Hva er en spirituell dagbok?

Forfatteren prøver å svare på hva er en spirituell dagbok? Hvordan bruker man den? Og hva er fordelene? 

Hva er en spirituell dagbok?
Hva er en spirituell dagbok?

En spirituell dagbok er en oversikt over utviklingen av dine spirituelle erfaringer. Spirituelle tidsskrifter kan ha et hvilket som helst format.

Mange liker å ha dem på papir og skrive dem for hånd, siden håndskrift er kjent for å stimulere hjernen på en annen og dypere måte enn å skrive på et tastatur eller liknende. 

Hva er en spirituell dagbok? Og hvordan vedlikeholde den?

Noen praktiske skritt må kanskje til for å vedlikeholde din spirituelle dagbok. Det er ikke mulig å holde oversikt over hver eneste opplevelse du gjør. Prøv å skrive ned så mange du kan, men fortvil ikke hvis du glemmer det.

Å legge for mye press på deg selv, vil ikke være til hjelp for å lære deg å la dine inntrykk gjennom ditt klarsyn strømme fritt. Legg merke til månens fase, tid på dagen og vær i ditt spirituelle tidsskrift. Du vil begynne å legge merke til sammenhenger mellom månesyklusen, tidspunktet på dagen og forholdene i miljøet og dine klarsynte erfaringer.

Da vil du kunne forutsi når dine klarsynte evner vil være på sitt beste. Hvis du tilfeldigvis kommer i kontakt med en ånd eller enhet, kan det være viktig å vite hvilke forhold som gjør kontakten mer sannsynlig, hvis du vil komme i kontakt med denne enheten igjen. På samme måte merker du på andre mennesker som var rundt da du hadde en bestemt opplevelse eller inntrykk.

Når du ser tilbake på dine tidligere notater i dagboken din, kan du kanskje knytte bestemte fenomener til bestemte personer. Når noe virker som en tilfeldighet, skriv det ned. Du kan oppleve at det faktisk ikke dreier seg om tilfeldigheter, men en spirituell sammenheng mellom to fenomener. Når du begynner å legge merke til "tilfeldigheter", blir du stadig mer klar over sammenhengen mellom tilsynelatende urelaterte ting. Skriv ned stemningene dine i den spirituelle dagboken din.

Du vet hva er en spirituell dagbok? Men du er usikker på hvordan du bruker den?

Enkelte fenomener kan være forbundet med visse stemninger, og hvis du holder styr på disse kan du kanskje maksimere det spirituelle potensialet ditt når du er i ett bestemt humør. Skriv hver dag. Ved å gjøre det til en daglig vane å ta notater i dagboken lærer du underbevisstheten din å stadig være åpen for å oppleve åndelige fenomen.

Jo lenger du holder på med å skrive dagbok, desto mer får du å skrive om. Det er ikke alle det faller naturlig for å skrive dagbok, men med litt tålmodighet kan de fleste bli gode på nettopp dette. Du vil bli overrasket over hvor mye det vil hjelpe deg med å utvikle evnen til å fornemme spirituelle energier.

Har dette inspirerert deg til å skrive mer, øke din forståelse av hvordan og hva er en spirituell dagbok?

 

 

 
LizaLEDIG Liza

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp

AnkiLEDIG Anki

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_