Hva er det å være klarsynt?

Her ser forfatteren litt nærmere på spørsmålet: Hva er det å være klarsynt? Hva vet vi egentlig om den “sjette sansen"?

Hva er det å være klarsynt?
Hva er det å være klarsynt?

Hvis man spør en klarsynt: "Hva er det å være klarsynt" kan man få mange ulike svar. Her har jeg prøvd å oppsummere noen tanker fra mine samtaler med klarsynte. I utgangspunktet er det som en ekstra "gave" som gjør at en kan føle og se ting som ikke er fysisk tilstede framfor en. Det kommer fra en kilde som ikke trenger hverken tid, rom eller materie. 

Mange syns dette er litt mystisk og kanskje skummelt. Grunnen til det er at det er noe som ikke er fysisk tilstede, noen alle vet. Det kan være ting som som har skapt frykt, smerter, traumer eller andre følelser i den som ikke har denne gaven, og de får svar som de ikke har forventet og lurer på hvordan den klarsynte kan vite alt dette. Men mange medium og synske har selv vært gjennom ekstremt vanskelige ting i livet og den smerten og motgangen har åpnet kanaler som gjør at de har denne gaven og utvikler den. 

Derfor ble de synske og klarsynte i tidligere tider sett på som onde eller hekser og at de hadde kontakter med mørke krefter. Dette har heldigvis snudd og det er ikke lenger skam å være klarsynt. 

Det finnes dessverre også mennesker som later som de har gaver de ikke har, som sier de er klarsynte eller medium og lurer penger fra folk. Dette er etisk og moralsk feil og skal ikke forekomme, men som i alle områder i livet finnes også uærlige mennesker. Disse er også med på å ødelegge troen på at "ekte vare" finnes.

På mange måter kan de fleste mennesker aktivere denne gaven, men mange tror ikke på det og bruker det ikke, derfor blir de ikke åpne for det de ser. Tenk om alle hadde tenkt over drømmene sine, fulgt magefølelsen og kanskje brukt litt tid til å tenke over det de føler i forhold til det de opplever i hverdagen. Da hadde de skjønt de også har en klarsynt, medial gave. 

Hva er det å være klarsynt eller synsk? Det betyr at en får inn bilder, visjoner og/eller energier om mennesker, steder og hendelser som en i utgangspunktet ikke skulle ha mulighet til å vite. Det kan være vanskelig å forklare. Det er mange som opplever det som kalles deja-vu, følelsen av at noe har skjedd før. Dette er er noe alle kan oppleve, både de som tror de bare har fem sanser og de som stoler på sin sjette sans. 

Åpne deg for denne verden, les på nettsidene våre, lån bøker, prat med mennesker som er klarsynte, mediale og som er åpne om det. Prøv å finne ut hva er det å være klarsynt egentlig. Du kan også utvikle deg.

 

 
LizaLEDIG Liza

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp

AnkiLEDIG Anki

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_