte å si magefølelse eller erfaring på. Når du ringer henne, har du altså ringt en klarsynt telefon. 

Mange av de som jobber med dette er dyktige og ærlige mennesker. Det hjelper gjerne å ringe en av disse. Hvorfor? Ofte hjelper det faktisk å snakke med noen som kan lytte, så om svarene kommer fra englene eller den klarsyntes erfaring/intuisjon, det betyr jo faktisk ikke så mye, bare det hjelper. Bare jeg finner veien videre i min søken etter å bli et bedre menneske eller finne løsningen på et av mine utfordringer, så er jeg fornøyd.

I dag er det mange som sliter med ting, og ikke alle kan går til et offentlig kontor for å få hjelp. Faktisk er de problemene vi tyr til en klarsynt telefon med ikke problemer som hører hjemme på DPS, BUP eller lignende instanser. Til det er de for disse instansene for små eller for hverdagslige. Kanskje hører de hjemme hos en økonomisk rådgiver eller en karriereveileder, men disse finnes jo ikke over alt. Jeg har ofte lurt på forskjellen mellom tarotkort og englekort, klarsynte og synske. 

Da er en klarsynt telefon kanskje rette veien. Her får du snakke med en person som har tid til å lytte. Ikke blir du registrert i et offentlig register heller slik at informasjonen kan bli brukt i mot deg ved en senere anledning. Her er du reelt anonym.

Du har i hvertfall ikke noe å tape. Vel, bortsett fra samtaleprisen da, men ingen veiledning er gratis. Ikke en gang klarsynt telefon.

 

 
UrielLEDIGNy Uriel

Uriel møter deg med respekt og vil aktivere det tredje øyet. Hans evne til å føle deg og din situasjon hjelper deg til å være fri og selvstendig. Uriels mål...

DinahLEDIG Dinah

Presentasjon kommer snart

SofieLEDIGNy Sofie

Sofie besitter noen helt spesielle klarsynte evner. Hun er en engel med et oppdrag. Hun bruker sine evner som en klarsynt, åndelig mentor og frekvenshealer...

AlmaLEDIG Alma

Alma ble født med sine gaver som har gått i arv gjennom generasjoner. Hun har i voksen alder valgt å videreutdanne seg som sertifisert medium. Hun er også...

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Klarsyn 24, det er noe som kan hjelpe når man står ved et veiskille i livet, klarsyn 24 timer i døgnet, når som...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn kan det læres eller må det være...
 
 
 
 820 97 123 29,90 kr/min

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer