VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Klarsyn 24

Klarsyn 24, det er faktisk det du får her, klarsyn 24 timer i døgnet, hver eneste dag året rundt.


Klarsyn 24
Klarsyn 24

Det er ganske bra å tenke på at en kan få klarsyn 24, og at det alltid er noen som er villige til å spå en og bruke klarsyn 24 timer i døgnet. Det er en trygghet å vite at det er noen på plass når venner og familie ikke er tilstede eller en grubler på ting en ikke føler for å dele med folk en kjenner. Det er bra at en kan være anomym når en ringer en spådame, klarsyn 24 - eller skal en dra det til at folk sier en har 20/20 i syn, men klaryn 24 blir 24/24?

Det er jo slik at mediale og klarsynte ser på en annen måte med de gavene de har og deler med oss når vi ringer inn, og det å si at klarsyn 24 kanskje er en annen måte å se på er ikke så dumt. Jeg har pratet med mange medium og spådamer gjennom tidene og det er som at de har den lille ekstra gaven, dette klasynet som ligger der som en ekstra sans. Kanskje alle mennesker har det, men at mange av oss har glemt hvordan en bruker det.

At det er som en sans som ligger hvilende eller sovende fordi vi ikke bruker den. Jeg vet klarsynte som husker de hade gaven som barn, at det så forsvant og så kom tilbake da de ble eldre. Det var kanskje ikke så lett å være anderledes og med gaver for en del år siden. Jeg tror at tv programmer og serier har vært med på å gjøre det mer stuerent og at folk tørr være mer åpne om gavene sine. Det er klart at mange ikke vil si at de tror på slike ting eller at de kan slike ting. Derfor er det så fantastisk med linjer som tilbyr klarsyn 24 timer i døgnet, en kan ringe og være anonym og få den hjelpen som en trenger uten at det står på facebook dagen etter, det er for meg en trygghet og gjør at jeg føler meg mer sikker.

Trygghet er a og o når en skal åpne seg og prate om ting en kanskje ikke deler med noen. Det var kanskje ikke så lett å være anderledes og med gaver for en del år siden. Jeg tror at tv programmer og serier har vært med på å gjøre det mer stuerent og at folk tørr være mer åpne om gavene sine og at de kanskje er synske. Det er klart at mange ikke vil si at de tror på slike ting eller at de kan slike ting. Derfor er det så fantastisk med linjer som tilbyr klarsyn 24 timer i døgnet, en kan ringe og være anonym og få den hjelpen som en trenger uten at det står på facebook dagen etter, det er for meg en trygghet og gjør at jeg føler meg mer sikker. 

Vil du snakke om Klarsyn 24 ring til:

LizaLedig Liza (synsk)

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.

Bloggere
AnnieLedig Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

BrianaLedig Briana (medium)

Briana er en spådame som prater med engler og får budskap fra de. Hun har gaven av å se og føle. En god lytter og en kvinne som er åpen og fylt av...

ElizaLedig Eliza (tarot)

Eliza er en omsorgsfull og godhjertet spådame som er glad i livet og i mennesker. Hun veileder deg og gir deg svar om alt du måtte fundere på

 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer