Hjem, kjære hjem

Hjem, kjære hjem? Se for deg at du kjøper et hus og føler at det er flere enn deg som ser det som sitt hjem, kjære hjem

Hjem, kjære hjem
Hjem, kjære hjem

Hun jeg skal fortelle deg om nå opplevde skygger og skritt som ingen kunne forklare i sitt hjem, kjære hjem. For noen uker siden fikk jeg som klarsynt en telefonsamtale fra en kvinne som var urolig for at hennes hus kunne være hjemsøkt. Jeg har i mange år jobbet som synsk og spådame og ved mange anledninger utført renseritualer av et hjem der det har spøket og det virker som at jeg gjennom eksperthjelp skulle kunne hjelpe denne kvinnen med hennes problem.

Denne damen og resten av familien som bodde i huset hadde opplevd at de hørte skritt og sett skygger som rørte seg uten a det var noen der. De hadde til og med kjent at noen overvåket dem, og de begynte derfor å tro at det kanskje var en forbannelse eller en spådom på dem da det noen ganger føltes veldig ubehagelig å være alene i huset. Det så ut til at deres hjem, kjære hjem var noen andres hjem også. Vi avtalte en tid for at jeg som synsk skulle gjøre et besøk.

Et stykke inn i huset, gikk jeg rundt fra rom til rom for å suge opp atmosfæren og få tak i hvilken type nærvær det handlet om, for å deretter kunne tilby min eksperthjelp. Jeg satte meg på sofaen i stuen, fra den kunne jeg se ut i gangen. Det tok ikke mange minutter før jeg som klarsynt tydelig så en mannlig energi åpenbare seg. Jeg så han gå rastløst frem og tilbake i gangen og mumlet for seg selv. Jeg spurte han via tarotguidene hvem han var og hvorfor han befant seg i huset.

Det er mitt hus, sa han. De bare går rundt i det og flytter på ting. Jeg har bodd her i mange år og vil ikke at de roter til. Jeg har bygget det meste selv og vet hvordan man fikser det som er ødelagt. Jeg elsker mitt hjem og beskytter det, sa han deretter. Denne ånden var åpenbart veldig knyttet til huset, hans hjem kjære hjem, og følte stor bekymring for at andre menneskene bodde der.

Jeg søkte da gjennom medial veiledning og healing etter andre energier som kanskje kunne være tilstede, og etter tegn på en eventuell forbannelse eller spådom. Det eneste jeg som spådame og synsk fant var nærværet av den mannlige ånden. Med denne informasjonen jeg som spåkvinne fant, ropte jeg på kvinnen og mannen som eide huset i dag. Jeg fortalte om den mannlige ånden og hva han hadde sagt, og forsikret dem om att det var den eneste åndelige energien tilstede og at jeg verken gjennom medial veiledning og healing, har funnet noen tegn på svart magi rettet mot familien.

Eieren sa at de hadde kjøpt huset fra en man som hadde bodd i det helt siden det ble bygget og at han hadde vært den eneste eieren. Denne mannen var veldig hendig og hadde gjort masse arbeid på huset. Dessverre ble han alvorlig syk og døde seinere på sykehuset. Da han kjempet med sin sykdom, orket han ikke å bo i huset da han trengte omsorg døgnet rundt. Han bestemte seg for å selge huset, hans hjem, kjære hjem, og det var denne kvinnen med sin mann som kjøpte det. Hun fortalte meg at den forrige eieren gråt da de fikk overlevert nøkkelen og kontaktet dem fler ganger før han døde for å sikre at huset ble tatt vare på. Kvinnen fortalte også at de hadde flere innbruddsforsøk, men tyvene hadde aldri klart å komme inn i huset for å stjele noe. Ja, han virkelig ville beskytte huset.

Jeg spurte paret om de ønsker at mannen bor i huset som en ekstra "boligforsikring" eller de ville ha ham fjernet bort fra huset helt og holdet. Huset er jo vårt nå, det er vårt hjem, kjære hjem, og vi tror det er best om han kan hvile i fred, og overgir det til oss. Det føles ikke bra å ha en spøkelse som lever med oss. Okey, da vet jeg hva jeg skal gjøre. Jeg bad om å få sitte alene mens jeg gjennom medial veiledning tok kontakt med ånden for å sørge for at han gikk videre. Jeg utførte et rituale for å åpne portene til andre dimensjoner slik at ånden kunne se at livet går videre der. Et nytt hus lik hans gamle hjem, kjære hjem ble presentert for ham, et liv i fryd og glede, med mange venner som kom over for å beundre hans hjem. Ånden valgte å gå inn gjennom denne portalen for å kunne fortsette sitt liv i lykke i stedet for angst fra de jordiske energiene. Døren lukket seg bak ham og huset ble nå renset.

Jeg forklarte til paret og sa det kunne gå ca en uke der det fortsatt føltes som om noe var der, men de ikke skulle bekymre seg for det. Mange ganger, blir restene av åndelige energier hengende i luften, selv om ånden var ikke der lenger. Man kan sammenligne det med at noen med en sterk parfyme går gjennom et rom. Selv om personen ikke er i rommet kan man fortsatt kjenne duften av parfyme en stund før den forsvinner.

Etter nesten tre uker kontaktet kvinnen meg og sa det var mye roligere i deres hjem. Ingen skygger ble sett eller skritt ble hørt, og de følte seg mye bedre nå. Endelig var det deres eget hjem, kjære kjem.

 

 

 
LizaLEDIG Liza

Liza er klarsynt og kan hjelpe deg med mange av livets spørsmål. Hun svarer deg og gir deg eksperthjelp

AnkiLEDIG Anki

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

AngelinaLEDIG Angelina

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå deg, vi garanterer at du vil føle deg bedre i...

AmandaLEDIG Amanda

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn, kan det læres eller må det være...
 
Tegn på at du er synsk

Tegn på at du er synsk

Mange har synske gaver og tegn på at du er synsk kan være så mangt. Her vil jeg formidle noen tegn på at du er...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_