KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Hva er det å være klarsynt?

Her ser forfatteren litt nærmere på spørsmålet: Hva er det å være klarsynt? Hva vet vi egentlig om den “sjette sansen"?

Hva er det å være klarsynt?
Hva er det å være klarsynt?

Hvis man spør en klarsynt: "Hva er det å være klarsynt" kan man få mange ulike svar. Her har jeg prøvd å oppsummere noen tanker fra mine samtaler med klarsynte. I utgangspunktet er det som en ekstra "gave" som gjør at en kan føle og se ting som ikke er fysisk tilstede framfor en. Det kommer fra en kilde som ikke trenger hverken tid, rom eller materie. 

Mange syns dette er litt mystisk og kanskje skummelt. Grunnen til det er at det er noe som ikke er fysisk tilstede, noen alle vet. Det kan være ting som som har skapt frykt, smerter, traumer eller andre følelser i den som ikke har denne gaven, og de får svar som de ikke har forventet og lurer på hvordan den klarsynte kan vite alt dette. Men mange medium og synske har selv vært gjennom ekstremt vanskelige ting i livet og den smerten og motgangen har åpnet kanaler som gjør at de har denne gaven og utvikler den. 

Derfor ble de synske og klarsynte i tidligere tider sett på som onde eller hekser og at de hadde kontakter med mørke krefter. Dette har heldigvis begynt å snu og det er ikke lenger skam å være klarsynt. 

Det finnes dessverre også mennesker som later som de har gaver de ikke har, som sier de er klarsynte eller medium og lurer penger fra folk. Dette er etisk og moralsk feil og skal ikke forekomme, men som i alle områder i livet finnes også uærlige mennesker. Disse er også med på å ødelegge troen på at "ekte vare" finnes.

På mange måter kan de fleste mennesker aktivere denne gaven, men mange tror ikke på det og bruker det ikke, derfor blir de ikke åpne for det de ser. Tenk om alle hadde tenkt over drømmene sine, fulgt magefølelsen og kanskje brukt litt tid til å tenke over det de føler i forhold til det de opplever i hverdagen. Da hadde de skjønt de også har en klarsynt, medial gave. 

Hva er det å være klarsynt eller synsk? Det betyr at en får inn bilder, visjoner og/eller energier om mennesker, steder og hendelser som en i utgangspunktet ikke skulle ha mulighet til å vite. Det kan være vanskelig å forklare. Det er mange som opplever det som kalles deja-vu, følelsen av at noe har skjedd før. Dette er er noe alle kan oppleve, både de som tror de bare har fem sanser og de som stoler på sin sjette sans. 

Åpne deg for denne verden, les på nettsidene våre, lån bøker, prat med mennesker som er klarsynte, mediale og som er åpne om det. Prøv å finne ut hva er det å være klarsynt egentlig. Du kan også utvikle deg.

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

LauraLedig Laura

Laura har arvet sine synske evner fra tideligere generasjoner i slekten. Hun bruker mange verktøy i sitt arbeide.

KatherineLedig Katherine

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer du henne vil du bli mottatt med den største empati og respekt. Hun er...

 

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Klarsyn 24, det er noe som kan hjelpe når man står ved et veiskille i livet, klarsyn 24 timer i døgnet, når som...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn kan det læres eller må det være...
 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer