KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Klarsyn 24

Klarsyn 24, det er noe som kan hjelpe når man står ved et veiskille i livet, klarsyn 24 timer i døgnet, når som helst

Klarsyn 24
Klarsyn 24

Det er ganske bra å tenke på at en kan få klarsyn 24, og at det alltid er noen som er villige til å spå en og bruke klarsyn 24 timer i døgnet. Det er en trygghet å vite at det er noen på plass når venner og familie ikke er tilstede eller en grubler på ting en ikke føler for å dele med folk en kjenner. Det er bra at en kan være anomym når en ringer en spådame, klarsyn 24 - eller skal en dra det til at folk sier en har 20/20 i syn, men klarsyn 24 blir 24/24?

Det er jo slik at mediale og klarsynte ser på en annen måte med de gavene de har og deler med oss når vi ringer inn, og det å si at klarsyn 24 kanskje er en annen måte å se på er ikke så dumt. Jeg har pratet med mange medium og spådamer gjennom tidene og det er som at de har den lille ekstra gaven, dette klarsynet som ligger der som en ekstra sans. Kanskje alle mennesker har det, men at mange av oss har glemt hvordan en bruker det.

At det er som en sans som ligger hvilende eller sovende fordi vi ikke bruker den. Jeg vet klarsynte som husker de hade gaven som barn, at det så forsvant og så kom tilbake da de ble eldre. Det var kanskje ikke så lett å være anderledes og med gaver for en del år siden. Jeg tror at tv programmer og serier har vært med på å gjøre det mer stuerent og at folk tørr være mer åpne om gavene sine. Det er klart at mange ikke vil si at de tror på slike ting eller at de kan slike ting. Derfor er det så fantastisk med linjer som tilbyr klarsyn 24 timer i døgnet, en kan ringe og være anonym og få den hjelpen som en trenger uten at det står på facebook dagen etter, det er for meg en trygghet og gjør at jeg føler meg mer sikker.

Trygghet er a og å når en skal åpne seg og prate om ting en kanskje ikke deler med noen. Det var kanskje ikke så lett å være anderledes og med gaver for en del år siden. Jeg tror at tv programmer og serier har vært med på å gjøre det mer stuerent og at folk tørr være mer åpne om gavene sine og at de kanskje er synske. Det er klart at mange ikke vil si at de tror på slike ting eller at de kan slike ting. Derfor er det så fantastisk med linjer som tilbyr klarsyn 24 timer i døgnet, en kan ringe og være anonym og få den hjelpen som en trenger uten at det står på facebook dagen etter, det er for meg en trygghet og gjør at jeg føler meg mer sikker. 

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

LizaLedig Liza

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp.

LauraLedig Laura

Laura har arvet sine synske evner fra tideligere generasjoner i slekten. Hun bruker mange verktøy i sitt arbeide.

KatherineLedig Katherine

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer du henne vil du bli mottatt med den største empati og respekt. Hun er...

LottaLedig Lotta

Lotta er et medium og bruker sin sterke intuisjon, sitt klarsyn og formidler informasjon fra sine hjelpere, og tolker budskapene som kommer fra dine kjære...

 

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her prøver jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer