KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Hva er psykometri?

Psykometri vil si å kunne lese energier ut fra en gjenstand. Det vil si at man intuitivt vet tilhørigheten til gjenstanden og dens historie. 

Hva er psykometri?
Hva er psykometri?

Energi forsvinner aldri. Psykometri, eller objekt lesing kan sies å være en måte å se bakover i tid på. Energiene i gjenstanden vil alltid være der i svakere eller sterkere form, og er derfor også mulig å fange opp Det er mange historier om mennesker som for eksempel har funnet noe av gammel historisk art, som vedkommende ikke vet noe om på forhånd, hvor informasjonen de oppgir viser seg å være riktig.

Øvelse gjør mester det vet vi. Denne evnen er mulig å øve opp akkurat som andre mediale evner. Man kan øve med en gammel gjenstand for å se om det kommer opp noen bilder eller annen info. Det man skal huske på er at man ikke må prøve å tvinge fram noe. Informasjonen kommer ofte som "vanlige" tanker og det kan derfor være lett å bli villedet. Man må ha hodet klart, være avslappet og klar for å motta inntrykk. Det tredje øyet kan være til stor hjelp om man sliter med å få informasjonen. Legg gjenstanden mot pannen (Det tredje øyet), og prøv igjen.

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

AnkiLedig Anki (klarseende)

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

AnnieRing senere Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

 

Artikkelforslag til deg

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer